ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pfizer și Monderna se acuză reciproc că și-au furat patentul asupra tehnologiei de fabricare a vaccinului cu ARN Mesager.

Se cer, în justiția americană, daune de multe zeci de miliarde de dolari.

Nu lăcomia unor farmacăpcăuni mă interesează, ci un alt aspect, esențial pentru prostia și hoția și regia plandemiei.

Iată:

Pentru a fi pus pe piață, un vakseen trebuie autorizat, solicitantul urmând o procedură în cadrul căreia autoritățile specializate (se prefac că) analizează beneficiile, riscurile, efectele secundare și adverse etc., proprietatea industrială asupra formulei/tehnologiei, studiile clinice, siguranța publică, accesibilitatea etc.

Când solicitantul depune o cerere de autorizare, își asumă o răspundere juridică și etică și atașează dovezi scrise sau digital stocate ale celor de mai sus, inclusiv dovada dreptului de proprietate, adică patentul.

Din procesul evocat mai sus rezultă că fie Pfizer, fie Moderna, este proprietar al patentului. Celălalt nu e. Acesta/unul dintre ei a mințit autoritățile (și o întreagă planetă) și a comis un fals cu consecințe penale. Întreaga procedură urgentă de autorizare s-a bazat pe o minciună.

Cine știe ce altceva a mințit Pfizer/Moderna… Poate privitor la eficacitatea și siguranța vaccinului... Sau la stocarea la minus 80 de grade; sau la prețul pe doză; sau la numărul de doze fabricabile pentru a ajunge pentru toate cele 8 valuri planificate; sau la faptul că vaccinul este o terapie experimentală de manipulare genetică…

În orice caz, clișeul propagandistic care ni s-a impus, conform căruia trebuie să avem încredere în vakseen pentru că este monitorizat cu atenție și studiat minuțios de specialiști, pică.

Experții, specialiștii, autoritățile, „știința” nu au dat doi bani pe acest aspect esențial: să verifice dacă Pfizer/Moderna nu cumva mint.

 * * *

Ministrul german al Sănătății spune că vaccinul încetinește pandemia întrucât vaccinații se îmbolnăvesc mai repede și se izolează acasă, în timp ce nevaccinații dezvoltă simptome mai încet.

Din „logica” acestei declarații rezultă că rolul vaccinului în pandemie este ca supușii să se îmbolnăvească mai repede.

Ridicol, dar rețelele de socializare nu cenzurează această afirmație de o idioțenie superbă și de o perfectă eficiență în demersul de demolare totală a încrederii în știință și în medicină.

Vedeți - aștia sunt „experții” în care trebuie să ne încredem în lupta contra plandemiei, a călduțului climatic/friguțului auster și mizer, a autocrației de tip rusesc, a chinezificării și a „medievalilor” care nu cred ai naibii nici în progres, nici în mântuirea tehnocrată.