ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Remus Procopie de la SNSPA, un corupt care a scăpat de pușcărie prin prescripție, se crede îndreptățit să dea lecții de morală și să pună etichete. 

Nu mai zic de faptul că în mediul universitar nu ai voie să faci politică și să îți exhibi preferințele electorale - la useriști, progresiști și neo-marxiști nu se pune (se pune doar la negaționiști, deviaționiști și conspiraționiști). 

Ce e extrem de grav pentru sistemul educațional este că la SNSPA se folosesc studenți pentru a face studii de stigmatizare a opozanților sistemului statului paralel. Cum au zis Pareto și Eminescu, acest stat adânc ascuns este mai mereu compus din elite - "vulpi” și elite cu semn minus, care comercializează "etichete de status”. Cam ca acest Pricope.

Din acele "studii” de înfierare bolșevică a dizidenților ies zeci de milioane încasate de la stat de ong-urile "profesorilor” de politică. Un astfel de caz este Eurocomunicare, deținut de decana de la studii politice, Alina Bârgăoanu… 

Ee asemenea extrem de grav este că din aceste școli vor ieși politicieni îndoctrinați de astfel de "profesori”, cu nimic mai buni decât cei de la Academia Ștefan Gheorghiu, din perioada comunistă. 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews