ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bisericile creștine se închid, însă o nouă religie apare pe firmament. Cu apostoli, cu sfinți, cu texte sacre, cu obiecte de cult. Și chiar cu un Mesia.

Un editorial excepțional al lui Tucker Carlson la Fox News pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews. 

Dumnezeu a murit? Aceasta este întrebarea pe care revista Time a pus-o în 1966, pe vremea când Time încă mai însemna ceva.

Răspunsul, atunci ca și acum, este că Dumnezeu nu a murit, însă au murit mulți dintre cei care au crezut în El.

Până nu cu mult timp în urmă, aceasta țară era una entuziast creștină. Nu mai departe de 2009, 77% dintre americani declarau institutelor de sondare a opiniei publice că se consideră creștini care cred cu adevărat.

Apoi, în numai 10 ani, în timpul administrației Obama, cifra a scăzut cu 12 procente. În aceeași perioadă, în America, numărul ateilor și al celor care se prezintă pe sine ca persoane ne-religioase a explodat.

Iar aceasta, încă dinainte de COVID.

Politicienii au folosit pandemia pentru a închide mii de biserici și a-i arunca pe creștini în închisoare pentru că și-au practicat credința.

A fost, de exemplu, scena din Idaho, de toamna trecută. Poliția a arestat o congregație care cânta imnuri religioase în exterior. 


 
Să cânți distanțat imnuri în exterior. Care a fost totuși crima acestor oameni? Înregistrarea acestui eveniment va fi studiată de generațiile viitoare de istorici.

Cu ce au greșit acești oameni? Ei bine, și-au afirmat public credința într-o putere mai mare decât guvernul. Or, acest lucru nu este permis. Din ce în ce mai puțini americani o fac – sau nici măcar nu le trece prin cap să o facă.

Însă aceasta nu înseamnă – și aici este buba – că țara aceasta a devenit una seculară. Nu există țări seculare, după cum nu există popoare seculare. Toată lumea crede în ceva. Cu toții ne naștem cu nevoia de a venera. Întrebarea este: ce?

Așa că, nu, America nu și-a pierdut religiozitatea. Doar și-a înlocuit religia. Ceea ce este acum pe moarte este credința care a creat Occidentul – Creștinismul. El este înlocuit de o nouă credință care, ca toate religiile, are propriile sale dogme, propriile sale texte sacre. Este cultul coronavirusului.

Kathy Hochul este una dintre cele mai importante preotese ale acestei noi religii. Ea este guvernatoarea New Yorkului. Nu, nimeni nu a votat-o să fie guvernatoare. Acest lucru este ciudat pentru un  politician, dar este tipic pentru un lider religios.

Nimeni nu a votat nici pentru Jim Jones. Ieri, Kathy Hochul a ținut primul serviciu religios în calitate de lider al Diocezei de New York a cultului Corona.

La gât nu a purtat o cruce – acesta este un simbol din trecut – ci un lănțișor cu înscrisul „Vaccinată”. Acest lănțișor le transmitea credincioșilor adunați că Hochul a ajuns la rangul de sacerdoțiu ales de către cei care și-au administrat împărtășanie intravenoasă completă.

 
Ascultați-o pe Episcopeasa Hochul predicând:

„Port lănțișorul pentru a spune tot timpul că sunt vaccinată. Pentru a vă spune tuturor. Da, știu că sunteți vaccinați. Voi sunteți cei isteți. Însă, știți, afară sunt oameni care nu Îl ascultă pe Dumnezeu, nu aud ce vrea Dumnezeu. Știți acest lucru. Știți cine sunt. Vreau ca voi să fiți apostolii mei. Vreau să mergeți afară și să vorbiți despre asta și să spuneți că ne datorăm asta (să ne vaccinăm) unii altora. Ne iubim unii pe alții. Iisus ne-a învățat să ne iubim unii pe alții. Și cum îți arăți această iubire decât doar păsându-ți de ceilalți suficient de mult pentru a spune: vă rog, vaccinați-vă, pentru că vă iubesc. Vreau ca voi să trăiți.”

Până nu demult, ne arătam iubirea unul față de altul vizitându-i pe oameni în spital, când se aflau pe moarte, dar acest lucru nu mai este permis.

Noul fel de a-ți arăta iubirea este să te vaccinezi. Domnul Însuși vrea să te vaccinezi. Vreau să fiți apostolii mei, a tunat Hochul.

Nimeni nu ajunge la Tatăl decât prin Injecție. Iar păcătoșii în mâinile unui doctor furios.

De la amvon, Kathy Hochul, care nu este cine știe ce lumină, după cum ați remarcat, pare deodată transformată – transfigurată, dacă vreți.

Stând acolo, ea nu mai era doar un guvernator mediocru, neales, al unui stat muribund, cu vreme proastă. Nu, Hochul era mesia vaccinului predicând cuvântul nemuritor al Sfântului Antonie Fauci. Ziceți Amin, doamnelor și domnilor!

Oricât ar părea de neverosimil pentru cei care își păstrează credința veche, sunt mulți cei care aderă la noua biserică. Și, chiar în acest moment, pentru numai 39 de dolari pe Amazon, puteți cumpăra un colier din argint veritabil care dovedește că sunteți vaccinați – scrie cu litere cursive „Vaccinat”.

Aceasta, pentru ca nimeni să nu se înșele ce persoană incredibil de bună sunteți. Toată lumea va putea vedea.

Mai puteți cumpăra și brățări cu „Vaccinat”, și insigne cu „Vaccinat”, și cercei cu „Vaccinat”, și tricouri cu „Vaccinat”, și șosete cu „Vaccinat”...

Mergeți chiar acum să vă procurați. Și, cu această ocazie, cumpărați și o lumânare de rugăciune Tony Fauci. Toate persoanele cumsecade și cinstite au câte una.


Am citit comentariile de azi. Iată unul dintre ele: 

„Ador! Mă gândesc că poate ar trebui creat un mic altar pe care să fie pusă lumânarea.”
 
O nouă convertire.

Și un nou comentariu al unei femei pe nume Kelly Hannan:

„O pun pe biroul meu. Lucrez în domeniul sănătății publice și ea mă ajută să zâmbesc de fiecare dată când o privesc.”

Sigură că te face să zâmbești. Virtutea lui Kelly Hannan își are recompensa ei.

Câteva cuvinte pentru cei care au dificultăți să treacă de la o religie tradițională occidentală sau o religie despre Dumnezeu, la această nouă religie care nu este despre Dumnezeu. Este despre tine, doar despre tine, numai despre tine. Tu, tu, tu, tu, tu.

Tu îți poți cumpăra online o mască cu Nașterea Domnului. Pare convențională, dar privește mai atent: în ea sunt Maria, Iosif și pruncul Iisus, însă toți cu fețele acoperite, așa cum se cuvine, chiar și într-o iesle. Poartă mască la fel ca tine.

În această religie a narcisismului, chipurile cele mai sfinte seamănă cu tine leit. Acesta este scopul. Ne întoarcem cu 2000 de ani în timp și schimbăm înfățișarea personajelor istorice pentru a semăna exact cu locuitorii din Williamsburg, Brooklin.

Despre asta e vorba în această religie.

Și, pentru că veni vorba de copii, ai putea avea chef să celebrezi botezul copiilor tăi prin vaccinare, achiziționând un text sacru ca amintire a acestui moment.

Pentru vârsta aceasta, recomandăm cartea de colorat Tony Fauci. Această carte promite, citez, „pagini de colorat, ilustrate de mână, cu visurile voastre din carantină”.

Nici o surpriză, așadar, că toate comentariile online sunt elogioase. Cartea place la toată lumea. Cu o singură excepție, dar întotdeauna apare și un apostat. Genul de personaj pentru care au fost inventate rugurile.

Iată ceea ce acest rău și necredincios a afirmat în maniera cea mai sarcastică posibil:

„Există o secțiune la sfârșitul cărții unde copiii colorează multe pagini cu negru pentru a-l ajuta pe dr. Fauci să ascundă implicarea sa în pandemie.”

Presupun că știm cu toți pe cine să părâm la Poliția Religioasă.

Pentru restul dintre noi, totuși, rămân insignele Tony Fauci, cănile Tony Fauci, ornamentele de Crăciun Tony Fauci.

Există un Corn al Abundenței Fauciana.

Toate fac parte din practicarea acestei tinere, dar deja viguroase religii. În curând, cei mai evlavioși vor organiza pelerinaje la Wuhan, China, unde a avut loc miracolul primei transmiteri de la pangolin la om. Unii cred că o vizită la piața de animale i-ar putea vindeca. 

Cine suntem noi să spunem că nu e așa? Nu o să-l auziți niciodată pe Joe Biden îndoindu-se de această nouă religie – Joe Biden este întâiul ei apostol. El știe că Împărăția Corona poate exista chiar aici, pe Pământ, și poate dura pe veșnicie.

Dar, mai întâi, toată lumea trebuie să se convertească. Până la ultimul om. Aceasta este credința evangheliei care se va răspândi chiar și prin sabie, dacă va fi necesar.

Ascultați-l pe Joe Biden astăzi:

REPORTER: Câți americani trebuie să se vaccineze pentru ca situația să revină la normal?
 
BIDEN: Ei bine, cred, să vezi, cred că e nevoie de vasta majoritate, așa cum se întâmplă în unele industrii și în unele școli, 97%, 98%. Eu nu sunt om de știință, dar cred că ceva este sigur: nu se poate ca un sfert din țară să rămână nevaccinată și noi să nu avem nici o problemă.

Iată-ne vaccinându-ne încă o dată. Și încă o dată. De ce nu, asta nu trebuie să se întâmple doar o dată pe an. Nu pentru cei evlavioși. Unii se împărtășesc în fiecare zi. 

Joe Biden ar dori să ne vadă pe toți trecând la această nouă religie. Toată lumea să creadă cu fervoare. El a făcut apel ca 98% dintre americani să se convertească la noua credință. Să își facă vaccinurile. Unul, două, trei... Poate în fiecare duminică.

Asta înseamnă multă lume. De pildă, potrivit CDC, astăzi, doar 92% dintre americanii de până la doi ani sunt vaccinați anti-polio. Iar unii spun că poliomielita este aproape la fel de gravă ca Corona.

Dar aici e diferența. Combaterea poliomielitei nu a fost niciodată o religie. Întregul proiect a fost supervizat de un omuleț rațional pe nume Jonas Salk. Jonas Salk nu a purtat un lănțișor cu „Vaccinat”.

El a creat vaccinul, dar nu i-a trăsnit prin cap să facă bijuterii pentru cauza lui. Nimeni nu a aprins lumânări pentru Jonas Salk.

Treaba lui Jonas Salk a fost să eradicheze o boală și a făcut-o. 

Nu s-a gândit să întemeieze o sectă.