ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bravo, măi băieți! La voi e deja a nu-știu-câta-oară când „...a trebuit să moară oameni pentru ca acest guvern să...”, dar de plecat, precum se vede, nu pleacă nimeni! Bravo, măi, ticăloșilor! Ziceți, impostorilor, câte cadavre vă mai trebuie ca să vă cărați... câte? Nu v-au ajuns morții de la Piatra Neamț (recoltă bunicică), de la Matei Balș -episodul 1 (recoltă bogată), apoi episodul 2 de la Matei Balș (cam slăbuț, slăbuț)... câți morți vreți? Ziceți! Că România e dispusă să vă dea câți cereți.

Numai să plecați.

Numai să nu vă mai vadă.

Nu poate fi demis Vlăduț, nu-i așa? El este în „angrenaj” iar angrenajul creat de Klaus - pohta ce-a pohtit! - trebuie să funcționeze indiferent câte cadavre îi scârțâie deja în dinți.

Eu nu scriu așa. Eu râd de voi, de obicei, incompetenților și neputincioșilor și agramaților și cinicilor și dezgustătorilor... dar dacă astăzi eu scriu așa, înseamnă, „inglorious bastards”, că ați depășit orice măsură!!! Unde ești, presidente? Unde dracului ești? Te-a obosit weekendul prelungit? Nu mai ieși să ne spui să ne spălăm pe mâini, că altfel ne vom petrece sărbătorile de Paști la cimitir, într-un sac de plastic, însoțiți doar de numărul legal de rude, cu măștile pe mufă? Ți-a priit vizita conjugală pentru care scoți bani, săptămânal, cu gheara, din buzunarul nostru, al tuturor? A fost satisfăcătoare? Hai, ieși și zi-ne că e PE-SE-DE-UL de vină... și că poporul care n-a purtat masca în mod corespunzător are și el partea lui de nesimțire!

Demni sunteți de tot disprețul unei populații umilite, isterizate, obosite, confuze, scârbite de prestația voastră de diletanți plimbători de tavă într-o șușanea de doi lei și de râtani suiți în copaci peste noapte și care acum nu mai vor cu nici un preț să se dea jos.

Am crezut că nu sunteți „bărbați de stat” dar voi, jalnicilor, nici măcar BĂRBAȚI nu sunteți! Sunteți niște amoebe mai flasce decât amoebele din cartea de zoologie. Țară nefericită condusă de amoebe... și părăsită de Dumnezeu...

P.S. Vlad Voiculescu, nu uita să-ți schimbi poza de profil. Alege una cu un zâmbet fermecător. Uite una potrivită aici.