ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Urmăriți, dacă vă lasă cenzura, acest clip de 12 minute extras dintr-o emisiune de la Fox News a lui Tucker Carlson. Și imaginați-vă cum vor arăta teatrele, cinematografele, stadioanele, nunțile, amfiteatrele, barurile, plajele etc. atunci când, previzibil, lumea noastră se va fi împărțit în vaccinați, purtători ai brățării informatice cu track record-ul medical (covid, hepatită C, HIV, TBC) și ne-. Cât de inadmisibil de jenant va fi fost să îți vezi neamurile, prietenii, persoanele iubite, interesante/atractive etc. dincolo de gardul de sârmă care nu au brățara supunerii absolute la vedere ... 

Și poate înțelege și șeptelul european că pandemia nu a fost despre vreo boală infecțioasă, ci despre colectarea „surplusului comportamental” al șeptelului - cum și unde se mișcă, ce achiziționează, cu cine interacționează, ce gândește și speră, ce ideologie adoptă etc., pentru a putea fi mai precis canalizat și mai exact remodelat prin manufacturarea consimțământului. Și a mai fost despre politică - mai bine zis, despre politica în favoarea exclusivă a colectorilor și împotriva șeptelului. 

PS: America va avea o mare problemă în curând - doar 29% dintre hispanici și doar 27% dintre afro-americani sunt vaccinați. Dacă îi vor pune pe toți acești oameni în spații separate de cele dedicate șeptelului vaccinat, America se va fi întors în timp, în vremea segregării rasiale.