ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Atacarea constantă, cu un limbaj abuziv și îngălat de prețiozitate, a Arhiepiscopului Teodosie, de către cloroticul din proximitatea Patriarhiei, trebuie să înceteze!

A întrecut orice măsură!

Cum este permis ca un angajat al Patriarhiei, care ar trebui să dea comunicate - că nu e plătit să-i ascultăm opiniile -, să vorbească disprețuitor la adresa unui înalt ierarh al BOR?


Patriarhul României nu vede incompatibilitatea, sau promovează progresismul tâmp din rațiuni care încep să se întrevadă?

Niciodată nu a existat o asemenea oroare sclifosită în Dealul Patriarhiei, care să deschidă gura nătâng împotriva unui vrednic ierarh, în ciuda oricărei Predanii bisericești!

Cum poate permite Preafericitul Daniel asemenea țâfnă ridicolă, care deja depășește limitele decenței de multă vreme?

Astfel de mesaje date din interiorul Bisericii nu fac decât deliciul tâmp al sectei martorilor lui Petrov și al securiștilor globaliști care au infectat presa mainstream, implicit al masei de detractori ai Bisericii, manipulați sub sigla #rezist.

De ce este lăsată să se lățească o crăpătură care poate duce la ruperea iremediabilă a Bisericii Ortodoxe Române, prin falsa problemă a Pascaliei?
Doar că asta dă bine în fața satanelor davosiene, cărora Ortodoxia le este ghimpe în talpă?

Cui slujește Vasile Bănescu? - că Bisericii și lui Hristos în niciun caz! Iar asta s-a văzut inclusiv în plandemie, când a făcut din Trinitas o oficină a vaccinismului cu serul modificator genetic.

Acest produs de laborator securistic emite mai degrabă texte de Inteligență Artificială codate de Soros, are sufletul gol de Duh și plin de propriul eu înglodat de globalism.
Îngheață în vacuumul propriu, străin de dimensiunea mistică a Bisericii, chiar comunicarea publică, adică ceea ce ar fi trebuit să mijlocească.

Cât mai trebuie să suportăm un impostor care emite zoaie politice în loc de comunicate în numele Patriarhiei Române și al Bisericii?

Care este scopul Patriarhului Daniel în susținerea acestui instrument globalist?

Sunt întrebări care așteaptă un răspuns.