ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


COMUNICAT

În ședința de Guvern desfășurată pe parcursul nopții trecute, pentru economii la buget s-a hotărât ca zilele de 29, 30, 31 februarie să se taie.

Hotărârea a fost luată după dezbateri extrem de tensionate.

PNL a propus ca șlagărul „Vine, vine Primăvara/Se așterne-n toată țara”, interpretat la mandolină și vocal de președintele partidului Ludovic Orban, să se refere explicit la Covid 19 valul III.


USR a anunțat că va depune în Parlament unul dintre exponatele de la Primăria Sectorului I împotriva Guvernului Câțu din care face parte (partidul, nu exponatul – voce din sală).

UDMR susține că în ținutul secuiesc maximele și minimele vor fi cele comunicate de Stația Meteo Budapesta.

PSD a precizat că din moment ce se află în opoziție cu el însuși nu mai are de unde să facă opoziție și actualei puteri.

AUR a reconfirmat că o susține pe Diana Șoșoacă dar se delimitează de acțiunile ei.

Senatoarea Diana Șoșoacă a participat la mitingul organizat de ea în Piața Universității, miting cu un singur participant adică ea, și s-a fotografiat îmbrățișându-de cu florăresele și vânzătoarele de mărțișoare din zonă.

Revenim după o scurtă pauză publicitară în care vi se va arăta cât de benefic e vaccinul dacă-l faceți până la 1 Aprilie al unui an ce urmează a fi stabilit în funcție de evoluția omului.

PS: Statisticile europene anunță că, în ciuda politicii dictatoriale a lui Viktor Orban, Ungaria se situează cu o oră în urma noastră.