ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Varianta asta „sud-africană”, Omicron, a venit la timp, în ultimele trei secunde până la detonarea adevărului că valul 5 e valul care a venit după „imunizarea” de turmă a vestului bogat și alungarea extra muros a celor care nu au „pașaport sanitar”. Fix în momentul imediat precedent înțelegerii de către conformiștii încrezători în autorități că nici serul experimental, nici codul QR nu ajută „luptei” contra plandemiei. Că toată lumea a fost dusă de nas. Pentru control și canalizarea voinței. Pentru renunțarea la drepturi și libertăți, în favoarea unui siguranțe iluzorii și a unei sănătăți fictive.

Soluția a venit exact ca în filmele cu suspans de la Hollywood, exact la țanc, exact ca în scenariu. Venirea pe lume regizată a lu’ Omicron rezolvă și problema „imunizării” foarte reduse a Africii. Acum treaba asta minunată va deveni obligatorie, mai ales că „specialiștii” au ajuns la concluzia că Omicron vine fix din sudul Africii. Și a României, desigur.

Sigur, nimeni nu s-a întrebat cum de a reușit Botswana, stat cu un PIB de 15 mld de dolari (de vreo 18 ori mai mic decât pricăjitul PIB al României) să secvențieze o variantă a virusului cu peste 50 de mutații, în condițiile în care nici până acum marile economii ale lumii, cu cele mai puternice laboratoare, nu au reușit să stabilească nici măcar atributele variantei originare, alfa. Dar ce mai contează adevărul, când ai o poveste atât de interesantă și de incitantă?