ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Omul implicat în salvarea Planetei de toate dezastrele imaginabile - boli, foamete, război, rasism, climă etc. - schimbă placa. Atenție: Marea Resetare își modifică strategia!

Un comentariu publicat de ZeroHedge pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

*

Fondatorul Microsoft, filantropul și alarmistul climatic Bill Gates și-a retractat profețiile privind o „catastrofă climatică”.

Elitele politice și financiare care avertizează de multă vreme iminența unei apocalipse climatice, încep să realizeze că opinia publică le-a mirosit minciunile.

În 2021, Gates trăgea semnalul de alarmă că vor exista consecințe catastrofale dacă lumea nu atinge Cota Zero la emisiile de carbon până în anul 2050.

El a lansat și o carte: „Cum să evităm un dezastru climatic” (frica vinde bine).

Joia aceasta, însă, Gates a efectuat o piruetă spectaculoasă în discursul său climatic, declarând că se așteaptă că „nici o țară cu climă temperată nu va deveni de nelocuit”.

Gates a vorbit la un eveniment organizat la The Times Center din New York și a explicat: 

Dacă încerci să combați schimbarea climatică cu brutalitate, atunci oamenii vor spune: „Sunt de acord cu lupta împotriva schimbării climatice, dar nu doresc să suport acest cost și să îmi reduc standardul de viață”.

Gates a respins și ideea că plantarea de pomi salvează planeta:

„Suntem oameni de știință sau suntem idioți? Care din două vrem să fim?”

Ultimele comentarii ale lui Gates contrastează frapant cu ce afirma cu doar doi ani în urmă, când, la emisiunea „Fox News Sunday” realizată de Chris Wallace, avertiza:

„Migrația pe care am văzut-o din Siria, ca urmare a războiului civil, care era cumva dependentă de climă, o vom vedea amplificată de zece ori, deoarece zonele ecuatoriale vor deveni nelocuibile.”

Răsucirea spectaculoasă a lui Gates are loc aproape în același timp cu renunțarea de către CEO-ul BlackRock, Larry Fink, la principiul ESG (Environment-Social-Governance).

Iar „bula verde” face implozie.

Evident, Bill Gates este șmecher. El a priceput că propaganda nu mai funcționează și că trebuie să vorbească aceeași limbă cu majoritatea înainte de a avea soarta berii „Bud Light”