ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hiper-înțepat (probabil, de fațadă, cu soluție salină pe post de ser - minune), ultra-mascat, auto-exilat (de frica celor care îi strigau în stradă, la minus 35 de grade, Truck Frudeau) și mega-propagandist al progresismului, globalismului și scientismului pseudo-religios, premierul canadian Trudeau, are cou_veed, a doua oară în 4 luni.
 
Penibil, în condițiile în care nimeni din cei ne-„imunizați” artificial și experimental nu mai are nimic pe partea de molimă (inventată) a deceniului.

A ha haaa haaaa.

Ce-mi place când „karma” e o cățea!

Acest tip e cel care a lăsat milioane de oameni fără job, a ținut sute de mii de inși în ger, fără apă și fără mâncare, le-a blocat banii în cont, le-a distrus afacerile, a pus polițiștii călare să îi calce pe cap pe protestatari și a comis o mulțime de alte abominații totalitare, doar pentru a-i forța pe oameni la un act medical neconsimțit.
 
Culmea, mai are tupeul nebunesc și nesimțirea de a recomanda în continuare „imunizarea” cu serul minune, deși s-a dovedit că e apă de ploaie ca efect preventiv și bombă genetică și biologică din punctul de vedere al efectelor secundare și adverse.

PS: Scuzați cascada de epitete, dar acest dictator îmbrăcat în haină de democrat de la școala lui Schwab (video mai jos) merită toate invectivele (plus înjurăturile și ocările, numai că eu nu practic acest "sport”).