ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Priviți cu atenție poza alăturată. E un bilet de avion. Apare acolo și nelipsita referință la covud și statusul vaccinal. Dar noutatea absolută este referința la emanațiile maxim admise de gaze cu efect de seră.

 

 

Dacă ați călătorit recent cu avionul, sigur aveți aceste informații "cruciale” pe bilet. Cam asta e limita dreptului de a respira. La dus, CO 2 E : 141.626. La întors, CO 2 E : 141.631. Dincolo de această limită, devii delincvent.

Începe, astfel, adevăratul sfârșit al libertății de a circula.

Ceea ce s-a întâmplat în plandemie a fost doar experimentul.

Procesul continuă cu transformarea omului obișnuit în infractor climatic. Va fi infinit mai rău decât în plandemie. Ca și în cazul fabricilor, ca să emani mai mult decât îți permite autoritatea, va trebui să plătești certificate.

Fără să băgăm de seamă, fără-de-lege, doar cu „recomandări” de la marii „preoți” birocrați-tehnocrați ai științei voioase care filosofează cu ciocanul, a apărut cutuma limitării emisiei de gaze cu efect de seră la un maxim per persoană care urcă în avion.

Urmează trenul, vaporul de linie, autobuzul și tramvaiul, după care instituțiile publice.

Deocamdată, nu există lege în acest sens, dar ce vă face să credeți că nu va fi?

Sau de ce ar fi nevoie de lege când recomandările birocraților progresiști sunt sfinte?

Credeți că vreun politician cu suflet de slugă și minte telecomandată va avea vreo minimă zvâcnire fe revoltă sau opoziție? Nț. Nu i-ați văzut cum reacționează în plandemie și în plină propagandă pentru război?

Vom plăti pentru a respira, fiți siguri. Că asta e trendul, gândiți-vă că de vreo 17 ani fabricile și uzinele sunt obligate să cumpere anual certificate de CO2 dacă vor fi emis mai multe gaze decât cota alocată.

Unele corporații au făcut miliarde din opriri de producție și speculă (vezi cazul indianului Mittal, care a vândut Sidex după ce a făcut miliarde din certificate de CO2 primite cadou pentru închiderea cvasitotală a uzinei), altele au dat faliment, dar multe sunt ținute artificial în viață, cu bani din taxele noastre, meniți a finanța achiziția certificatelor penalizatoare (vezi CEO, Elcen, Alro).

Iar privilegiații sunt ținuți în puf, fiind scutiți sau mereu amnistiați pentru poluare (de exemplu, Bayer, Pfizer, clubul GAFAM). Dacă s-a putut contra fabricilor, se va putea și contra persoanele fizice.

Dacă vă întrebați cum oare se va stabili depășirea limitei alocate prin respirație prea entuziastă, râgâieli în exces sau vânturi contrare legii, nu o mai faceți. În plandemie s-au utilizat termoscanerele pentru ca noi, mirenii neștiutori de taine, să fim selectați de marii specialiști, paznicii de la mall, ca clienți „siguri”.

Nu s-a plâns nimeni - de fapt, cei care au atras atenția asupra ridicolului situației și asupra riscurilor pentru democrație au fost diabolizați. Sunt și acum proscris pentru aceste avertismente, dacă nu ați aflat încă. Las’ că unora ca mine le ieșea, de regulă, temperatură de reptilă (34 de grade sau mai puțin), dar idioții utili ai plandemiei se simțeau în siguranță când vedeau ce grijulii sunt patronii de mall cu fluviile imense de cash rezultate din frica lor de ne-mai-întâlnitul și ultra-letalul virus.

Așa cum bine spune Adrian Pătrușcă, în acest articol:

„Nimeni nu trebuie să se simtă în siguranță. Pentru că nimeni nu este nevinovat. În cotloanele subconștientului oricărui om stă pitulat un „Putinist”. […] Războiul Cognitiv impune nu doar Controlul Informațiilor (input) ci și Controlul Comportamentelor (output). […] În 2021, Klaus Schwab declara că Internetul este pândit de o „pandemie cibernetică” și „are nevoie de un vaccin”.

Un certificat digital care să permită accesul la un Internet sănătos.

Evident, un asemenea certificat va fi interzis „Putiniștilor”.

Adaug eu, interdicția se va aplica și „conspiraționiștilor” din pandemie, și „deviaționiștilor" de la informația dintr-o singură sursă, oficială, și din „știința" canonică, de necombătut cu dubii, logică și fapte, precum și climatoscepicilor. Toți acești eretici vor fi arși pe rug sau aruncați extra muros.

În închisoarea digitală nu mai e loc pentru toată lumea.

Cu toate acestea, e un loc sub soare pentru toți. Chiar și în deșertul lipsit de minunatul internet.

Dar comedia ridicolului noii vânători de dujmani ai poporului, putiniștii, este că vajnicii apărători ai „ordinii liberale bazate pe reguli” se prefac că uită rolul lui Putin în conspirație. Atacând Ucraina, Putin le-a făcut conștient jocul liderilor „occidentului colectiv”. Le-a dat pretextul perfect să își ascundă erorile, ororile și crimele din plandemie, precum și enorma șansă de a resuscita complexul militar industrial, care ajunsese bolnăvior, sireacul, după atât de îndelungata pace.

Cum ar putea un om normal și rațional să fie putinist cunoscând această realitate care pur și simplu te izbește în obraz? Mai ales că Putin a fost, până anul trecut, co-stăpânitor al lumii globaliste, alături de restul ciracilor lui de la Davos (foști colegi în clubul Young Global Leaders)… Mai ales că, peste tot unde te uiți după șabloane și clișee, cum ar fi omniprezența giga-fondurilor Black Rock, Vanguard, State Street și Fidelity, vezi și oligarhii ruși, în comun cu oligarhii ucraineni și miliardarii chinezi…