ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aseară, la RTV, am urmărit cu atenție și îngrijorare relatarea jurnalistului Sorin Roșca Stănescu în legătură cu boala pe care și-a descoperit-o relativ recent : poliartrită. Omul a spus cu subiect și predicat că, fără îndoială, boala este un efect mediat al „imunizării” cu serul experimental al Pfizer.
 
Descoperirea a fost rezultatul a sute de analize, extrem de scumpe, desigur. Din câte înțeleg, boala se manifestă ca o paralazie a mușchilor. Pentru a reveni la normal, a fost nevoit să se supună unei proceduri de „primenire” a sângelui, un fel de plasmafereză*. 

Nu știu dacă s-a înțeles aseară, că a fost cam în fugă intervenția mea, așa că vă spun și aici despre ce este (poate fi) vorba: 

Această boală, poliartrita, este prezentă ca efect secundar advers al serului de „imunizare” al Pfizer (printre alte 1750 de astfel de efecte). Esențial de remarcat este că acest efect advers a fost făcut cunoscut publicului la mai mult de 18 luni de la administrarea în masă a serului. Este un lucru pe care l-a observat și procurorul general al statului Texas, care a și dat Pfizer în judecată pentru ascunderea unor astfel de informații. 

Suplimentar fată de ceea ce am spus aseară la RTV: tot pe lista de efecte secundare adverse ale serului Pfizer se află și așa-numita „pneumonia mycoplasmal”, o epidemie pe care o declară Danemarca, de exemplu, precum și unele state americane, cum ar fi Ohio. Este, de asemenea, boala infecțioasă cu care OMS sperie din nou populația, sub cuvânt că ar veni din China (din nou ...), ceea ce ar fi, evident, un nou motiv „serios” ca OMS, iar nu statele suverane, să se ocupe global de pandemii și, desigur, de panzootii și emisii nocive de codoi. Nu că s-ar fi descurcat nemaipomenit cu ultima plandemie, dar orișicât ... 

*această procedură este extrem de dureroasă – vă spun ca un „pățit”, căci am făcut așa ceva în 2001, la recomandarea unui medic – era pe motiv de colesterol și nu era deloc necesară... Evident, era – și este – extrem de scumpă și neacoperită de asigurările de sănătate...

 
Nota Redacției: Ediția de aseară a fost ștearsă de pe site-ul RomâniaTV, însă a fost filmată cu telefonul de George Simion.