ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cind a fost accidentul din 2015 produs de masina lui Gabriel Oprea, Macovei si partidul ei, M10, au protestat în stradă cerînd demisia lui Oprea, deși el nu conducea mașina și ancheta era abia la început. Macovei acuza, totodată, că se vrea mușamalizarea dosarului.

Tefeliștii au organizat proteste în mai multe orașe ale țării, în frunte cu cei de la ”Corupția ucide”.

Alina Gorghiu l-a somat pe Oprea să spună de urgență ce s-a întîmplat în seara accidentului sau să demisioneze. "Dacă vicepremierul Gabriel Oprea nu lămurește urgent și complet toată situația nu există altă soluție decât demisia sau demiterea acestuia", a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Președintele Klaus Iohannis declara că "este inadmisibil" ca Guvernul să nu ia o poziție oficială în cazul accidentului în care și-a pierdut viața polițistul Bogdan Gigină, adăugând că îi poftește "de urgență în fața microfoanelor pe domnii Ponta și Oprea să dea lămuriri".

O petiție online intitulată "Demisia, Oprea!" a adunat rapid peste 16.000 de semnături.

Acum, sunt premise ca zeița Justiției, Monica Macovei, să fie responsabilă direct – și nu prin șofer - de un accident foarte grav; dar e liniște peste tot. De la Bădiță la Iohannis nu mai cere nimeni lămurirea urgentă a situației. Indignații civici de odinioară s-au bulucit doar să-i ureze multă sănătate fostei ministrese, pe Facebook, uitînd că nu ea a fost pe motocicletă...

Citiți și POLIȚIȘTII dau dreptate ActiveNews: MONICA MACOVEI MINTE! Anchetatorii au demonstrat CU PROBE că impactul nu s-a petrecut cum susține fosta ministreasă, ci pe sensul de mers al motociclistului, ajuns în comă la spital în urma accidentului