ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vă invit să participați la lansarea Asociației pentru Inițiativă Civică și Democrație Participativă*, care va avea loc în data de 4 iunie a.c., începând cu ora 10, la clădirea CCIR din Bd. Octavian Goga nr. 2.

Întrucât sala de conferințe are un număr limitat de locuri, vă rog să vă manifestați intenția de participare printr-un mail trimis la adresa ilie.piperea0428@gmail.com, la adresa pcostea@gmail.com sau la adresa secretariat@piperea.ro.

Evenimentul nu va fi transmis online, dar va fi înregistrat și, ulterior, pus la dispoziția celor interesați, prin mijloace de corespondență electronică.

La eveniment vor participa membrii fondatori ai Asociației.

Vom pune la dispoziția celor interesați extrase din statut și formulare de adeziune la asociație. Precizez că asociația este vehiculul juridic necesar punerii în practică a obiectivelor și scopurilor Grupului România Nesupusă, care s-a create pe fesibuc și are 50 de mii de membri în prezent.

Persoanele prezente la lansare și dezbatere sunt rugate să aducă un document tipărit în care să fie expuse principalele 5 (cinci) obiective sau țeluri de atins prin Asociație și, mai ales, prin implicarea fiecăruia în activitatea Asociației. De asemenea, cei prezenți sunt rugați să precizeze modalitatea în care pot ajuta, inclusiv ca voluntari, la realizarea acestor obiective și țeluri comune.

Vă așteptăm cu nerăbdare!

Hai Liberare!

*Această denumire a fost a doua opțiune la momentul cererii de rezervare a numelui asociației - prima opțiune a fost, desigur, Asociația România Nes(u)pusă, dar Ministerul Justiției nu ne-a permis să utilizăm acest nume