ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am explicat că Marea Resetare înseamnă o transformare a Capitalismului într-un fel de struțo-cămilă economică, un Comunist Corporatist. 

Printr-o criză economică artificială suprapusă peste o falsă criză sanitară se urmărește prăbușirea economiei lumii pentru a se construi în loc („build back better”) o societate aservită total unei mâini de inși putred de bogați și fără scrupule.

Nu sunt singurul care crede astfel.
 
Iată în cele ce urmează un editorial al lui Robert Spencer în Front Page Magazine, pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

Secretara de presă a Casei Albe, Jen Psaki, a spus marți (12 octombrie) ceea ce era deja evident de ceva vreme:

„Președintele vrea să aducă o schimbare fundamentală în economia noastră și crede că ieșirea din pandemie este momentul cel mai potrivit pentru a o face.”

CNN pregătește deja terenul pentru asta, obișnuindu-i pe americani cu una dintre principalele caracteristici a regimurilor socialiste din lume: raioanele cu rafturi goale.

Duminică (10 octombrie), organul de propagandă al Stângii deghizat în canal de știri a publicat un lung articol intitulat „Rafturile din băcănii nu vor reveni la normal anul acesta”.

Sau, în funcție de cum se vor desfășura evenimentele, chiar și după aceea, dacă stângiștii nu vor fi alungați de la putere în 2022 și 2024 și proscriși definitiv.

CNN a arătat o sinceritate brutală în fața americanilor, care încă sunt optimiști că într-o zi toate astea se vor sfârși:

„Dacă sperați că în această toamnă și iarnă băcăniile vor semăna cu ceea ce erați obișnuiți în vremurile dinainte, cu posibilități nelimitate de alegere etalate în fața voastră, raioanele de băuturi, de bomboane sau de articole congelate, pregătiți-vă pentru niște știri dezamăgitoare.”

„Vremurile dinainte” - dinainte de pandemie sau dinainte ca democrații socialiști să domine partidul și guvernul? Oricare ar fi răspunsul, este același lucru, iar aceasta este că vor exista mai puține produse de băcănie disponibile.

„Mulți dintre marii fabricanți de produse alimentare din țara noastră spun că vor exista cantități limitate din anumite produse ale lor, inclusiv articole precum Rice Krispies Treats, Sour Patch Kids, unele arome de înghețată Ben & Jerry's, condimente McCormick sau prăjituri la borcan Marie Calender's, din cauza constrângerilor din domeniile mâinii de lucru, resurselor și transporturilor care strangulează lanțurile de aprovizionare, potrivit e-mail-urilor consultate de CNN și a discuțiilor cu persoane din domeniul băcăniei.”

Toate acestea înseamnă că „magazinele nu vor avea toate mărfurile pentru toți cumpărătorii înainte de sărbători, iar cumpărătorii s-ar putea să nu găsească unele dintre produsele, sortimentele sau articolele preferate”.

Mai mult, „furnizorii avertizează companiile în legătură cu «potențiale penurii» de alimente, borcane de sticlă sau ambalaje”.

Ca urmare, „unele mărci de alimente impun rații sau plafoane de cumpărare pentru anumite produse băcăniilor și distribuitorilor, în timp ce alți vânzători lansează avertismente mai generale în legătură cu o disponibilitate limitată. În mod normal, furnizorii limitează oferta atunci când există lipsuri în aprovizionare.”

Unul dintre acești furnizori este Kellogg, care „a anunțat luna trecută printr-un e-mail cel puțin patru distribuitori de produse de băcănie că Pringles Snacks Stacks, clătitele Ego și crenvurștii și șunca vehetale MorningStar Farms vor fi furnizate pe bază de cote”, iar gustările Rice Krispies Treats „vor rămâne sub nivelul cererii clienților” în acest sfârșit de an.

De asemenea, compania a mai solicitat ca magazinele să anuleze promoțiile la Rice Krispies și cerealele Corn Pops „pentru a permite refacerea”

Această sovietizare a supermarketurilor americane îmi aduce aminte de Boris Elțîn, primul președinte al Rusiei post-sovietice, din 1991 și până în 1999.

În septembrie 1989, chiar înainte de căderea Zidului Berlinului, Elțîn era primar al Moscovei. El a făcut o vizită oficială la NASA, la Houston.

Cu această ocazie, el a spus că dorește să vadă cum arată cu adevărat viața în America. Pentru aceasta, a mers la Randall's, un supermarket din Houston.

Potrivit luI Stefanie Asin de la Houston Chronicle, Elțîn „a cutreierat prin raioanele de la Randall's, clătinând din cap cu uimire. El le-a spus apoi colegilor ruși din delegație că dacă poporul lor, care adesea trebuie să stea la coadă pentru majoritatea produselor, ar vedea cum arară supermarketurile din Statele Unite «ar fi o revoluție».”

„Nici măcat membrii Biroului Politic al PCUS nu au de ales. Nici măcat Gorbaciov”, s-a minunat Elțîn.

Și Chronicle a adăugat:

„Când i s-a spus, prin interpret, că în magazin existau mii de articole de vânzare, nu a crezut. Ba chiar a fost convins că magazinul a fost special amenajat așa pentru el. Habar nu avea că existau nenumărate magazine ca acela în toată țara, unele cu sortimente chiar mai bogate decât  Randall's pe care îl vizitase.”

Compozitorul Evan Mack, care a scris și o operă despre vizita lui Elțîn la supermarket, a povestit:

„În momentul în care toată lumea crede: «Vizita va fi un dezastru complet», el vede raionul de băcănie. Și asta îi amintește că Stalin i-a naționalizat ferma bunicului său, iar el a crescut ca un băiețel înfometat... Deci era rândul nostru să înțelegem că este ceva important.”

Mack a adăugat că Elțîn „a călătorit la New York, a văzut Statuia Libertății, Trump Tower – dar nu a fost impresionat. A vizitat NASA. Din nou, nici o scofală.”
 
„Însă un raion de băcănie l-a făcut să înțeleagă că comunismul este o minciună.”