Cristian Preda despre Elena Udrea:

19 august 2011:

„Mi se pare inadmisibilă hărțuirea la care e supusă Elena Udrea de către Antena 3. După ce postul i-a consacrat o bună bucată dintr-o emisiune pentru a discuta despre prețul mult umflat al unei rochii purtate cu câtva timp în urmă, jurnaliștii aceluiași post au decis să urmărească diverși membri ai familiei ministrului. Dacă o persoană care ocupă o poziție de responsabilitate publică e permanent expusă, libertatea sa de mișcare și chiar de exprimare fiind mult restrânsă, nimic nu justifică hărțuirea rudelor sale. Ăsta nu mai e jurnalism, ci linșaj. E prea mult. Din solidaritate cu Elena Udrea, voi refuza orice invitație a Antenei 3, până când postul nu va prezenta scuze publice - și celor lezați, și publicului - pentru gesturile total deplasate comise în ultimele zile". (Blog)

11 aprilie 2022:

„Mediul de afaceri corupt din România a reușit să impună o vedetă a vieții noastre publice, una care a profitat mai întâi de instituția Consiliului General al Municipiului București, pe urmă de instituțiile la care au avut acces partidele din 2005. A ajuns să influențeze viața publică din România prin captarea unei părți a opiniei, prin controlul exercitat asupra ziarelor și prin apariții aproape cotidiene în media. A terminat prin a-i nărui cariera politică lui Traian Băsescu. Ea era conectată la mediile politice pesediste și la tot felul de mașinațiuni peneliste”. (Europa Liberă)

Despre Cristian Preda, alaltăieri, puteți citi: Ode lui Ceausescu, Ode lui Constantinescu, Ode lui Băsescu. De la UASCR la GDS și noul "Ștefan Gheorghiu"

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews