ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hopa, ia uite aici știință:
 
Șefii de la faizer, marii științifici care se mișcă în viteza științei, au măsluit testele și rapoartele "științifice” ca să fie bine și să pice pe cifre.
 
O mai gard, este ne-onestă "știința”, e atât de coruptă birocrația medicală și atât de lipsită de etică elita big pharma în vremea superbelor poțiuni care se păstrează, conform PR-ului SF, la -80 de grade, dar merge și la 15 grade și la trei luni de la expirare?
 
Nuuu. Nu se poate. Opriți lumea, că vreau să ies din țarcul unde eram la al 6 - lea tripăl cisburgher!
 
Citiți, că nu strică, iar Arahat nu a reușit încă să ne bage la zdup pentru delict de opinie: o fraudă de mari proporții, care implică faizer și FDA (Food and Drug Administration, SUA), săvârșită cu ocazia autorizării vakseenului, a fost dezvăluită de mai mulți wistleblowers. Este foarte probabil că o să urmeze niște arestări.
 
Da, acel ser sigur, eficient, superb, de re-administrat a treia, a patra și a enșpea oară, obligatoriu și la copii sub 5 ani, ba chiar și la gravide, a fost autorizat prin fraudă, cel puțin conform avertizorilor de integritate.
 
Să tot ai încredere în "știința” și în "medicina” care te suspectează că ești permanent o bombă biologică…
 
PS: Precizez că pregătesc, împreună cu 20 de avocați europeni, o acțiune la CJUE în care o să cer obligarea Autorității Europene a Medicamentului să facă publice studiile clinice și rapoartele științifice care au determinat AEM să autorizeze minunatele seruri, după ce frau van der Leyen, președintele CE, pre-cumpărase 1,8 mld doze.
 
Când CJUE a dispus publicarea rapoartelor "științifice” utilizate de Monsanto pentru prelungirea autorizației erbicidului său cancerigen, Round Up, s-a descoperit că a fost cea mai mare fraudă, cel mai mare gunoi "științific” din istorie. Cel mai abject conflict de interese - chimiștii, biologii și medicii plătiți au scris 53 de rapoarte "științifice” - toate mincinoase, toate cu ținta precisă de a torpila raportul din 2015 al Centrului Internațional al Cancerului din Paris (structură a OMS …), care demonstra riscul cancerigen al Round Up. Tribunalele americane au confirmat, ulterior, raportul francez, obligând Monsanto la miliarde de dolari despăgubiri, pentru că a ucis oameni prin îmbolnăvire de cancer. Cred că treaba cu faizer o să o depășească.