ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Dumnezeu să-l ierte!”, a scris un cititor fidel  ActiveNews la articolul Moarte subită pentru un tânăr de 35 de ani. După ce s-a antrenat la sala de fitness, i s-a făcut rău la volan, în timp ce conducea spre casă. După care a continuat cu un mesaj pe care îl reproducem la rubrica noastră Cuvântul Cititorului:

„Eu nu mi-am făcut nici un test, ca n-am vrut eu! Am acceptat toata prigoana, iar la impozite a fost asa:

M-am dus la fisc sa plătesc, acolo erau 2 cozi, una era cu vaccinații care aveau cod QR si erau „liberi” și alta era cu nevaccinații, adică ciumații.

Iese gardianul și zice oamenilor ciumați: Fără QR - unde eram și eu - degeaba stați, că nu intrați. Oamenii cu banii în mana sau în buzunar, pregătiți să plătească, au început să înjure și au plecat.

Am rămas doar eu și nu mă înduram să plec; era o zi friguroasă, dar bătea soarele chiar în spatele meu și am mai stat o vreme. Iese din nou gardianul, se uită la mine și din milă îmi ia banii și achită el... Nu-mi venea să cred ce situație trăiesc...

Am intrat într-un magazin de uz casnic, intenționam să cumpăr șampon, săpun și aia (ca nu pot sa-i spun altfel) a început să urle turbată la mine: QR-ul!!

Nu aveam... Am ieșit din magazin, apoi mi-am cumpărat cele necesare direct din portbagajul unei doamne care are un magazin micuț de produse de curățenie, șampon etc. Adică am cumparat „cu pile” („pe sub mână” : ) - n.n.).

Apoi, după cum știți foarte bine, noi, cei prigoniți pentru că nu aveam semnul lor QR, nu am avut voie să intrăm decât în alimentari, peco și farmacii - atât! - vreo 5-6 luni.

Am fost prigoniți, discriminați, jigniți dar am rezistat. Am mers la biserică atunci când s-au redeschis bisericile, la Slujbă, duminica, în curtea bisericii și era așa de frig... dar Hristos ne-a dat putere să rezistăm și să mergem înainte.

A fost o luptă și cel mai trist a fost că și ai noștri au fost „trași” de acest flux și ne-au atacat, ne-au prigonit.

Noi, ăștia din evul mediu, vom merge până la capăt la următoarea și adevarata prigoană - că asta a fost doar încalzirea - am aceasta convingere.

Îmi doresc din tot sufletul sa ne vedem cu toții în Rai - asta e cea mai mare dorință a mea.

Doamne ajuta!”

Mulțumim. AMIN!