ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Viitoarea judecătoare la Curtea Supremă a SUA, Ketanji Brown Jackson (propunerea lui Joe Biden), a părut a ignora ceea ce înseamnă să fii femeie. Întrebată cum ar defini femeia, a spus : nu sunt biolog… Un copil de 18 luni ți-ar putea spune cine este femeie și cine este bărbat (mami, respectiv, tati), dar progresiștilor le trebuie o opinie de expert, specialist, tehnocrat bla bla bla ca să știe ce e o femeie.

Tot așa, progresiștii au crezut habotnic în specialiști, deși aceștia nu au reușit nici până acum să afle caracteristicile "acestui virus nenorocit”, deși "știau” că serul experimental de "imunizare” la virus este 95% eficient, pentru că … așa s-a spus la CNN. Ironic, așa cum rezultă din linkul din comentarii, "oamenii de știință” nu au intrat în consens cu privire la caracteristicile care definesc femeia, pentru că … există miliarde de femei care sunt diferite…

Republicanii (în special Trump & supporters) se întreabă cum poate ști și aplica constituția cineva care nu știe ce e aia femeie…

Nebunia, în condiții de clar-obscur moral și dubiu științific artificial creat, prin propagandă, poate fi detectată prin bunul simț comun. Românul ‘oț știe instinctual când cineva a luat-o pe arătură.

Mai grav e atunci când o civilizație se țicnește - împărații își fac caii senatori sau își dau foc cetății, ca să vadă cât de frumos arde. După care imperiile cad. În fum, sânge, migrație și cinism al junglei unde omul este lup pentru om și domnește fărădelegea războiului tuturor contra tuturor.

Joe Biden, ca senator „democrat” și „de stânga”, a fost inițiatorul și promotorul unei legi care interzice aplicarea procedurii falimentului pentru datoriile din creditele de studii - cei care au făcut astfel de studii nu pot obține nici reducerea poverii, nici ștergerea de datorii, fiind obligați să muncească pentru bănci zeci de ani după ce și-au găsit de lucru în cadrul măreței economii americane (dacă nu își găsesc de lucru, ceea ce e uzual azi, rămân fără casă ori, după caz, își pun părinții - garanți în postura de a-și pierde casele).

Joe Biden se declară mereu prietenul principalului recrutor al organizației Ku Klux Klan.

Joe Biden este cel care, din postura de vice-președinte al lui Obama, a determinat schimbarea procurorului general al Ucrainei (nu contează motivul - este totuși, interesant, că acesta are legătură cu fiul său).

Mai sunt și alte caracteristici "progresiste”, inclusiv din categoria celor ce țin de „supremația albă”, pe care le întrunește Joe Biden, dar nu e timpul să le enumerăm aici. Cu toate acestea, Joe Biden este văzut ca un apogeu al progresismului.

Cu un asemenea Ianus (monstrul cu două fețe din mitologia greacă) nu aș zice că „lumea liberă” este în siguranță contra agresiunii militarist-imperialiste a lui Putin și contra hegemoniei economice chineze. De altfel, având în vedere lapsus-urile comportamentale, de vorbire și de memorie ale omului-cu-șase-sosii (ca să exprim eufemistic), nu știu dacă putem fi liniștiți că valiza nucleară îi e la îndemână.

În orice caz, Slavă României!