ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gabriel Garcia Marquez a scris un roman despre generalii - dictatori ai Americii de Sud, intitulat Toamna patriarhului. Și despre sosiile lor, lăsate să fie linșate de popor.

Planul pentru colonia România, impus de păpușari lui Iohannis, este ca în 2024 să fim nevoiți să „alegem” între un general, un securist sofisticat, actualmente secretar general - adjunct al NATO* și un produs al securității** „luptătoare” contra corupției.

Dacă ceea ce scrie în articolul din linkul din comentariu se adeverește (două partide stânga-dreapta, plus balamaua udmr, care vor colabora la infinit), vom avea o democratură din 2024, o garnizoană în care ordinele nu se discută, ci se execută. Indiferent dacă generalul din labirint s-ar numi Ciucă, Geoană sau Kovesi, ideea de libertate, egalitate de șanse și rațiune nesubjugată de panică și de frica de bătaie/arest/pușcărie va deceda.

De aceea, nu trebuie să le permitem planificatorilor să ne ia prizonier viitorul. Măcar pentru calitatea umană joasă sau pentru nivelul redus de inteligență emoțională a celor care fac parte acum din prostocrație.

Dacă România a cărei voce nu se aude nu se ridică la timp pentru a se opune acestui plan și a crea proprii candidați, generația noastră va fi fost una cu un vis ratat, iar generațiile viitoare, unele cu un destin de garnizoană sau de pușcărie.

De aceea, mai mult ca niciodată,

HAI LIBERARE!

*o alianță militară „defensivă” care a impus, în ultimii 32 de ani, întreaga geopolitică a lumii și ascensiunea totalitară a petrodolarului, a financializării economiei și, mai nou, a digitalizării

**o instituție care și-a luat, anti-constituțional, atribuții de judecător și procuror, distrugând ideea de independență a magistraților