ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: „Către Parchetul General/ Domnule procuror general, în data de 28 decembrie am publicat pe pagina mea oficială de Facebook un text însoțit de imaginea profesorului Beuran și mărturiile a doi brancardieri prin care am dezvăluit în urma unor informații primite de la un avertizor de integritate din sistemul sanitar, faptul că într-un Bloc Operator al Spitalului Floreasca ar fi fost arsă pe masa de operație o pacientă de 66 de ani DE CĂTRE PROFESORUL BEURAN. (!!!, n.n.) Ulterior acestei informații publicate de mine, Ministerul Sănătății prin vocea Secretarului de Stat, Horațiu Moldovan A CONFIRMAT (!!!, n.n.) informațiile publicate de mine susținând că prin prisma actelor medico-legale, a protocolului operator și a foii de observație, medicul care A PARTICIPAT ȘI COORDONAT DE LA ÎNCEPUT PÂNĂ LA SFÂRȘIT INTERVENȚIA CHIRURGICALĂ A FOST DOCTORUL BEURAN.” (atât că doctorul Beuran nu era acolo, că în rest..., n.n.)./ Vă mulțumesc, Emanuel Ungureanu, deputat și vicepreședintele Comisiei pentru Sănătate din Camera Deputaților/ Data: 30.12.2019"
..................................................................................................

Vai, ce bine ar fi dacă am avea și presă în România... căci, dacă am fi avut presă, cred că nu ne-am fi plictisit deloc uitându-ne la ANTENA 3, la SINTEZA ZILEI, pe 16 iunie 2021.

În platoul ANTENEI 3 era domnul Emanuel Ungureanu, cu fața lui de om chinuit de constipație, explicându-ne, ca de obicei, că el nu-i de acord cu trăsnăile colegilor săi de partid, dar las' că se vor îndrepta ei până la sfârșitul mandatului, dacă avem și noi puțintică răbdare... Când, deodată, pleosc! BREAKING NEWS! Cu un glas binișor îngroșat, Mihai Gâdea anunță că Tribunalul București a decis „...anularea deciziei prin care s-a dispus revocarea reclamantului Mircea Beuran din funcția de șef al Secției clinice Chirurgie generală III din cadrul Spitalului Clinic de Urgență București, începând cu data de 07.01.2020 și obligă pârâta (Spitalul Floreasca, n.n.) la plata către reclamant a unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate și actualizate și cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat salariatul de la data revocării 07.01.2020 și până la data de 05.06.2020, data încetării contractului de administrare în temeiul art.184 alin.1 lit. i din Legea 95/2006 .” (extras din Minuta Onoratei Instanțe)

Ei, să vezi întâmplare... cu un aer visător, domnul Ungureanu a rotunjit buzele și a făcut „huuu...huuu...” către noi, ca să ne fie clar că el nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase în legătură cu acest subiect, deși, după opinia mea, în platou era un damf de usturoi care măcar lui Mihai Gâdea trebuia să-i mute nasul din loc...

Păi cum, măi, deontologilor pe două picioare, să nu vă aduceți voi aminte cine a fost la originea scandalului Beuran?

Pe 28 decembrie 2019, DIGI 24, publica următoarea știre:

„Incident șocant la Spitalul Floreasca din Capitală. O pacientă a luat, pur și simplu, foc pe masa de operații. S-a întâmplat duminica trecută, dar totul a fost dezvăluit abia azi, de parlamentarul USR Emanuel Ungureanu. El spune că o parte din vină i-ar aparține chirurgului Mircea Beuran, cel care ar fi operat-o pe femeie. Fostul ministru al Sănătății din perioada 2003-2004 a declarat pentru Digi24 că nu a fost în sala de operații. Actualul ministru, Victor Costache, a anunțat în direct la Digi24 că a trimis corpul de Control la Spitalul Floreasca.”

Cine zicea site-ul DIGI 24.ro că a „dezvăluit” nefericitul accident? Emanuel Ungureanu, mi se pare?

Cu dârzenia care-l caracterizează, Emanuel Ungureanu a declarat la acea dată pentru DIGI 24:

„Domnul Beuran declară că nu a fost în sală. E o MINCIUNĂ ORDINARĂ. Informațiile pe care le am eu, le am de la o asistentă care este avertizor de integritate în acest spital și care mi-a relatat că niciunul dintre medicii care au fost în sală nu au fost audiați de Inspecția de stat, ceea ce miroase de la o poștă a mușamalizare.”

Știți ce-i acela un „avertizor de integritate”, nu-i așa? Păi, este ceea ce era pe vremuri securistul întreprinderii, despre care toți știau ce hram poartă, dar se prefăceau, când îi invita dânsul să bea o bere împreună, că habar n-au cine e și că nu înțeleg de ce încearcă să-i tragă de limbă întrebându-i mieros dacă spun bancuri cu Ceaușescu au ba, și dacă da, cine mai participă la distracție... Ei, o „avertizoare” dintr-asta l-a văzut pe Mircea Beuran în sala de operații pe când dânsul era în altă parte.

Cum zicea domnul Ungureanu? MINCIUNĂ ORDINARĂ! Pentru această MINCIUNĂ ORDINARĂ, chirurgul Mircea Beuran a fost scos din funcție, i s-a bulversat o perioadă din viață, a fost blamat, șicanat, umilit... Dar, în emisiunea ANTENEI 3, deși „reclamantul” Ungureanu era prezent, nimeni nu i-a amintit MINCIUNA ORDINARĂ.

Cam tot așa i-a „rușinat” sau i-a scos din peisaj Emanuel Ungureanu și pe alți „corupți” celebri care au salvat zeci de mii de vieți în România. Nu a fost greu. La fel a făcut cu Victor Zota, fost director la Agenția Națională de Transplant (în 2019) ... cu Irinel Popescu, șeful școlii românești de transplant hepatic (campanie în 2018)... cu profesorul doctor Ștefan Florian, șeful clinicii de neurochirurgie din Cluj, vicepreședintele al Federației Mondiale de Neurochirurgie (în 2020)... cu profesorul doctor Ioan Irimie, chirurg oncolog și rector al UMF Cluj (în 2017)... cu profesor doctor Mihai Lucan (în 2018)... și alții, și alții. Nu l-a descurajat realitatea crudă că din zecile de plângeri depuse la DNA, Parchetul General sau DIICOT, a răsărit o singură anchetă mai de Doamne-ajută, cea împotriva profesorului Lucan, care profesor însă a primit între timp aprobarea de a lucra în continuare într-un spital de stat, ceea ce îmi sugerează mie că dosarul mai are muuuult de moțăit la DIICOT și că s-ar putea să rămână cu moțăiala.

De-aia cred că asta e cam așa... cam cum se luptă Clotilda și Nicușor, neînfricați, cu MAFIA!!!... în timp ce, de atâta „anticorupțiune”, gunoaiele agonizează pe străzi, apa caldă lipsește de mult, căldura din calorifere a dispărut în plină iarnă, șobolanii s-au înmulțit în voie și cer „buletin de București”, în calitate de rezidenți la suprafața solului, iar în iarba crescută precum coafura exotică a lui Nicușor căpușele atârnă ca fragii... Căci ei sunt cei care, cu aceste metode moderne de luptă, SALVEAZĂ, ÎN SFÂRȘIT, ROMÂNIA!