ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primul ministru al Marii Britanii, malthusianistul Boris Johnson, președintele de paie al SUA Joe Biden, filo-homosexualul premier al Canadei Justin Trudeau, prim ministrul Italiei, Mario Draghi, coborât din înaltele sfere ale Băncii Mondiale, președintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen, președintele Consiliului Europei Charles Michel, premierul Japoniei Yoshihide Suga, cancelarul Germaniei Angela Merkel și președintele Franței Emmanuel Macron, cu obrazul pălmuit ceva mai fardat, stau în jurul mesei G7, fără măști, la Carbis Bay, Cornwall, Marea Britanie, pe 11 iunie, după cum se vede în fotografia lui Leon Neal de la Reuters. Se pare că întinează fără jenă nobilele idealuri ale îmbotnițării. Or fi citit scrisoarea lui Fauci?

Mai devreme, în cursul zilei, împreună cu Regina Elisabeta II, lidericii lumii s-au plimbat puțin prin „Grădinile Edenului”, o uriașă grădină botanică, și s-au lăsat fotografiați într-o ramă, un cadru, cu o semnificație mai aparte, după cum s-a văzut în imaginile filmate transmise și de televiziuni (video și explicație mai jos).

Dacă doreați să știți cine sunt toate personajele din poza de familie din porumb, adică de la Cornwall, nu ați fi avut mare succes căutându-le prin presa actuală de pe Dâmbovița. Chiar și Agerpres a uitat să le dea numele. În definitiv, poate au dreptatea lor și ziarișii din presa de azi: ce mai contează numele lor? Tot niște păpuși cu baterii sunt toți. Excepție face, totuși, Mediafax, care dă singura știre mai profesionistă despre reuniunea Grupului celor mai bogate șapte mari state ale lumii - G7. Rusia cu siguranță le face concurență, dar ea este reprezentată acolo prin interpuși.

Deciziile de la G7 vor fi în acord cu planurile Marii Resetări și, în afara chestiunilor bilaterale și „multilaterale” dintre puterile în cauză, fără îndoială că vom primi rapid și știri deja scrise despre Marea Vacinare și pașapoartele „salvatoare”. Cu siguranță nu se va auzi pe acolo că virusul a fost creat pentru vaccin și nu vaccinul pentru virus, faptul fiind, probabil, deja cunoscut.

Senilul Joe Biden a devenit cu ocazia deplasării cel de-al 13-lea președinte american pe care regina britanică îl întâlnește în cei 69 de ani de domnie, relatează, pentru puțină culoare, agențiile de presă. Dup G7, Joe Biden urmează să mai facă vizite la sediile NATO și UE de la Bruxelles și să se întâlnească, miercuri, 16 iunie, la Geneva, cu Vladimir Putin.

La Geneva s-a întâlnit și Ronald Reagan cu Mihail Gorbaciov, în noiembrie 1985, la o mică resetare, și tot la Geneva, în 2009, Hillary Clinton, ca șefă a diplomației din SUA, i-a dat lui Serghei Lavrov, eternul ministru de externe rus, o cutie galbenă cu un buton roșu pe care era scris cuvântul... „Resetare”. Acum, același Lavrov îl va însoți pe eternul Putin, și probabil va aduce înapoi cutia cu încă un cuvânt pirogravat poate chiar de el: Balșoi Reset!

Declarațiile bombastice ale lui Biden la adresa lui Putin din ultima perioadă sunt doar niște petarde fumigene pentru a acoperi gradul de subordonare pe care îl are pretinsul președinte al Americii față de țarul Rusiei. Lap-top-ul abandonat al fiului lui, Hunter Biden, mai are încă secrete de dezvăluit. Altele sunt în fișetele Kremlinului. Până la urmă, trebuie să precizăm, Burisma - de care sunt legați aproape cu cătușele cei doi Bideni, Sr. și Jr. - nu e o afacere ucraineană, ci una rusească. Adică, mai clar, a serviciilor speciale rusești.

Dovada s-a văzut în atât de puțin discutata decizie de a sabota decizia lui Trump cu privire la gazoductul care leagă fostele imperii ale lui Stalin și Hitler prin renunțarea la sancțiunile SUA față de compania care construiește conducta trădătoare ruso-germană Nord Stream 2.

O altă dovadă este dezinteresul pe care Biden l-a acordat în această vizită statelor din Est, subjugate atât de Rusia și Germania, cât și de interesele unor foruri oculte care au ocupat SUA.

Criticând diplomația sorosită a lui Joe Biden pentru că a renunțat la sancțiuni împotriva companiei Nord Stream 2 AG și a conducerii sale, Zbigniew Rau, șeful diplomației poloneze, a declarat: "Aliații americani nu au găsit timp să se consulte cu regiunea lumii care este cea mai afectată de impactul acestei decizii".

"Din nefericire, delegația americană care vine în Europa, condusă de președintele Joe Biden, este atât de ocupată cu întâlnirea lui cu președintele Putin încât nu a găsit timp să organizeze reuniuni cu aliați de pe flancul de est", a mai atras atenția Zbigniew Rau, ministrul de Externe al Poloniei, citat de Reuters și Agerpres.

Donald Trump i-a urat lui Biden să aibă grijă să nu adoarmă la întâlnirea cu Putin. Într-un mesaj despre starea actuală a Americii, Trump a mai adăugat: „Guvernul nostru a avut rareori astfel de căzături ca aceștia care lucrează pentru el.”, după cum a fost citat de NY Post. Credeți că s-a referit la România?

"Cine va plăti factura pentru greșelile germane și americane?", s-a mai întrebat șeful diplomației poloneze,

Tot noi, cine?!

PS: „Show”-ul din „Grădinile Edenului” pe invers arată și importanța pe care o acordă Imperiul Britanic oaspeților săi: Regina stă jos, cu Franța și Germania de-a dreapta sa și cu SUA de-a stânga, toate așezate. Desconsiderați, șefii UE și premierul Canadei, un fel de provincie pentru britanci, împreună cu reprezentanții Italiei și Japoniei, sunt dispuși în picioare, în planul doi.

VIDEO: