ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oameni buni, vă mulțumesc tuturor pentru urări și vă asigur că sunt bine, sănătos și iubitor de pace și libertate, la fel ca și până acum. Am făcut intenționat o pauză de feisbuc, pentru reflecție și... realimentare. 

Ne așteaptă luni și ani grei - deși pandemia s-a terminat, ceea ce a înlocuit-o peste noapte este ceva mult mai rău. Demonii plandemiei par acum îngerași în raport de creaturile ieșite din iadul dezlănțuit de lorzii războiului. 

Acum nu se mai poate sta în casă, nu mai există protecție prin mască, nu mai există prevenție prin pașaport sanitar - acum este despre ancestralul instinct „luptă sau fugi”. 

Pe net circulă această zicală atribuită lui John Stuart Mill: 

„Un om care nu are nimic pentru care să-și dorească să lupte, nimic la care să țină mai mult decât la propria siguranță este o creatură mizerabilă, care nu va putea fi niciodată liberă, decât dacă va fi ținut în libertate de oameni mult mai buni decât el”. 

Acum, mai mult ca niciodată, este important să spunem și să simțim: hai, Liberare!
 
Nota Redacției: ActiveNews îi urează La Mulți Ani domnului avocat Gheorghe Piperea și mulțumiri pentru prodigioasa lui activitate, din care o parte a avut bunăvoința să o împărtășească și cititorilor noștri - a se vedea aici!