ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Când ne va fi tare rușine...

Va veni și vremea aceasta! Coșmarul se va sfârși, ne vom trezi, ne vom privi în oglinzi și ne va fi – sau ar trebui să ne fie – o imensă rușine de ceea ce vedem! Ne vor cuprinde și rușinea, și dezgustul, și groaza!

Și nu vom putea înțelege cum de am putut să înfăptuim crima imensă de a ne părăsi Țara și pe Dumnezeu!

Și ne va fi extrem de greu să acceptăm că trădătorii adevărați, reali, am fost chiar noi! Ne-am trădat Țara - Oborul, Credința, Biserica, Istoria, Eroii, Cultura, Educația, Copiii, Viitorul!

Da, ne va fi extrem de greu să admitem că am fost trădători pentru că am fost proști, indiferenți, egoiști, dobitoci, răi, mincinoși, lași, secături, căzături, decerebrați – niște viermi de care și pământului îi este scârbă să-i primească!

Știu: este grav, este jignitor, este oribil ceea ce am scris dar, vă rog, priviți-vă în oglinzi – adică priviți în adâncul sufletelor voastre! De aici va veni Trezirea! Dar dacă veți considera că nu este adevărat textul de mai sus, atunci considerați că cele afirmate mai sus mă vizează doar și doar pe mine! Numai pe mine! Chiar dacă, fiți siguri, și eu eram inclus deja în "jignirile” de mai sus!

"Bună dimineața” sau „coșmar ușor”!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews