ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vaccinurile pentru Bill Gates reprezintă o operațiune de filantropie strategică care alimentează numeroasele sale afaceri și îi conferă control dictatorial asupra politicii globale de sănătate - vârful de lance al neoimperialismului corporativ.

Obsesia lui Gates pentru vaccinuri pare alimentată de o convingere mesianică că este dispus să salveze lumea prin tehnologie având o putere asemănătoare cu zeii de a experimenta viața oamenilor.

Promițând eradicarea poliomielitei cu [1,2 USD] (miliarde de euro, Gates a preluat controlul Consiliului consultativ național al Indiei (NAB) și a mandatat 50 de vaccinuri poliomielitice (până la 5) fiecărui copil înainte de vârsta de 5 ani.

Medicii indieni dau vina pe campania Gates pentru un vaccin devastator - epidemie de polio tulpină care a paralizat 496 000 de copii între 2000 și 2017.

În 2017, guvernul indian i-a evacuat pe Gates și pe colegii săi din NAB.

Rata de paralizie a poliozei a scăzut rapid. În 2017, Organizația Mondială a Sănătății a recunoscut cu reticență că explozia globală de poliomielită este predominant tulpină de vaccin, ceea ce înseamnă că provine din programul de vaccinuri Gates.

Cele mai înspăimântătoare epidemii din Congo, Filipine și Afganistan sunt toate legate de vaccinurile Gates. Până în 2018, cazuri de poliomielită din zonă au fost din vaccinurile Gates, acuză unii oameni de știință.

În 2014, Fundația Gates a finanțat teste ale vaccinurilor HPV experimentale, dezvoltate de GSK și Merck, la 23 000 de fete tinere din provinciile indiene îndepărtate.

Aproximativ 1, 200 au suferit reacții adverse severe, inclusiv tulburări autoimune și de fertilitate. Șapte au murit.

Investigațiile guvernului indian au acuzat că cercetătorii finanțați de Gates au comis încălcări etice: opresarea fetelor din satul vulnerabil în proces, intimidarea părinților, falsificarea formularelor de consimțământ și refuzarea îngrijirii medicale fetelor rănite. Cazul a ajuns la Curtea Supremă a țării.

În 2010, Fundația Gates a finanțat un proces pentru un vaccin GSK experimental împotriva malariei, ucigând 151 de sugari africani și provocând efecte adverse grave, inclusiv paralizie, convulsii și convulsii febrile la 1 048 din cei 5,049 copii.

În timpul campaniei GAA 2002 MenAfriVac, în Africa Sub-Sahariană, operatorii Gates au vaccinat cu forță mii de copii africani împotriva meningitei. Între 50 și 500 de copii au dezvoltat paralizie.

Ziarele sud-africane s-au plâns: „Suntem cobai pentru producătorii de droguri”. Fostul economist principal al lui Nelson Mandela, profesorul Patrick Bond, descrie practicile filantropice ale lui Gates drept „nemiloase și imorale”.

În 2010, Gates a oferit 10 miliarde de dolari pentru OMS, care ar putea duce la visul lui de reducere a populației, parțial, prin impunerea de noi vaccinuri. O lună mai târziu, Gates a declarat pentru Ted Talk că noile vaccinuri „ar putea reduce populația” (video mai jos).

În 2014, Asociația Medicilor Catolici din Kenya a acuzat OMS că a sterilizat chimic sute de mii de femei keniene printr-o campanie de vaccin „tetanos” falsă. Laboratoarele independente au găsit formula de sterilitate în fiecare vaccin testat. După ce a negat acuzațiile, OMS a recunoscut în sfârșit că a dezvoltat vaccinuri sterile timp de peste un deceniu.

Acuzații similare au venit din Tanzania, Nicaragua, Mexic și Filipine.

Un studiu din 2017 (Morgensen et.Al.2017) a arătat că vaccinul popular DTP al OMS ucide mai mulți copii africani decât bolile pe care pretinde că le previn.

Fetele vaccinate suferă 10 x rata de deces a copiilor nevaccinați. Gates și OMS au refuzat să reamintească vaccinul letal pe care OMS îl obligă anual pe milioane de copii africani.

Avocații din întreaga lume ai sănătății publice acuză Gates că deturnează agenda OMS departe de proiectele care s-au dovedit a reduce bolile infecțioase; apă curată, igienă, nutriție și dezvoltare economică.

Ei spun că au deturnat resursele agenției pentru a-și servi fetișul personal - deoarece sănătatea bună vine doar într-o seringă.

Pe lângă utilizarea filantropiei sale pentru a controla OMS, UNICEF, GAVI și PATH, Gates finanțează companii farmaceutice private care produc vaccinuri precum și o rețea masivă de grupuri de front din industria farmaceutică, care difuzează propagandă înșelătoare, dezvoltă studii frauduloase, acestea conducând la supraveghere și operațiuni psihologice.

Se folosesc puterea și banii Gates pentru aducere la tăcere a dizidenței și constrângerea conformității. În recentele sale apariții, Gates pare îngrozitor de sigur că criza Covid-19 îi va oferi posibilitatea de a forța programele sale de vaccin din lumea a treia si asupra copiilor americani.

Alexandra Savastre / Joviale

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews