ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


E turul doi al alegerilor prezidențiale în Franța. De rezultatul acestor alegeri depinde dacă "marea” resetare progresist-globalistă va avea succes sau nu.

Chiar și o victorie strânsă a lui Macron schimbă lucrurile în mod fundamental.

Mandatul doi al lui Macron va fi infinit mai dificil. Vestele galbene și protestatarii anti-nazipass vor fi mult mai mulți și mult mai numeroși.

În plus, inadmisibila implicare a Germaniei, a Marii Britanii, a Spaniei, a Portugaliei și, de peste ocean, a SUA, în alegerile din Franța, de partea lui Macron, i-a călcat pe nervi pe francezi și a făcut enorm de multă lume să se îndoiască de puterea sau utilitatea votului, de vreme ce altcineva decide în locul cetățeanului.

De altfel, netul și rețelele de socializare duduie de zvonuri și chemări la proteste violente în stradă, contra falsificării voinței populare și a fraudării alegerilor.

Să se întâmple asta în Franța e mai mult decât contra-intuitiv, e un fel de întoarcere a lumii cu fundul în sus și pe dos.

Probabil că în curând și Franța va avea nevoie de asta, deci: hai Liberare!