ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul anti-sistem, caricaturistul și realizatorul de interviuri Jerm Warfare (Jeremy Nell) a publicat pe site-ul său o listă de sugestii despre cum să ne pregătim pentru vremurile care vin și pașaportul de vaccinare care ne bate la ușă. Iată recomandările sale:

„Vă reamintesc că acest COVID-19 este un teatru. După cum a spus Prof. Judy Mikovits, „boala” este reală, dar nu este cauzată de SARS-CoV-2. Este cauzată de orice altceva (cum ar fi lockdown-urile, izolarea, stresul, șomajul, frica, anxietatea și așa mai departe).

Adevăratul spectacol este pașaportul de vaccinare, precursorul noului dumneavoastră act de identitate digital.

ID-ul dumneavoastră digital vă va conecta la un portofel controlat la nivel central - prin intermediul 5G și al internetului lucrurilor - care vă va monitoriza starea de sănătate, situația financiară, călătoriile, emisiile de dioxid de carbon și cam tot ce ține de viața dumneavoastră.

Cu alte cuvinte, este următorul nivel de supraveghere în masă despre care a avertizat Robert F. Kennedy Jr.

Este extrem de dificil de evitat, deoarece tehnocrații puternici, precum Forumul Economic Mondial și Organizația Națiunilor Unite, au un acord colectiv cu statele membre din întreaga lume. (Ascultați ce a spus Dr. Astrid Stuckelberger, membră a Organizației Mondiale a Sănătății și avertizor de integritate).

Lansarea pașaportului de vaccinare (a identității digitale) se va întâmpla într-un fel sau altul și nu are absolut nimic de-a face cu sănătatea.

Pe scurt, în opinia mea, iată ce trebuie să faceți:

  • creați rețele de oameni care gândesc la fel ca voi;
  • sprijiniți mai puțin comercianții cu amănuntul (retailers) și alte companii care pun botul la propaganda vaccinistă (boicotați-i!);
  • în schimb, sprijiniți mai degrabă afacerile locale care sunt de partea dumneavoastră în această luptă;
  • nu vă deranjați să vă confruntați cu cele 30% persoane îndoctrinate care, în cele din urmă, nu fac decât să vă pierdeți timpul;
  • cultivați-vă singuri legumele și fructele;
  • petreceți timp la soare;
  • ieșiți mai des în natură;
  • mențineți-vă în formă;
  • consumați alimente mai sănătoase;
  • socializați cu familia și prietenii și ignorați aberațiile privind distanțarea socială;
  • deconectați-vă de la mass-media;
  • găsiți un scop și un sens în viața dumneavoastră.

Repet: ceea ce s-a întâmplat în ultimele 18 luni nu este o pandemie biologică, ci o pandemie psihologică.

Odată ce veți înțelege acest lucru, veți recăpăta controlul asupra suveranității dumneavoastră.

Se apropie apartheidul global, iar cei care i s-au opus sunt aceiași oameni care îl aclamă.

Îndepărtați-vă de acești oameni, pe cât posibil. 

O societate paralelă este în curs de apariție.

Pe de o parte, vor exista indivizi nesănătoși și temători, care cred în injecții și pastile infinite și într-un card de fidelitate de la Pfizer, iar pe de altă parte, vor exista indivizi sănătoși, în formă, care își vor controla suveranitatea.

Eu știu de care parte mă aflu.