ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marii Resetatori nu au dispărut peste noapte. Sunt doar buimaci după eșecul primului „test”. Dar nu vor ceda. Pentru că nu mai pot da înapoi.

Pe 18 octombrie 2019, la Wuhan, în China a avut loc deschiderea oficială deschiderea celei de-a 7-a ediții a Jocurilor Mondiale Militare.

La evenimentul care a durat până pe 28 octombrie au participat 9.308 sportivi militari din 109 țări.

„Farmecul sportului va aduce Wuhanul în atenția lumii întregi”, declara comitetul de organizare înainte de start.

Tot pe 18 octombrie 2019, în aceeași zi cu ceremonia de deschidere a Jocurilor de la Wuhan, la New York a avut loc Event 201, o simulare a unei pandemii devastatoare cu un coronavirus, organizată de Johns Hopkins Center for Health Security, în parteneriat cu Forumul Economic Mondial condus de Klaus Schwab și cu Fundația Gates.

La mai puțin de o lună de la cele două evenimente, pe 17 noiembrie 2019 apărea primul caz de COVID-19, boala provocată de un coronavirus misterios care, în mai puțin de doi ani, va schimba dramatic viața oamenilor și ordinea planetară.

Data de 17 noiembrie 2019 a fost stabilită de un grup de savanți britanici prin modelare pe calculator și este mult anterioară celei de 8 decembrie, când Beijingul a anunțat oficial existența unei epidemii.

Un alt studiu, realizat de Universitatea Harvard, pe baza unor surse mai puțin convenționale, precum imaginile din satelit ale parcărilor spitalelor din Wuhan și aglomerarea lor, sau frecvența pe motoarele de căutare a unor simptome și termeni medicali legați de COVID-19, în perioada august-octombrie 2019, afirmă că este probabil ca epidemia să fi apărut și mai devreme. 

Adică în perioada Jocurilor de la Wuhan sau chiar înaintea lor.

Un alt studiu, de acum câteva zile, realizat de Spitalul Universitar din Oslo, a identificat un eșantion sangvin, pozitiv la coronavirus, prelevat de la o femeie însărcinată în data de 12 decembrie 2019.

Oamenii de știință norvegieni spun că, probabil, ea s-a infectat la sfârșitul lui noiembrie sau începutul lui decembrie.

Noul coronavirus a ajuns așadar în Europa mai devreme decât se credea. Primele cazuri de COVID de pe Bătrânul Continent fuseseră depistate în Franța, pe 24 decembrie 2019. 

Informația devansează și ea Ziua Zero a pandemiei către perioada în care au avut loc Jocurile de la Wuhan.

*


Un raport din august 2021 al membrilor Republicani din Comisia pentru Afaceri Externe a Camerei Reprezentanților de la Washington afirmă că Jocurile de la Wuhan au fost „unul dintre cele mai timpurii evenimente de super-răspândire” a SARS-CoV-2.

Raportul citează cazuri de „sportivi participanți la Jocurile Mondiale Militare ținute în Wuhan în octombrie 2019 care s-au îmbolnăvit, având simptome asemănătoare celor de COVID-19, în timp ce se aflau la Wuhan sau la scurt timp după aceea”.

Un sportiv din Luxemburg relatează că Wuhanul era pustiu în timpul Jocurilor, „un oraș fantomă”. El mai afirmă că a fost contrariat că i s-a luat temperatura la sosirea pe aeroportul din Wuhan și a auzit „zvonuri că guvernul le-a cerut locuitorilor să nu iasă din case.”

Raportul adaugă: 

„Declarații similare despre simptome asemănătoare celor de COVID au fost făcute de sportivi din Germania, Franța, Italia și Suedia.”

Un sportiv militar canadian, citat de raport, declară că în avionul de întoarcere zeci de sportivi „erau bolnavi, cu simptome variind de la tuse la diaree”.

Un sportiv din Germania a declarat la rândul său:

„După câteva zile, unii sportivi din echipa mea s-au îmbolnăvit... Eu m-am îmbolnăvit în ultimele două zile... Fie a fost o gripă foarte puternică, fie a fost COVID-19. Eu cred că a fost COVID.”

Un alt atlet, italian de data aceasta, a afirmat că toți sportivii din apartamentul său „s-au îmbolnăvit, având simptome asemănătoare celor de COVID-19”.

Franțuzoaica Elodie Clouvel, campioană mondială la pentatlon, a declarat:

„Aproape toți ne-am îmbolnăvit după ce am participat la Jocurile Mondiale Militare de laWuhan. Trei zile am stat în pat. Și eu am fost bolnavă, am avut simptome cu care nu m-am mai confruntat niciodată.”

Ulterior, asemenea altor sportivi din Franța, dar și din alte țări, Elodie Clouvel a refuzat să mai facă declarații.

Raportul conchide:

„Virusul s-a răspândit în centrul Wuhanului, probabil prin metroul din Wuhan... Pentru a evita o rușine națională, (autoritățile chineze) au luat decizia ca Jocurile Mondiale Militare să continue. Nu s-a permis spectatorilor să asiste la competiții, însă sportivii internaționali și circa 236.000 de voluntari tot s-au infectat, răspândind virusul în oraș.”

Și, mai departe:

„Zeci de sportivi s-au îmbolnăvit, având simptome. Deoarece COVID-19 poate infecta oamenii fără a produce simptome, un număr necunoscut de sportivi și de voluntari s-au infectat rămânând asimptomatici și fără a fi conștienți că sunt infecțioși. Sportivii s-au întors în țările lor la sfârșitul lui octombrie, ducând SARS-CoV-2 peste tot în lume.”

*


La acuzațiile că autoritățile chineze se fac vinovate de răspândirea COVID în lume, regimul comunist de la Beijing a răspuns scurt: „ba pe-a mă-tii”

Pe 12 martie 2020, purtătorul de cuvânt al Ministerului chinez de Externe a postat pe Twitter:

„Poate că armata SUA a adus epidemia la Wuhan.”

*

 
Nici nu se bănuia cu doi ani în urmă câtă dreptate avea oficialul de la Beijing!

Pe 10 ianuarie 2022, Project Veritas a dat publicității un set de documente care spulberă orice îndoială:

Virusul SARS-CoV-2 a fost conceput în laboratorul din Wuhan cu finanțarea guvernului SUA prin intermediul lui Anthony Fauci.

Avea președintele Donald Trump cunoștință de complicitatea americano-chineză?


Probabil că așa este. De prea multe ori, în timpul mandatului său, Trump a dovedit o credulitate față de colaboratori pe care puțini o bănuiau la un versat om de afaceri. 

De altfel, apariția COVID i-a fost fatală: l-a aruncat afară din Casa Albă. 

Isteria pandemică, bine întreținută de Democrați, a dus nu doar la blocarea economiei (punctul forte al lui Trump), ci și la schimbarea legilor electorale în timpul jocului, creând condițiile pentru cea mai mare fraudă din istoria Statelor Unite.

Schimbarea politică de la Washington a fost mană cerească pentru Beijing. Trump vedea în China principalul inamic – economic și militar - al Statelor Unite.

Drept care a început un război economic cu regimul comunist, în încercarea disperată de a repatria capacitățile de producție americane, de a reechilibra balanța comercială dezastruoasă și de a opri scurgerea de înaltă tehnologie către China.

În plan militar, a înarmat Taiwanul, a sporit prezența militară americană în Marea Chinei și a consolidat alianța cu Japonia.

În plan diplomatic, fidel „doctrinei triunghiulare” a lui Kissinger, a încercat să îl îndepărteze pe Vladimir Putin de Xi Jinping și să normalizeze relațiile cu Moscova, în ciuda infectului complot RussiaGate.

*


Eliminarea lui Trump a răsturnat toată această tablă de șah. 

Biden s-a grăbit să normalizeze relațiile cu China și să le inflameze pe cele cu Rusia.

(Declarația sa din primele zile de mandat - „Vladimir Putin este un asasin” - va rămâne în analele diplomației.)

După ce, în mai 2021, a cerut serviciilor americane de informații să „își dubleze eforturile” pentru a investiga originile COVID și „rolul specific al Chinei”, Joe Biden a pus batista pe țambal.

(Interesant este că batista păstrează încă mucii afacerilor dubioase ale lui Hunter Biden cu regimul comunist de la Beijing, ca și pe cei ai mizeriilor făcute de tată și fiu la Kiev.)

În discursurile sale, COVID-ul nu a mai existat decât ca pretext pentru introducerea în Statele Unite a unui regim de mână forte.


În acest moment, relațiile lui Biden cu comuniștii de la Beijing par să fie la fel de prietenoase cum le-a lăsat Obama.


COVID-ul a fost mană cerească nu doar pentru China, ci și pentru Democrații americani și toate forțele globaliste din lume. A oferit pretextul și condițiile pentru instituirea unei Noi Ordini Mondiale.


„Pandemia reprezintă o fereastră rară, dar îngustă, de oportunitate, pentru a reflecta, reimagina și reseta lumea noastră” - Klaus Schwab.

Dar COVID-ul se fâsâie. Fereastra se închide înainte ca Marea Resetare să se fi încheiat.


„A fost un test interesant al încrederii oamenilor în politicienii lor și în sistemele de sănătate. Nu ne-am descurcat atât de bine pe cât m-aș fi așteptat.”

Dar, dincolo de surprinzătoarea asumare a rolului personal jucat în această perioadă, Bill Gates nu pare ca un ins distrus, căruia i s-au înecat vaccinurile. Licărul de viclenie din privire nu i s-a stins.

Nici din cuvintele sale nu transpare deznădejde. Un „test” nu înseamnă sfârșitul. Dimpotrivă, anunță o nouă încercare.

*


Scriam că „Resetatorii” nu au dispărut peste noapte. Sunt doar buimaci de eșecul „testului”. Dar nu vor ceda. Pentru că nu mai pot da înapoi. Se tem de trezirea oamenilor și de organizarea lor într-o mișcare de rezistență planetară. 

Și atunci caută cu înfrigurare idei și stratageme pentru a-și salva Planul și Pieile.

*


COVID-ul a căzut ca un trăznet acum doi ani. Nici un om normal nu își imagina că sunt posibile asemenea transformări radicale ale vieții sale într-un răstimp atât de scurt.

Trăznetul poate lovi din nou, oricând. Indiferent de ce natură ar fi descărcarea electrică: război, criză economică, urgență climatică... Sau încă un virus.

Zâmbiți? Ar trebui să vă înghețe zâmbetul pe buze.

Vechile noastre cunoștințe, oamenii de știință din Wuhan, tocmai au descoperit un nou coronavirus. Un fel de minotaur microscopic, care combină infecțiozitatea mare a SARS-CoV-2 cu mortalitatea uriașă a MERS: unul din trei infectați moare!

„Este periculos să credem că Omicron va fi ultima tulpină sau că ne aflăm la sfârșitul jocului”, avertiza zilele trecute și directorul OMS, Tedros Adhanom Gebreyesus.

„Dimpotrivă, în plan global, condițiile sunt ideale pentru apariția altor tulpini.”

Tedros a fost propulsat în fruntea OMS de către China. Este omul Beijingului, trup și buzunar. Acum, candidează pentru încă un mandat. O nouă urgență mondială i-ar veni mănușă. Lui, Chinei, lui Biden, UE, întregii Mișcări Globaliste...

*


Vineri, 4 februarie, încep la Beijing Jocurile Olimpice de Iarnă 2022. Cu câteva zile în urmă a fost Anul Nou chinezesc. A început anul Tigrului de Apă.

Festivitățile de deschidere de la Barcelona 1992 și de la Londra 2012 au avut sinistre premoniții sanitare... Marii Păpușari se dau în vânt după simbolistică.

Din toate aceste motive, indifent cât de pasionați suntem de schi, patinaj sau curling, ar trebui să privim cu toată atenția spre Beijing 2022.

Să nu se deschidă vreo fereastră nouă și să îmbolnăvească la loc toată lumea!