ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


N-am mai publicat actualizări despre plandemia sanitară demult. Azi mi-a sărit în ochi un articol despre faptul că Portugalia, una dintre cele mai inoculate țări cu serul minune, e cap de serie în Europa la infectări.

Când beția inoculării era la culme pe la noi, Portugalia era dată ca exemplu de bune practici de înțepare. Turma se înghesuia și era aplaudată și ridicată în slăvi (precum Ucraina acum) de toți influensării plandemici.

Iată cum, "medievala" Românie stă cu fruntea sus acum, VERDE viu pe harta lumii, după mai bine de un an de la vârful propagandei, după ce s-a făcut țăndări mitul grămăjoarelor superbe de grăsime, cu instructorul genetic magic înăuntru.

Fără măști, fără distanțare, fără isterie generalizată programatică de aproape 3 luni deja!


Mai mult decât atât, din cazurile raportate săptămânal de INSP, aproape 60% din cazuri sunt persoane inoculate, asta în timp ce doar 42.38% din populație e inoculată.

Deci, se observă de la o poștă cum și la noi vacținarea sporește infectarea...

Da, Dumnezeu a arătat unei lumi întregi că ne-a creat mai inteligent decât toți specialiștii faucieni, bilghețeni, și păpușați arafatieni, iohaniști, cetepiști ori gheorghiței autohtoni, slugi ai marii farmacii.

Mai știți insultele și acuzațiile și amenințările care se proferau prin comentarii când susțineam public ceea ce e DOVEDIT azi? Mai știți oprobiul public la care erau supuși "medievalii" neobedienți?

Da, acum nici nu mai contează. Când ești conștient de puterea lui Dumnezeu, nu te mai deranjează părerea oamenilor.

Din nou, Slavă lui Dumnezeu, care ne-a demonstrat încă odată că ne-a creat nespus de minunat, cu tot ce avem nevoie pentru a ne menține sănătoși, la minte și la trup!

O inimă veselă e un bun leac!

Sus inima! Bravo, România!

Îți doresc să fii și mai verticală, și mai verde, și mai apropiată de Dumnezeu în următoarele episoade plandemice!