ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vă amintiți acuzațiile că noi eram periculoși pentru ceilalți, că nu eram capsați și îi contaminam cu carcalac. 

Azi, nu se discută destul despre cum este invers: capsații transmit proteina spike celor necapsați din jurul lor, cu care sunt în contact îndelungat în același mediu. Se numește shedding și mulți necapsați ignoră fenomenul.

De ce? Simplu: fiindcă avem rude apropiate cu care locuim sau prieteni cu care ne vedem des, ne strângem mâna și ne îmbrățișăm, cu riscul de primi minunatul arenemesager. Nu mai vorbesc despre relațiile sexuale dintre un capsat și un necapsat. Dar preferăm să nu ne gândim la asta findcă deja e prea mult. Ar însemna ca membrii aceleiași familii să trăiască separat. 

Dar asta e realitatea, magia serului se poate transmite. 
Cum funcționează? 

Este o minciună că mecanismul de producere a proteinelor rămâne în organismul capsatului. Călătorește în tot corpul, prin limfă și fluxul sanguin. Capsații elimină proteina spike prin respirație, excremente, secreții (proteinele se găsesc în glandele sudoripare). De ce se produce eliminarea? 
Fiindcă organismul înțepatului încearcă să se detoxifice. 

Mult huliții și vânații America’s Frontline Doctors au cercetat și avertizat repetat despre shedding, răspândirea spike printre oamenii sănătoși, necapsați. Doctorii conspiraționiști au studiat chiar documentele Faizăr, în care gigantul farma recunoaște acest mecanism de shedding, „prin inhalare sau contact cu pielea”. 
Secțiunea 8.3.5 a documentului se referă la raportarea evenimentelor adverse și arată cazurile de expunere.


În întreaga lume au fost raportate cazuri de pericardită, zona zoster, pneumonie, cheaguri de sânge la extremități și creier, paralizie Bell, sângerări vaginale și avorturi spontane la persoanele aflate în contact strâns cu capsații.  
Un studiu realizat de oamenii de știință de la Universitatea din Colorado evidențiază de asemenea efectul shedding, care distruge celulele roșii din sânge și provoacă tromboze periculoase.

Ce poți face contra shedding?

Să stai cât mai puțin într-un spațiu închis cu o persoană recent capsată. Să iei suplimente din care enumăr câteva: 

&Zinc din crustacee și carne roșie.

&Ulei de ficat de cod, grăsime de pasăre cu vitaminele D și K2, necesare pentru a susține funcția vitaminei A. 
&Complex de vitamina B. Ficatul este cea mai bună sursă de vitamina B12.
&Vitamina C naturală, știți deja. 

&N-acetil cisteină, antioxidantă și antiinflamatorie și de modulare imunității. 
&Tinctură de artemisină sau tinctură de chinină.  Artemisina provine din pelin iar chinina din scoarța arborelui omonim. 

&Quercitină, care e un pigment vegetal (flavonoid) ce se găsește în multe plante și alimente, cum ar fi vinul roșu, ceapa, ceaiul verde, ceaiul de hrișcă, mere, fructe de pădure, ginkgo biloba, sunătoare, soc american și altele. Ceaiul de hrișcă are o cantitate mare de quercitină. Există și ca supliment. 

&Echinaceea, știți deja ce este. 

&Ceaiul din ace de pin  un potențial antidot contra contaminării cu proteina spike, fiindcă produce suramină, un inhibitor al coagulării și împotriva replicării și modificării inadecvate a ARN și ADN-ului. 

&Zeolit sau cărbune activat, compuși care ajută la eliminarea toxinelor din intestine. ă la eliminarea toxinelor din intestine. Luați conform instrucțiunilor. Pentru a preveni orice dezordine, utilizați cărbune de bambus activat sub formă de capsule.

&Inhalații cu peroxid de hidrogen H2O2. 

Linkurile pentru postare, inclusiv un ghid detox, le las în Telegram: