ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


București, 02 octombrie 2021

Dupa 1 an și jumătate de măsuri aberante care nu au ajutat la nimic, românii au ieșit în stradă să își exprime nemulțumirea.

Da, s-a ieșit și până acum. Însă, în număr mic.

Contrar unor comentarii răutăcioase, în stradă nu și - au exprimat nemulțumirea numai  persoanele care nu s-au vacc. 

Au fost în stradă și persoane care s-au vacc. 

Toți cei care mai gândesc înțeleg că măsurile instituite nu au nimic de a face cu situația epidemiologica. 
Alți "români de bine", sub pretextul numărului de cazuri confirmate și al numărului persoanelor internate la ATI, își exprima dezacordul față de cei care și-au exprimat nemulțumirea cu privire la măsurile introduse și obligativității certificatului, susținând că ar fi necesare.

Dacă ar gândi puțin și s-ar uita în urmă, ar putea sa își dea seama că același lucru l-au făcut de 1 an și jumătate. Au susținut toate măsurile instituite sub același pretext, că ele sunt bune, că așa au zis autoritățile. 
Bune la ce și pentru cine? 

Dacă ar fi fost atât de bune pe cât susțin, de ce ne confruntam acum cu numărul acesta de cazuri? De ce atâtea cazuri la ATI? 

Tocmai situația epidemiologica dovedește că nimic din ce s-a instituit până acum nu a avut legătură cu combaterea virusului și dovada stă în numărul de cazuri actuale. 

Să facem o scurtă retrospectivă! 

Inițial, au zis ca masca e sfântă. Porți mască, nu te infectezi și nu îi infectezi pe alții. Unii au susținut masca, alții au criticat-o. Au introdus obligativitatea ei. La ce a folosit? La nimic în combaterea transmiterii virusului. În schimb, a folosit la restrângerea drepturilor și libertăților și obișnuirea cetățeanului să se conformeze oricărei măsuri impuse de stat. 

După aceea, ne - au zis că testul e sfânt. La fel, unii au susținut testarea, alții au comentat. 

La ce a folosit testul? La nimic în combaterea transmiterii virusului, pentru că nu puteau să folosească numai rezultatul unui test pentru diagnostic. În schimb, a folosit la restrângerea drepturilor și libertăților și obișnuirea cetățeanului să se conformeze oricărei măsuri impuse de stat.

Azi ies și ne spun că testul nu contează, adică exact ceea ce au susținut mulți cetățeni mai bine de 1 an și erau făcuți "proști". 

Testele negative nu mai contează. De ce nu mai contează, când 1 an și jumătate orice persoană testată pozitiv era privată de libertate, fiind izolată? 

Când susțineau cetățenii că testele dau multe rezultate fals pozitive și că nu se poate pune un diagnostic numai pe baza rezultatului lor, criticau autoritățile aceste argumente susținând că sunt nefundamentate și ii făceau pe cetățeni conspiraționisti. 

După 1 an și jumătate, ies autoritățile să recunoască că așa e. Însă, ne prezintă această recunoaștere ca pe o "descoperire". 

Trebuiau să iasă și să își ceară întâi scuze față de cetățenii care un an și jumătate au fost privați de libertate numai pe baza rezultatului pozitiv al unui test, fără alte investigații medicale. 

Însă, pe argumentele lor în privința testelor înseamnă că numărul de cazuri raportate zilnic este FALS. Dacă nu contează testele negative, înseamnă că nici alea pozitive nu trebuie să mai conteze, nu? Pentru că erorile de testare pot să fie în ambele situații, chiar dacă rezultatul testului e pozitiv, chiar dacă e negativ.

De ce ignoră rezultatele negative ale testelor, iar pe cele pozitive le iau în calcul?

Așa că dacă au zis că testele negative nu sunt bune, atunci nici numărul cazurilor confirmate zilnic nu e bun, că tot pe baza rezultatului testelor se raportează. 

În prezent, ni se invocă de autorități că vacc și Certificatul verde sunt bune. 

Bune pentru cine și pentru ce? Tot pentru stat, nu pentru noi și nici pentru combaterea transmiterii virusului. 

Din nou sunt unii cetățeni care susțin și alții care critică ceea ce zic autoritățile. 

Ni se spune că certificatul verde constă în trei dovezi alternative: testare, vacc sau trecere prin boala și se susține că el nu introduce vacc obligatorie.

Alte minciuni, pentru că vedem din ultimele hotărâri adoptate și din discursurile publice ale autorităților  că exact asta se  face cu el: se introduce obligativitatea vacc, indirect.

Numerosi cetățeni susțin, în prezent, că nici vaccinarea directă obligatorie și nici cea indirectă prin instituirea certificatului verde nu sunt soluții pentru combaterea transmiterii virusului. 

Ne spun iar autoritățile ca nu e așa, că știu ei mai bine. Păi, nu prea știu nimic, pentru ca realitatea dovedește că nu e deloc așa. Vedem și la noi în spitale care e situația cu persoanele vacc (chiar dacă refuză să prezinte public situația reală), vedem și prin alte state. 

Nu! Noi nu mai acceptăm minciunile autorităților încă 1an și jumătate, iar după aceea sa iasă să spună că vacc nu a fost bună și să ne instituie o altă măsură ca fiind obligatorie. 

Nu! Nu acceptăm introducerea prin lege a vreunei obligativități directe sau indirecte a vacc. 
Ne-au dovedit 1 an și jumătate ca habar nu au ce spun și ce fac. 

Ne - au mai dovedit și că nimic din ceea ce impun nu e spre binele nostru și nu stopează nicio pandemie. 

Când in 9 luni vorbești de 4 doze, ăla nu prea mai e vacc. 

Până la sfârșitul anului se va vorbi de 5 doze într - un an, adică o doză la două luni.

Dovadă că nu prea are treabă produsul ăsta cu vacc de până acum, stă faptul că prin toate hârtiile lor pe care le emit nu vorbesc de vacc, ci de schemă completă de vacc. 

Care va să zică, mai avem puțin și ne bagă așa - zisul vacc în coșul zilnic de alimente (lângă paine, lapte și altele). 

Tot ce se face azi este nelegal, pentru că nu există nicio lege care să le permită să ne impună vreo condiționare a activităților noastre (care se regăsesc în drepturi și libertăți pe care ar trebui să ni le garanteze, că de aia ne obligă să plătim impozite) de vacc. 

Însă, vor să facă totul legal, adică vor să introducă în lege vacc obligatorie (și directa și indirectă). 
De marți, 05 Oct 2021, intra în comisiile Camerei Deputaților proiectul de lege privind Certificatul verde. 
Lupta cu statul de abia acum începe. 

Dacă nu vreți sa ajungeți sa mâncați vacc pe pâine, ajutați - ne! 

Suntem o mână de oameni care ne luptăm demult, așa cum am putut noi. 
Însă, singuri nu vom reuși nimic. 

Avem nevoie de ajutor ca să blocam legea în comisiile Camerei Deputaților. 
Nu avem nevoie de aplauze, nu avem nevoie de mulțumiri. AVEM NEVOIE DE AJUTOR REAL. 
Cum ne puteți ajuta? 

    1. Sunați, trimiteți sms - uri și e-mailuri tuturor Deputaților. Se vor posta listele cu toți DEPUTAȚII (cautati pe Facebook, telegram: "vaccinedu". Vor mai posta și alții. Numai dacă nu vreți, nu le veți găsi). 
   
2. Organizați-vă la nivel județean.

(s-au creat pe telegram grupuri pe județe. Ex: https://t.me/clujdeputati pentru Cluj. Scrieți t.me/numejudetdeputati). 
Duceți-vă la birourile de circumscripție ale tuturor deputaților din județul vostru și cereți-le să voteze impotriva vacc obligatorii și a certificatului verde.  Solicitarea sa fie scrisă. Va duceți să o înregistrați la biroul fiecărui deputat. 

Pe scurt, scrieți in ea: 

Domnule deputat x, 

Subsemnatul (nume, prenume) cu domiciliul în... 
Prin prezenta vă solicit să votați impotriva proiectului de lege nr. 393 /2021 și împotriva proiectului de lege nr. 399/2017. 
Va solicit sa votați impotriva obligativității vacc și impotriva introducerii certificatului verde la nivel național, în România. 
Solicit organizarea de dezbateri publice cu privire la aceste proiecte de lege, dezbateri care sa aibă loc fizic și online și sa fie televizate, la care să participe ONG uri, sindicate, patronate și persoanele fizice. 

Data și semnătura

Nu este nevoie sa motivați de ce. Sunt reprezentanții vostri in Parlament. Voi le cereți. Le explicam noi de ce.
Indiferent ce ați motiva, se vor găsi unii sa va bage în chestii tehnice ca să arate ce deștepți sunt ei si ce "prosti" sunteti voi. 

Nu picați în capcana. Cereți - le dezbateri publice, ca de când le așteptăm...
 
Indiferent ca e cineva sau nu la sediul biroului lor, va puneți la coada și așteptați sa vi se înregistreze solicitarea. La un moment dat trebuie sa apara cineva și pe acolo ca nu vor mai avea încotro.

Va duceți zilnic și va puneți la coada și înregistrați zilnic solicitarea pana când deputatii din județul vostru va vor răspunde cum votează. 

Nu va lăsați intimidați de ignorarea prezentei voastre la sediul biroului lor. Cozile zilnice ii vor obliga, în final, sa vina la birou.

Dacă nu sunt la birou, mediatizați poze cu cozile la care stau oamenii și cereți explicații de ce încasează bani din banii publici pentru funcționarea birourilor de circumscripție, când acolo nu e nimeni.

Mulți cetățeni  sunt pesimiști și zic ca nu vom reuși sa oprim legiferarea pentru ca așa s-a făcut și în alte țări mari.
Noi trăim în România, nu în alte tari.

Ne uitam la restul tarilor, numai sa vedem trendul si sa știm la ce sa ne așteptăm. 
În istorie, în unele țări s-a instaurat totalitarismul, iar în altele democrația, în aceeași perioadă.
Totul depinde de noi ca istoria sa nu se repete.

Dacă nu vrem sa se instaureze și la noi ceea ce s-a instaurat în alte tari cu tradiții democratice cândva, trebuie sa facem fiecare tot ce putem pentru a stopa.

Cei care au luat atitudine public de mult timp pentru a încerca să stopeze nebunia are câte o strategie de abordare. Fiecare demers, chiar dacă pare nesemnificativ în mod individual, el va avea importanta prin însumarea cu alte tipuri de demersuri.
Ajutați-i pe toți în demersurile lor!

NU VA LĂSAȚI DESCURAJAȚI SI NU RENUNTATI!

ESTE VORBA DE VIATA NOASTRĂ SI TREBUIE SA ACTIONAM  ACUM PENTRU A MAI AVEA O VIATA! 

TOTUL DEPINDE DE NOI SI CE FACEM FIECARE DINTRE NOI PENTRU A STOPA INSTAURAREA TOTALITARISMULUI (care tinde spre o forma modernă de sclavagism).
 
 

*



SUNA Deputatii SI CERE - LE:

- sa nu voteze proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie (PL-x 399/2017),
- să nu voteze introducerea certificatului verde la nivel național (PL - x 393/2021).
 
Sunt acolo ca mandatar al tău și sunt plătiți din banii tai.
 
Solicitarea ta ar trebui sa conteze. 
 
Sunt judete in care NICIUN DEPUTAT NU ARE AFISAT NR DE TELEFON

Olar Corneliu 0766549014
Roman Florin-Claudiu 0725353722
Todosiu Beniamin 0749 177 540 / 0 749 544 346
Tuhuț Radu-Marcel 0764 816 906
Circumscripția electorală nr. 2 - ARAD 
Bîlcea Ovidiu-Sergiu 0749149959
Farago Petru 0724395011 
Nagy Vasile 0749 177 986
Varga Glad-Aurel 0733532735 / 0749480835
Circumscripția electorală nr. 3 - ARGEȘ 
Bălășoiu Aurel 0744 349 686
Bucura-Oprescu Simona 0721 781 115 / 0744 537 788
Chelaru Mircia 0722 381 651
Constantin Daniel 0723173235 
Georgescu Nicolae 0724 281 922
Mihalcea Remus-Gabriel 0734455901
Miuțescu Gheorghe Adrian 0248 215 294
Moșteanu Liviu-Ionuț 
Pavelescu Nicolae 0729 159 068
Circumscripția electorală nr. 4 - BACĂU 
Andrușceac Antonio 0741640439 
Ciofu Cătălina 0749 177 273
Dunava Costel Neculai 0745 595 644
Fechet Mircea 0725 408 001
Floroiu Ionel 0722 669 212 
Ichim Cristian-Paul 0755 413 413
Ilișanu Claudiu-Augustin 0799264600 
Circumscripția electorală nr. 5 - BIHOR 
Biró Rozália-Ibolya 0744 522 302
Cătăniciu Steluța-Gustica 0744 565 419 
Cupșa Ioan 0731 890 304 / 0723 890 304 / 0771 126 026
Dehelean Silviu 0744 225 391
Kiss János 0744 703 637
Lasca Mihai Ioan 0749 177 983
Szabó Ödön 0788 430 700/0722 474 146
Circumscripția electorală nr. 6 - BISTRIȚA-NĂSĂUD 
Ivan Bogdan-Gruia 0756 412 535
Morar Olivia-Diana 0744753765 / 0744753765  
Sighiartău Robert-Ionatan 0749112608
Suciu Vasile-Daniel 0740 063 507
Circumscripția electorală nr. 7 - BOTOȘANI 
Budăi Marius-Constantin 0740 521 979
Drancă Andrei-Iulian 0755 227 337
Circumscripția electorală nr. 8 - BRAȘOV 
Andronache Gabriel 0722950348
Benga Tudor - Vlad 0725109699
Flucuș Dumitru 0740-051105
Ilie Victor 0740 054 432
Miftode Marius-Andrei 0728 883 784
Circumscripția electorală nr. 9 - BRĂILA 
Ciubuc Ciprian 0720286655
Niță Nicu 0740 129 504
Circumscripția electorală nr. 10 - BUZĂU 
Avrămescu Gabriel-Ioan 
Ciolacu Ion-Marcel 0744 506 034 / 0733 558 797 
Ungureanu Emanuel-Dumitru 0744 502 877
Circumscripția electorală nr. 11 - CARAȘ-SEVERIN 
Kelemen Attila 0748151266
Circumscripția electorală nr. 13 - CLUJ 
Achimaș-Cadariu Patriciu-Andrei 0749177021
Băltărețu Viorel 0749177466 
Csoma Botond 0744816987  
Moisin Radu-Marin 0749177320
Moldovan Sorin-Dan 0723267598
Molnar Radu-Iulian 0771260887, 0741 779 517
Murariu Oana 0364 808 736
Sărmaș Ioan-Sabin 021 303 2997
Circumscripția electorală nr. 14 - CONSTANȚA 
Banias Mircea Marius 0728295539 
Huțucă Bogdan-Iulian 0722317508
Ion Stelian-Cristian 0723537153 
Rizea Cristina Camelia 0749 177 524 
Circumscripția electorală nr. 15 - COVASNA 
Benedek Zacharie 074022002 / 0745525554
Gál Károly 0755075749
Könczei Csaba 0729850968
Miklós Zoltán 0744758866
Circumscripția electorală nr. 16 - DÂMBOVIȚA 
Balint Liviu-Ioan 0262 383 511
Blaga Daniel-Codruț 0722 205 352
Popa Radu Mihai 0764408018 
Circumscripția electorală nr. 17 - DOLJ 
Badea Iulian-Alexandru 0749 177 463
Gheba Daniel-Sorin 0749 177 463
Giugea Nicolae 0740867476
Stroe Ionuț-Marian 0726200089
Circumscripția electorală nr. 18 - GALAȚI 
Nechita Aurel 0725 552 336
Rodeanu Bogdan-Ionel 0730080501, 0336 117 744
Circumscripția electorală nr. 20 - GORJ 
Manta Claudiu 0765 454 479
Miruță Radu-Dinel 0723 999 755
Weber Mihai 0722 555 166
Circumscripția electorală nr. 21 - HARGHITA 
Bende Sándor 0744703598 / 0266 364 086 / 0744703598
Hajdu Gábor 0745652972  /0371005321
Kelemen Hunor 0720 072 050   / 0722303493
Ladányi László-Zsolt 0744602632
Zakarias Zoltán 0786031998
Circumscripția electorală nr. 22 - HUNEDOARA 
Gavrilă Anamaria 0744620462
Circumscripția electorală nr. 23 - IALOMIȚA 
Barcari Rodica-Luminița 
Dumitrescu Raluca Giorgiana 
Mușoiu Ștefan 
Păunescu Silviu-Titus 
Circumscripția electorală nr. 24 - IAȘI 
Berescu Monica-Elena 0756481785
Chichirău Cosette-Paula 0756481785 
Havârneanu Filip 0749177492
Toma Vasilică 0749 177 145 
Circumscripția electorală nr. 25 - ILFOV 
Gheorghe Andrei Daniel 0725553335
Circumscripția electorală nr. 26 - MARAMUREȘ 
Alexe Florin-Alexandru 
Apjok Norbert 0725 109 751
Circumscripția electorală nr. 27 - MEHEDINȚI 
Chirilă Virgil Alin 0743 079 979
Popescu Virgil-Daniel 0752125635
Circumscripția electorală nr. 28 - MUREȘ 
Buicu Corneliu-Florin 0740031202
Csép Éva-Andrea 0745616551 / 0745 616 551
Gliga Dumitrița 0749 049 404
Kolcsár Anquetil-Károly 0729 365 295  /0265342112
Kulcsár-Terza József-György 0724067197
Circumscripția electorală nr. 29 - NEAMȚ 
Bulai Iulian 0721 389 605 / 731839539 / 0771185224
Bulai Oana-Gianina 0729 881 851
Calista Mara-Daniela 0722511613
Cozmanciuc Corneliu-Mugurel 0745 573 646
Leoreanu Laurențiu-Dan 0745 251 877
Mitrea Dumitrina 0746 593 559
Munteanu Remus 0744 173 654
Șerban Ciprian-Constantin 0731839539
Circumscripția electorală nr. 31 - PRAHOVA 
Predoiu Marian-Cătălin 0733737752
Roșca Mircea 0720 720 982  
Circumscripția electorală nr. 32 - SATU-MARE 
Cozma Adrian-Felician 0740 548 170 
Magyar Loránd-Bálint 0261 716 774  /0745253727
Nagy Szabolcs 0740 661 289 
Circumscripția electorală nr. 33 - SĂLAJ 
Bode Lucian Nicolae 0260 614 985
Prunean Alin-Costel 
Seres Dénes 0722251381
Circumscripția electorală nr. 34 - SIBIU 
Thellmann Christine 0741558633
Trif Bogdan Gheorghe 021037875
Circumscripția electorală nr. 35 - SUCEAVA 
Ciornei Radu Tudor 0758 854 913
Gheorghiu Bogdan 021 224 2510
Circumscripția electorală nr. 36 - TELEORMAN 
Calotă Florică Ică 0720070912
Circumscripția electorală nr. 37 - TIMIȘ 
Drulă Cătălin 0720 312 727 - usr timis
Fălcoi Nicu 0749 212 518
Grindeanu Sorin Mihai 0722299880 / 0728899157
Circumscripția electorală nr. 38 - TULCEA 
Gudu Michael 0722 800 624 
Terente Eugen 0756 702 245
Circumscripția electorală nr. 39 - VASLUI 
Botez Mihai-Cătălin 0725 109 712 
Stativă Irinel Ioan 0728220439
Tătaru Nelu 0722 550 073
Circumscripția electorală nr. 40 - VÂLCEA 
Buican Cristian 0747220554
Cazan Laurențiu-Nicolae 0786 476 400
Lazăr Ion-Marian 0749 177 499
Circumscripția electorală nr. 41 - VRANCEA 
Dancă Ionel 0736306153
Stoica Elena 0744557040
Circumscripția electorală nr. 42 - BUCUREȘTI 
Alexandru Victoria-Violeta 0723257640 
Băcanu Cristian-Tudor 0750111850 
Florea Daniel 0731 003 296 
Neagu Denisa-Elena 0749 177 512
Orban Ludovic 0723 551 122 
Pop Rareș Tudor 0733 275 666 
Simion George-Nicolae 0738 797 803 
Circumscripția electorală nr. 43 - DIASPORA 
Lőrincz Ștefan-Iulian 0749 177 506 
Merka Adrian-Miroslav 0726200793
Petrețchi Nicolae-Miroslav 021 222 073 
Altele/Lideri partide
Dacian Ciolos 0727 730 025 
Vasile Dincu 0723 300 120 
Rares Bogdan 0741 188 488
Gheorghe Falca 0744 391 027 
Vasile Blaga 0742 225 090
Daniel Buda 0726 200 672 
Dan Motreanu 0726 200 623
Marian-Jean Marinescu 0722 369 681 
Vlad Botos 0745 339 339 
Dragos Pislaru 0753 048 550
Dan Nica 0722 303 552
Rovana Plumb 0728 220 494 
Victor Negrescu 0735 169 777 
Claudiu Manda 0723 348 934 
Dragos Benea 0722 584 155 
Carmen Avram 0723 294 415
Tudor Ciuhodaru 0744 236 510 
Mihai Tudose 0722 131 710 
Traian Basescu 0721 669 679 
Eugen Tomac 0757 077 050 
Cristian Terhes 0752 768 756
Maria Grapini 0745 351 950 
Corina Cretu 0731 824 355
Alexandru Nazare 0749 184 444
Silviu Busoi   +32(0)2 28 45609 / +32(0)2 28 4960
Alin Mituta 0032 2 28 45802 / 0033 3 88 1 75802
Siegfried MUREȘAN 0033 3 88 1 75154
Gheorghe-Vlad NISTOR 0033 3 88 1 75861
Loránt VINCZE 0033 3 88 1 75608
 
UDMR: 

Bende Sándor  
0266 364 086  
0744 703 598  
sbende69@gmail.com  
deputat  
Benedek Zakariás  
0745 525 554  
benedekzaki@yahoo.com  
deputat  
Biró Rozália  
0744 522 302  
birorozalia13@yahoo.com  
rozalia.biro@cdep.ro  
deputat  
Csép Éva Andrea  
0745 616 551  
csepandrea@gmail.com  
deputat  
Csoma Botond  
0744 816 987  
csbotond2002@yahoo.com  
deputat  
Faragó Péter  
0724 395 011  
faragopeter@rmdsz.ro  
deputat  
Gál Károly  
0755 075 749  
karoly.gal1973@gmail.com  
deputat  
Hajdu Gábor  
0745 652 972  
0371 005 321  
hajdug2005@yahoo.com  
deputat  
Kelemen Attila  
0748 151 266  
kelemenattila8686@gmail.com  
deputat  
Kelemen Hunor  
0722 303 493  
kelemenhunor@rmdsz.ro  
deputat  
Kolcsár Károly  
0265-342112  
gornesti@cjmures.ro  
deputat  
Könczei Csaba  
0729 850 968  
konczeicsaba@yahoo.com  
deputat  
Kulcsár-Terza József-György  
deputat  
Ladányi László-Zsolt  
0744 602 632  
ladanyil@yahoo.com  
deputat  
Magyar Lóránd Bálint  
0745 253 727  
magyar_lorand@yahoo.com  
deputat  
Miklós Zoltán  
0744 758 866  
mikloszozo@yahoo.com  
deputat  
Nagy Szabolcs  
0740-661289  
nagyszabi@yahoo.com  
deputat  
Seres Dénes  
0722 251 381  
szilagy@rmdsz.ro  
deputat  
Szabó Ödön  
0788 430 700  
odon@rdsor.ro  
deputat  
Zakariás Zoltán  
0786 031 998  
zzoltan@gmail.com
 
PS: Nu crede ca jocurile sunt deja făcute și nu mai putem sa schimbam nimic.

Pana la votul final în Camera Deputaților, putem sa schimbam tot.

Trebuie numai sa facem câte ceva fiecare dintre noi.

TREBUIE SA ACȚIONAȚI!

CEREȚI - LE IN SCRIS, CU CERERE DEPUSA LA BIROUL LOR SA NU VOTEZE! 

GĂSIȚI MODELUL ÎN POSTAREA ANTERIOARA. 

Suntem 19 milioane. Credeți că nu putem sa ii facem sa  cedeze psihic dacă ne propunem asta?
Vreo câteva sute - mii au reușit sa ne facă pe noi sa cedam psihic și sa acceptam diverse in ultimul an și jumătate. 
Credeți ca invers nu se poate?

Eu zic ca se poate.

Hai sa vedem ce inseamna niște sute/mii de telefoane, sms-uri, cereri pentru 1 om vreo luna de zile, zilnic.
Eu zic ca va însemna: e ca voi, numai lăsați-mă în pace.

TREBUIE SA ÎNCEPEȚI AZI, CA DE MARTI ÎNCEP ȘEDINȚELE IN COMISII