ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Io cred că știu despre ce este vorba cu toți cărturar-neofiții ăștia: de Sfintele Sărbători, Dumnezeu vorbește cu noi prin miracole. Și miracolul devoalării necredincioșilor deghizați este unul dintre ele. Baconschi și Papahagi, acești deontologi ai falsei credințe, au fost descoperiți drept corifei de Bulai.

Buey, portocalo-înțelepților, Lumina coboară în Sfântul Mormânt când știe ea că se împlinește vremea Învierii, nu când stabiliți voi prin calendare! Catolicii nu recunosc Sfântul Miracol al Luminii, culților, de aia nu contează data sărbătorilor de Paște la ei. Vorbiți cu Papa să modifice el data Paștelui catolic ca să ne sincronizăm, că poate vă ascultă! Nu sunteți voi importanți, geniilor?

Iar Bulai, după ce ne-a zis că Fecioara era o mamă surogat și Iisus un copil de pripas, mai are puțin și ne spune că și pe Mântuitor L-a răstignit tot Putin.

PS: Ce păcate o avea poporul ăsta, că de fiecare Sfântă Sărbătoare conștientizăm cine ne conduce și cam cum stăm cu școala?

Nota Redacției: Într-adevăr, Iulian Bulai are dreptate (foto-captură sus) - Baconschi și Papahagi i-au plagiat o inițiativă de acum 5 ani: Deputatul USR Iulian Bulai își dorește ca Biserica Ortodoxă Română „să se alinieze la nivel european” și să schimbe calendarul, pentru ca Paștile ortodoxe să coincidă cu Paștile catolice și protestante