ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


E bine ca, din când în când, să îți faci ordine în hârtii. E bine chiar ca informațiile esențiale să le ai pe hârtie, căci în format digital pot fi blocate, cenzurate, furate, clonate etc. 

Am semnat acest contract de asigurare cu ocazia emiterii unui card bancar, în 18 decembrie 2020. Așa e în tenis - semnezi contracte legate, că altfel nu beneficiezi de "serviciile” inevitabilei corporații Big Finance - dar nu asta e ceea ce voi să vă spui - 

Mai știți când vă ziceam că, dacă aveți efecte secundare de la vakseen, asigurătorii NU vă vor despăgubi, chit că sunteți la zi cu plata primelor de asigurare? 

Și că enorm de mulți dintre cei ce s-au perindat pe această pagină m-au dat în gât la feisbuc, cerând să fiu interzis, pe motiv de fake news? 

E, uite niște poze cu un extras din cearșaful nesfârșit de "excluderi” de la plata despăgubirii - priviți cu atenție pozele, mai ales poza a doua, care are un focus mai accentuat. 

O să aveți nește suprize. 

Mari surprize. 

După aceea, uitați-vă pe propriile contracte de asigurare de călătorie sau de viață (toți cei care aveți credite ipotecare aveți asigurări de viață, că așa e schema "biznisului” bancar). Toate aceste contracte au aceste clauze de excludere pentru că, ce să vezi, în corporație, inovația și personalizarea sunt la "mare” preț - toate clauzele sunt copy - paste peste tot. 

PS Nu numai asigurătorul vă trimite la plimbare pentru daune cauzate de efectele adverse ale vakseenului, ale experimentelor medicale la care participați fără să știți sau ale epidemiei, ci și producătorul și unitatea sanitară unde v-ați înțepat - a avut grijă statul să le asigure imunitatea (cel puțin pe hârtie). Cei imunizați nu sunteți voi, ci Big Pharma, Big Tech și Big Finance și spitalele. 

Imunizați contra răspunderii, zic. Iar despăgubiri de la stat nu luați curând, pentru că procesele contra statului sunt lungi și grele. Și nu integral, că_Cîțu și Werner or să zică_că nu "e” bani. 

PPS Sper că s-a înțeles - contractul e încheiat în 18 decembrie 2020, în plină pandemie.