ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


CONSIMȚĂMÂNTUL

ATRIBUT și DREPT VICIAT

Discurs susținut la Conferința Medicină bazată pe dovezi sau dictatură cu față medicală? (II)

 

De multă vreme am tot auzit cu toții vorbindu-se despre „marea resetare” și instaurarea „noii ordini mondiale”.

În sinea noastră fie spuneam „eeee...conspirații!”...fie ne întrebam „cum o fi aia”.

Iată că într-un mod halucinant, am ajuns să trăim pe pielea noastră acestea.

Cel mai eficient mijloc prin care se putea trece rapid la această „mare resetare” s-a dovedit a fi domeniul sănătății.

DE CE???.....Pentru că atunci când este vorba de sănătate, omul devine vulnerabil, îi este frică de boală, de suferință și de moarte....la această frică a mai fost adăugată și starea de vinovăție că poți îmbolnăvi pe altul, că din cauza ta cei vârstnici pot muri.

Așa am luat cunoștință cu boala COVID-19 și cu starea de pandemie.

Astfel,s-a creat mediul propice pentru manipularea grobiană a CONSIMȚĂMÂNTULUI și alterarea discernământului, în vederea determinării populației de a accepta serul experimental, poartă deschisă larg de acum, spre subjugarea ființei umane și controlul total al acesteia.

CONSIMȚĂMÂNTUL(reglementat de art.1204-1224 Cod Civil) este atributul divin, natural și absolut al ființei umane, care dă dreptul acesteia de a dispune de ea însăși.

CONSIMȚĂMÂNTUL ca atribut și drept natural și constituțional, este ținta tuturor actelor normative și a legilor care se emit gradual de mulți ani încoace, dar cu precădere în ultimii doi ani și care vizează drepturile și libertățile persoanei de a dispune cu privire la propria viață și la viață și siguranța copiilor lor minori.

LIBERTATEA este un dat și un dar divin, nu o favoare acordată prin legi lumeși de către funcționarii publici plătiți de noi din bugetul de stat.

CONSIMȚĂMÂNTUL ca atribut uman absolut și ca drept, trebuie să fie:

-liber exprimat,

-nemanipulat prin nici un mijloc viclean sau smuls prin inducerea în eroare sau prin violență,

-acordat în condiții de informare corectă, completă, etică, morală, neutră și imparțială asupra oricărei situații în general și în caz de sănătate în mod special.

CONSIMȚĂMÂNTUL VICIAT atrage nulitatea actului juridic încheiat, numai că țepuirea la hectar, alias vaccinare, nu este o hârtie pe care scrii „anulat” și gata, o substanță odată introdusă în corp este un proces ireversibil care produce efecte.

Ce fel de efecte medicale și juridice? Urmează a se constata, după cum deja am văzut!

Noi, poporul român, ca toate celelalte popoare, prin multiple mijloace, suntem seduși să credem că nu avem nici o putere.

Prin tot felul de mijloace viclene, poporul român este sedus ca singur, de bună-voie, să își cedeze drepturile, autoritatea și puterea, prin CEDAREA de CONSIMȚĂMÂNT.

Ultimii 2 ani și ½ jumătate ne-au arătat cu prisosință acest lucru.

Practicnu s-a dat lege cu vreo obligativitate anume pentru țepuirea cu serul experimental, DAR, s-au creat constrângeri, la care mai mult sau mai puțin, fiecare dintre noi sau doar unii dintre noi, am cedat, am făcut câte un compromis, adică, am ales să ne cedăm puterea.

Odată instalată rapid boala COVID-19 și instituită starea de pandemie la nivel mondial, s-a putut face prima manevră de amploare în declararea oficială a constituirii Guvernului Mondial, punându-se bazele primului minister cheie: Ministerul Global al Sănătății, întruchipat în persoana juridică de drept privat, ong-ul Organizația Mondiala a Sănătății (OMS)

Astfel, prin modificările la Reglementările Internaționale de Sănătate adoptate în anul 2005, Organizației Mondiale a Sănătății (OMS-un ong internațional), i se conferă autoritatea unilaterală de a prelua puterea executivă de guvernare asupra statelor membre, de a implementa sistemul universal de supraveghere a sănătății, fără posibilitatea de a exista un control public, o transparență în luarea deciziilor, încălcându-se astfel suveranitatea națională și drepturile cetățenilor statelor membre, deci se elimină autonomia națiunilor, pe de o parte, iar pe de altă parte, se deschide posibilitatea fabricării la comandă a pandemiilor sau a altor situații de urgență.

Este prevăzut ca orice națiune care se opune politicilor de sănătate dictate de OMS și refuză să se supună, să fie sancționată economic în primul rând.

Un alt aspect extrem de important de reținut, este acela că s-a prevăzut ca OMS să beneficieze de imunitate în fața oricărei acțiuni în justiție îndreptate împotriva sa, birocrații nealeși din conducerea OMS nu răspund în fața legii pentru acțiunile lor, nu pot fi arestați, percheziționați, cenzurați sau confiscate activele și alte bunuri din dotare, etc.

Ca urmare a crizei COVID-19, am putut constata cu toții modul dezastruos în care OMS a gestionat sistemul de sănătate la nivel mondial în așa-zisa pandemie, prin suprimarea tratamentelor preventive și impunerea unor protocoale medicale nesigure, ineficiente și care prin efectele lor s-au dovedit în cele din urmă a fi producătoare de genocid.

Mai mult decât atât, prin politicile sale în domeniul sănătății prin care s-au declanșat stările de urgență și alertă, la nivel mondial, OMS a încurajat blocajele distrugătoare de economii naționale.

Din nefericire pentru noi, Președintele României, Klaus Iohannis face parte din grupul celor 25 de lideri de state care au cerut expres OMS să elaboreze Tratatul Global de Pandemie, ceea ce impune sacrificarea drepturilor individuale ale omului, în favoarea drepturilor colective nedefinite.

Domeniul sănătății nu este singurul domeniu în care se aplică acest lucru, piesele de puzzle sunt multe, dar cele mai cunoscute la acest moment, în Romănia, sunt Justiția, Securitatea, 5G-ul și Digitizarea prin intermendiul cărora se vrea controlul absolut asupra ființei umane deposedată de consimțământ.

Suprimarea consimțământului omului înseamnă ca acesta să fie considerat lipsit de discernământ.

Persoanele lipsite de discernământ au un tutore, un reprezentant legal, care ia decizii în locul lor.

Am văzut că lupta este ca noi, cetățenii să nu mai avem un cuvânt de spus în nici o problemă legată de viața noastră.

Vor să ne anuleze:

-consimțământul,

-identitatea,

-proprietatea și

-libertatea.

Nu există obligativitate pentru nimic. Există doar asumare și răspundere pentru fapta proprie. Atât!

AUTORITATE înseamnă a avea puterea de a emite dispoziții și impune ascultare!

Princedarea consimțământului în condiții de frică, de șantaj, de intimidare, de amenințare, de manipulare, de hărțuire, de compromis, de neatenție, etc. ne-am cedat puterea în favoarea acestui sistem care acum vrea să facă ce vrea el cu noi.

SOLUȚIA este să ne luăm PUTEREA înapoi, iar în acest sens vă prezint câteva rețete cu remedii practice și naturiste pentru extirparea cancerului și a metastazelor sistemului politic sub care trăim.

CUMputem recupera această putere a noastră???

În primul rând să nu mai înghițim orice ne spune sistemul ăsta ticălos, să nu ne mai cedăm consimțământul pentru orice, oricând și oricum spunând „păi ce pot eu să fac, ce putere am eu?”

Apoi să fim atenți, vigilenți și să privim ca un observator la tot ceea ce se întâmpla în jurul nostru, pentru că numai astfel vom putea constata că nu pentru orice se vor da acte normative cu caracter obligatoriu ..... perversitatea tocmai în aceasta constă......nu vom fi obligați, aparent, dar va exista tot cadrul propice astfel încât noi singuri să alegem să cedăm.....deci.....nu vom putea spune că am fost împiedicați să alegem......iar noi,vom alege....

Acest mecanism viclean este valabil pentru orice este legat de libertate, proprietate, autoritate părintească, drepturi, bani, consimțământ, etc.

L-am auzit la tv cu toți pe dl. Colonel Gheorghiță care a ieșit public, senin și a spus simplu : ”a existat un formular de consimțământ, oamenii l-au semnat, nu i-a forțat nimeni să se vaccineze.” Desigur, nu i-a forțat, le-au dat mititei în Piața Obor și le-au oferit loteria de vaccinare cu premii năucitoare și câte și mai câte momeli.

Le mulțumesc tuturor celor care prin acțiunile lor de căpușare și pervertire a sistemului medical din România în scopuri personale și de grup, altele decât cele publice, fără să conștientizeze, au devoalat metodele prin care au eludat legile cu privire la responsabilitatea și controlul factorilor de decizie, pe de o parte, iar pe de alta parte ne-au arătat cum se manipulează în masă consimțământul oamenilor.

Alte două REȚETE ar fi :

1.Crearea unui cadru legislativ foarte restrictiv care să nu mai permită astfel de abuzuri.

2.Schimbarea modului propriu de a gândi și a atitudinii deoarece suntem într-o situație inedită de a începe un CAPITOL NOU în istoria noastră ca neam, iar acest moment ar fi bine pentru noi ca să nu îl ratăm.

Ceea ce vedem în manifestare în spațiul politic actual nu poate fi oprit decât cu o nouă abordare a fenomenului politic, cu o răsturnare a raportului de putere, respectiv, controlul permanent asupra actului politic să fie exercitat de către popor.

Adică, să punem în fapt ceea ce avem în drept prin art.2(1) din CR „suveranitatea aparține poporului român”, ceea ce înseamnă că titularul natural și de drept al puterii politice este poporul român (așa scrie în tratatul de CR comentată)                                        

Avem DREPT, AUTORITATE și PUTERE în primul rând prin legea naturală.

O altă REȚETĂ ar fi ca prin toate mijloacele legale să cerem socoteală tuturor acestor așa-ziși reprezentanți ai noștri aflați în funcțiile de conducere ale statului, deoarece noi ne-am dat consimțământul prin vot și i-am împuternicit să ne reprezinte, iar ei uzurpă continuu această putere pentru care nu au nici un merit.

Noi am tolerat ca ei să se ridice pe spinarea noastră și apoi i-am lăsat să se întoarcă împotriva noastră.

În această pandemie s-a produs o ruptură între clasa politică și noi, poporul român, ruptura ce se dovedește pe zi ce trece a fi  iremediabilă și ireconciliabilă.

În acest sens, acum și aici, ca cetățean al României și Președinte al asociației JADL, cer public:

-crearea unei entități oficiale care să analizeze și să ancheteze in rem toate abuzurile, nelegalitățile, fraudele, etc., să stabilească vinovații și să tragă la răspundere pe persoană fizică toți factorii de decizie care se găsesc vinovați de prejudiciile aduse cetățenilor români, tuturor domeniilor de activitate, sectoarelor sociale și economiei naționale, sub toate aspectele, în toată această perioadă de așa-zisă pandemie.

Dincadrul acestei entități oficiale, fără putință de tăgadă să facem parte și noi, societatea civică, prin reprezentanți specialiști din diferite domenii și prin noi, medicii și juriștii arhicunoscuți, cei care în această perioadă de pandemie ne-am implicat în prima linie în apărarea sănătății, depturilor și libertăților cetățenilor români de abuzurile îndreptate împotriva noastră a tuturor;

-cer imperativ, ca sub supravegherea medicilor și specialiștilor de laborator care s-au opus țepuirii la hectar denumită vaccinare, să se facă analiza oficială a conținutului substanței vaccinale pe fiecare lot cu care aici în România, cetățenii au fost înțepați, iar rezultatele să fie date publicității;

-cer imperativ ca deîndată să fie cercetați toți medicii și toate persoanele care au ieșit public și au făcut propagandă pentru vaccinarea în masă împotriva Covid-19, în condițiile în care, vaccinarea este un act medical care nu poate fi practicat în masă, fără discernământ și în lipsa analizelor de imunitate ale fiecărui om ce urmează a fi vaccinat, ba mai mult experimentele pe ființe umane fiind interzise;

- cer imperativ ca deîndată să fie dat publicității contractul integral cu Pfizer care a fost semnat în numele României;

-cer imperativ ca deîndată să fie dată publicității acea clauză contractuală prin care UE/Consiliul Europei obligă România să cumpere 120 de milioane de doze de substanță vaccinală împotriva SARS cov 2 și să ne fie indicat exact temeiul de drept în baza căruia orice contract între UE/Consiliul Europei și România ar fi putut conține o astfel de clauză de obligativitate pentru achiziționarea unei asemenea cantități de vaccin;

-cer imperativ ca deîndată România să se delimiteze și să iasă din OMS, iar această organizație să ne plătească despăgubiri pentru prejudiciul imens produs nouă (în primul rând de vieți umane, apoi financiare și nu numai) datorită restricțiilor abuzive, a propagandei și protocoalelor de vaccinare impuse.

Morțile subite ale cetățenilor români sunt echivalente cu crima, iar asta nu se prescrie.

-cer imperativ ca deîndată să se atragă răspunderea consiliului Național ăl Audio-vizualului si al tuturor trusturilor de presă și media care în virtutea banilor primiți de la bugetul de stat prin act normativ pentru propagandă vaccinistă, au făcut dezinformare și manipularea consimțământului persoanelor prin mijloace viclene stârnind panică, pe de o parte, iar pe de altă parte au făcut discriminare si au instigat la discriminare si ură împotriva persoanelor care au refuzat înțeparea cu serul experimental;

-pentru că tot suntem în era digitalizării, să facem utilă nouă această inteligență artificială, sens în care lansez o propunere spre reflecție, în sensul ca să se introducă un scor pentru politicieni, adică activitatea și  eficiența lor în slujba poporului român și al României, să fie reglementată, analizată, judecată și cuantificată de către un android, iar politicianul care nu își îndeplinește atribuțiile exclusiv în interesul cetățenilor și al țării să fie decăzut din toate drepturile sociale, pensii speciale, sporuri etc....

Și uite așa răsturnăm paradigma politică.

În loc de ceea ce avem acum, adică, în locul lor, sistemul, cei care zic că ne conduc și vor ca noi să le dovedim că merităm să trăim, să avem ADEVĂRUL, respectiv, ca ei, sistemul, politicienii, conducătorii să ne dovedească nouă că sunt eficienți pentru neam și țară, că au valoare autentică și că merită să fie reprezentanții noștri.

Oare cum mai putem vorbi noi despre democrație astăzi, când există un ROBINET DEFECT, prin care, se pare, că pentru unii, curg continuu bani trași la xerox, fără acoperire, iar conducta la care robinetul defect este cuplat, are multiple ramificații.

Pentru România, mi-ar plăcea să cred că sunteți de acord cu mine, că a venit vremea să ne decuplăm de la conducta cu multiple ramificații și să schimbăm ROBINETUL DEFECT, cu un ROBINET NOU și BUN, care să funcționeze CORECT și EFICIENT, pentru noi, poporul român.

Este important să ținem cont de faptul că prin robinetul defect, practic curg banii noștiri, dar în mâinile și buzunarul altora!!

În lumina celor expuse până acum, putem spune că ne aflăm într-un punct critic, punct în care avem 2 posibilități:

1.Stăm pasivi și acceptăm obedienți orice vine peste noi gândind „și eu ce pot să fac?”

sau

2.Ne manifestăm inteligent și înțelept dreptul, autoritatea și puterea pe care le avem și începem să ieșim din holograma pe care alți ne-au creat-o și pe care noi am acceptat-o. Să ne trezim la adevăr și să ne creăm propriul sistem, altul, care cu adevărat să fie democratic și bazat pe legile divine astfel încât, cu adevărat să avem „precum în CER, așa și pe pământ”.

Experimentul din ultimii 2 ani și ½ ne-a pus în situația de a trăi moartea capitalismului și nu numai și de a privi cum se organizează intrarea în dictatură, în totalitarism.

Avem șansa de a ne afla într-un moment intermediar, care se preconizează a fi foarte scurt, dar în care avem posibilitatea de a stabili raportul de forțe clar și concret.

SOCIETATEA CIVICĂ ESTE SUVERANĂ, pentru că poporul român este suveran.

De aceea este extrem de important să fim foarte atenți, să facem continuu demersuri, să găsim soluții și să construim o altă paradigmă politică.

CONSTITUȚIA ROMÂNIEI avem nevoie să rămână neatinsă, deoarece, așa cum este ea, totuși conține anumite prevederi, care ne-au ajutat să avem cu ce să opunem rezistență, noi, cei câțiva juriști care ne-am implicat direct în contraofensiva juridică pe care a fost nevoie să o susținem, pentru apărarea drepturilor și libertăților noastre, ale tututror.

Fiecare dintre noi suntem o piesă extrem de importantă fără de care schimbarea nu se poate face.

Să nu uităm că zicala noastră din moși strămoși spune că buturuga mică răstoarnă carul mare, iar practica a demonstrat-o.

Române, renunță să mai crezi că nu ești important și că nu poți face nimic pentru că politicienilor și guvernanților nu le pasă și poate nici semenilor tăi nu le pasă.

RIDICĂ-TE și HAI, pentru că poți, pentru că ești puternic și nu ești singur!

DOAMNE ajută! Să fiți binecuvântați!!!