ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În plin scandal cu extindere internațională privind cumpărarea de ziariști și de organe de presă cu bani de la bugetul statului, la fel ca și PSD, partidul lui Nicolae Ciucă face un anunț-șoc.
 
În locul unui pas în spate, PNL face unul în față și pregătește lansarea unui mega-proiect media la nivel național, o platformă de știri care va difuza informații din toate județele țării către alegători, conform anunțului public făcut de liberalul Silviu Mânăstire, la podcastul lui Ionuț Cristache de la Evz.

”Avem acum un proiect cu niște colegi pe partea de comunicare a partidului, vom face o platformă media și vom strînge din toață țara, din cele 40 de județe, plus sectoarele Bucureștiului, strîngem informații, știri despre ce se întîmplă local, și le punem pe platforma media spre folosința presei centrale, dacă un jurnalist vrea să vadă ce se întîmplă la Botoșani, Suceava, Cluj, Bihor în altă parte, să vadă proiecte de dezvoltare șamd” a spus Mânăstire.