ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Patronul Burisma are 17 înregistrări ale discuțiilor despre Șpăgi de milioane de dolari cu familia Biden: 15 cu Hunter și 2 cu Joe. FBI a încercat să ascundă dovezile și să mușamalizeze scandalul.

Senatorul Republican Chuck Grassley a făcut luni o nouă dezvăluire explozivă despre scandalul de mită în care este implicat președintele Statelor Unite.

El susține că cetățeanul străin de la care ar fi primit mită Joe Biden ar deține nu mai puțin de 17 înregistrări audio ale discuțiilor telefonice despre detaliile mitei, dintre care 15 cu Hunter Biden și două cu Joe Biden, în vremea când era vicepreședinte al SUA, sub Barack Obama.

Mai mult, Obama îl desemnase pe Joe Biden să se ocupe în mod personal de relațiile administrației cu regimul de la Kiev.

Potrivit Washington Examiner, cetățeanul străin care deține înregistrările compromițătoare ar fi nimeni altul decât Mikola Zlocevski, patronul Burisma, cel care l-a angajat pe Hunter Biden în consiliul de administrație al companiei energetice ucrainene.

Tot Zlocevski este cel care, în e-mail-urile din laptopul lui Hunter Biden, îl numește pe Joe Biden „barosanul” („big guy”).

Grassley susține că patronul Burisma a păstrat înregistrările ca un fel de „poliță de asigurare” în cazul în care ar ajunge într-o „situație dificilă”. Adică, un instrument de șantaj.

După numeroase presiuni, Comisia de Supraveghere a Camerei Reprezentanților a avut acces la un document ținut secret până acum de FBI și care ar cuprinde toate informațiile de mai sus.

Washington Examiner susține că valoarea mitei este de 5 milioane de dolari pentru Joe Biden și 5 milioane pentru Hunter.

Burisma a devenit un subiect exploziv în iulie 2019, când, într-o discuție telefonică cu Volodimir Zelenski, președintele SUA, Donald Trump, i-a cerul omologului său de la Kiev accesul la documente privitoare la relația familiei Biden cu compania de gaze naturale.

Această cerere i-a adus lui Trump o procedură de „impeachment” în Camera Reprezentanților.

Solicitarea lui Trump către Zelenski se întemeia în principal pe o declarație publică făcută de Joe Biden, care s-a lăudat că, prin presiuni asupra regimului de la Kiev, a făcut să fie dat afară procurorul general al Ucrainei, care instrumenta un dosar de corupție împotriva patronului Burisma, Mikola Zlocevski.

În final, deasupra uriașului scandal plutește o singură dar uriașă întrebare: Volodimir Zelenski și serviciile secrete ucrainene au avut acces la înregistrările lui Mikola Zlocevski?

Dacă răspunsul este pozitiv, atunci înseamnă că Joe Biden este doar o marionetă în mâinile lui Zelenski și ale regimului de la Kiev.

Lucru care ar explica multe din ciudățeniile Războiului din Ucraina. Inclusiv sutele de miliarde aruncate de administrația Biden în gaura neagră pe care regimul de la Kiev o reprezintă, cu prețul intrării în recesiune a Statelor Unite.