ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vine un moment aproape de sfârșitul fiecărui PSYOP, când cei care conduc operațiunea și-au atins obiectivul sau o mare parte din obiectivul urmărit, iar oamenii ajung să recunoască tot mai mult că este vorba despre o operațiune PSYOP, iar atunci accentul se mută către controlul asupra daunelor și ștergerea PSYOP-ului din istoria oficială, scrie CJ Hopkins, într-un articol excelent, a cărui traducere o redăm mai jos:

Aceasta este o etapă esențială a PSYOP, având în vedere că, în acest moment, un procent semnificativ din public și-a dat seama că a fost manipulat, iar mulți sunt foarte nemulțumiți de acest lucru. Unii încep să pună întrebări incomode, de exemplu: „de ce am fost înșelați și constrânși de guvernele noastre, de autoritățile globale de sănătate și de mass-media de stat și corporatistă să ne supunem unei serii de «vaccinări» experimentale care par să ucidă și să creeze leziuni unui număr mare de oameni?” Sau „de ce ocupăm și torturăm locuitorii unei țări din Orientul Mijlociu care nu ne-a atacat niciodată și nu a avut nicio intenție să ne atace și care nu a reprezentat nicio amenințare pentru noi?”

În acest moment, este mult prea târziu pentru cei implicați în coordonarea PSYOP ca să continue să nege faptele și să manipuleze masele prin metoda gaslighting. Asta nu va mai funcționa. Așadar, este timpul să se facă niște dezvăluiri limitate, unele mușamalizări și câteva „prestidigitații” astfel încât, în general, să ducă în confuzie și să distragă atenția publicului, pentru a-l trimite pe piste greșite, în timp ce este scrisă istoria oficială a PSYOP.

De exemplu, să presupunem că tocmai s-a încheiat o operațiune PSYOP în care a fost restructurată radical societatea într-o distopie totalitară patologizată, în care masele au devenit fasciste în toată regula, urmând orbește ordine absurde, repetând propaganda oficială și demonizându-i și persecutându-i pe cei care au refuzat să se conformeze noii ideologii oficiale... 

Să spunem că o astfel de operațiune PSYOP este doar relaxată și ceea ce trebuie șters din istoria oficială este faptul că întregul PSYOP nu s-a bazat decât pe statistici false, deoarece pandemia care a fost folosită ca pretext pentru acest PSYOP a fost foarte similară cu pandemiile medii de gripă din 1936, 1957 și 1968, prin urmare, nu s-a justificat niciodată vreuna dintre măsurile false „de urgență în domeniul sănătății”, cu atât mai puțin restructurarea radicală a societății într-un „Nou Normal” paranoic și totalitar... Iar acum toate acestea trebuie șterse din istorie, iar atenția oamenilor trebuie distrasă în timp ce se lucrează în acest sens.

Ei bine, un lucru care funcționează aproape întotdeauna este ceea ce magicienii numesc „devierea atenției”, ceea ce înseamnă direcționarea atenției publicului asupra unui lucru neimportant în timp ce se efectuează trucul. Astfel, publicul se întreabă „Ce se întâmplă acolo?! Este acesta un VIRUS COMUNIST MUTANT?!”


Așa este, oameni buni. Pfizer Corporation creează BIOARME SECRETE DE VIRUS COVID COMUNIST MUTANT care declanșează PSIHOZA DE MASĂ!
 

Cred că ați înțeles ideea.

Acest tip de redirecționare a atenției este extrem de eficient pentru un anumit grup demografic, dar nu funcționează pentru toată lumea. Cei care nu s-au trezit pentru a crede în complotul guvernului global chino-judeo-comunisto-satanist de depopulare și de a marxificare culturală a lumii cu asistența corporațiilor globale precum Pfizer sau care au cunoștințe despre tehnicile de „prestidigitație” sau despre tacticile de bază ale PR-ului, tind să nu răspundă cu același entuziasm.

Astfel că trebuie redirecționați într-un mod mai subtil.

Aici intervine operațiunea „dezvăluiri limitate”. După cum am subliniat într-un eseu recent, acestea sunt un mijloc elegant de a împiedica oamenii să expună PSYOP. Este, pur și simplu, dezvăluită o parte limitată a PSYOP, care nu le va dăuna prea mult celor din spatele operațiunii, iar masele sunt lăsate să se hrănească cu asta. Vor fi atât de recunoscătoare că obțin o mică parte din adevăr, încât vor uita de celelalte părți ale acestuia, de părțile care contează, care nu le vor fi oferite niciodată.

Cum se face asta, mai exact? Nu este atât de complicat pe cât v-ați putea imagina. Tot ce trebuie făcut este să fie aleși jurnaliștii potriviți, să fie puși în legătură și lăsați să-și facă treaba. Nu e nevoie să fie instruiți sau monitorizați. Se știe deja ce vor raporta și ce vor evita să raporteze.

Să ne gândim, de exemplu, la Dosarele Twitter cu privire la Covid.

Imaginați-vă că sunteți Lee Fang, jurnalist la The Intercept, și vi se oferă acces la baza de date Twitter pentru a cerceta despre cenzura de către Twitter a faptelor pentru ca [gigantul social media] să promoveze narațiunea oficială Covid și să-i determine pe cât mai mulți oameni să se injecteze cu „vaccinuri” experimentale de care nu aveau nevoie, dar pe care au fost forțați să le primească și care au ucis și vătămat milioane de oameni. În loc să cercetați și să relatați despre asta, ceea ce decideți să relatați este despre cenzurarea utilizatorilor care au cerut acces la aceleași „vaccinuri”.


Să ne gândim puțin la acest lucru.

Nu sugerez că Lee Fang, sau oricare dintre ceilalți jurnaliști [care scriu despre] Dosarele Twitter, sau cei care ajută la promovarea lor sunt „opoziție controlată” sau altceva paranoic (și stupid) de felul acesta. Cele mai eficiente operațiuni PSYOP nu funcționează așa. Jurnaliștilor precum Fang nu trebuie să li se spună despre ce au voie sau nu le este permis să scrie. Ei știu instinctiv despre ce să scrie. Dacă nu ar fi știut, nu ar fi fost cine sunt și nu ar fi făcut ceea ce fac. Lee Fang, de exemplu, este milionar și lucrează pentru Pierre Omidyar

(Va urma)