ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am fost întrebat, prin mesaj privat, de ce obligarea la vaccinare este o idee greșită. Am răspuns pe scurt, telegrafic, iar acest răspuns merită făcut public, pentru că este de interes public.  

”Ceea ce propaganda numește „vaccin” este, de fapt, un medicament experimental*; acest medicament experimental are nesfârșite efecte adverse, atât pe prospect, cât și în actualizările pe care le fac autoritățile, după informările de farmacovigilență; nu se cunoaște cum interacționează cu alte medicamente, de exemplu, cu cele pentru boli cronice; inocularea cu acest medicament experimental este o procedură medicală invazivă, care nu poate fi efectută fără acordul pacientului.

În România, inocularea nu se efectuează după ce medical de families au de specialitate verifică alergiile, reacțiile adverse potențiale și co-morbiditățile anterioare, și nici în spații adecvate, ci în parcări și la coadă, la mici gratis; incularea cu aceste substanțe experimentale nu rezolvă o problemă de sănătate, ci o problemă de biznis (piața se laudă cu profituri exponențiale și sigure pentru Big Pharma) și o problemă de geo-politică; așa-zisa libertate de circulație și așa-zisele drepturi depline, de cetățean, sunt acordate, ca niște concesii din parte statului birocratic sau ale politicienilor, dar numai pentru „vaccinurile” autorizate pe teritoriul național sau unional - dacă persoana este vaccinată cu alte seruri, proba vaccinării nu este suficientă pentru libertate și drepturi, oricât de eficient ar fi respectivul ser; cel mai grav este că obligarea la vaccinare a medicilor, a personalului sanitar, a cadrelor didactice și a funcționarilor publici (inclusiv polițiștilor care ne amendează pentru că nu purtăm mască și a lucrătorilor de la DSP care ne pun în carantină ca pre- sau asimptomatici), va deschide larg ușa dictaturii sanitar; vom fi obligați să fim sănătoși și vom fi singurii responsabili pentru că suntem bolnavi și pentru că dăm „simptome de deces” ... 

Lumea uită prea ușor că Big Pharma, asigurătorii, spitalele și chiar statul s-au asigurat de imunitatea la răspundere civilă sau penală pentru consecințele nocive ale vaccinării. Lumea vede doar concediile, barurile, cluburile etc., numai că vara se termină curând.
Am mai spus și o repet – imunizarea nu este pentru cei ce acceptă să se supună campaniei de inoculare, ci pentru entitățile care au comis această mare fraudă științifică, sanitară, sociologică și politică. 

PS În Franța s-a lansat o platformă electronica, lăudată de feisbuc (care, în rest, e f f atent cu bullyingul, hărțuirea și spamul contra progresiștilor și a „corecților politic”), în care orice cetățean „responsabil” poate reclama un nevaccinat pentru vina de a exista nevaccinat, adică așa cum l-a lăsat Dumnezeu. Semnalizarea virtuții de tip progresist nu seamănă cu turnătoria securistă comunistă. Este cu mult, mult mai rea, pentru că așa – zisa lume liberă, Vestul, o aplaudă frenetic. Chinezețte.  

*dovezi indeniabile sunt procedura de verificare derulată de AEM după autorizarea provizorie a vakseenurilor Pfizer, Moderna și AstraZeneca și atenționarea automată și permanentă care însoțește orice postare despre vakseen; remember - ”Vaccinurile împotriva COVID – 19 sunte testate riguros pentru a se verifica siguranța și eficacitatea acestora, apoi sunt monitorizate cu atenție”; deci, sunt testate și monitorizate acum, din mers, pe măsură ce apar incidente din „piață”; dacă nu v-ați întrebat până acum de ce verbele din această frază propagandistică sunt la prezent, și nu la trecut, e timpul să vă întrebați acum