ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Regele David nu cred că a scris Psaltirea profețiind despre covid! Cuvântul lui Dumnezeu are însă mai multe înțelesuri, decât o au cuvintele omenești. Asta face că la fiecare recitire a Bibliei, de exemplu, să descoperim sensuri noi, nebănuite, care ni se „deschid” doar după ce am ajuns la un anumit punct, din viața noastră, sau am trecut prin întâmplări care fac posibilă înțelegerea cea„nouă”.
În „era covid”surprinde cât de actuală și profetică este Psaltirea în continuare! Cât de bine se mulează pe timpurile pe care le trăim! Cât de dătătoare de speranță este!
Psaltirea este una dintre „armele” cele mai puternice împotriva satanei, iar dacă stăm să ne gândim, aceasta” resetare” nu poate fi decat satanică! Răul care ne atacă și ne așteaptă, deciziile guvernamentale anti-sociale, anti-constitutionale, privarea de drepturi si libertăti, sincronizarea mondială, cezurarea adevărului, lupta împotriva bisericii, credinței, impunerea (deocamdată indirectă) a „vaccinului” experimental a carui folos nu este definit clar, toate funcționează diabolic de precis și efectiv! Nici o minte omenească nu ar fi fost capabilă de așa ceva!
Tot Psaltirea este ceea care ne deschide un alt înțeles decât cel lumesc al întâmplărilor! Sau ne ridică când acestea ne copleșesc!
Fără să am pretenția ca voi epuiza toate pasajele interpretabile din punct de vedere„pandemic” am să încerc să vă prezint câteva care pe mine m-au surprins.
Poate unii le vor considera simple coincidențe, poate alții vor spune ca găsesc asemănări unde nu există, sau ca „pandemia” a devenit o obsesie pentru mine!
S-ar putea să aibă dreptate!
Sper însă ca vor fi destui care vor întelege ce vreau să spun, în special trăitorii creștini!
Dacă Cuvântul lui Dumnezeu nu a fost, este și va fi, până la sfârsitul veacurilor actual, dacă acest Cuvânt nu este armă si pavăză în orice „război”, de la David până în veșnicie, atunci este greu de crezut că acest cuvânt nu este doar a unui om oarecare!

*

S‑au ridicat împărații pământului și căpeteniile s‑au adunat împreună împotriva Domnului și a unsului Său, zicând:
«Să rupem legăturile lor și să lepădăm de la noi jugul lor»
. Ps.2. 2 și 3

Pandemia este susținută de toate guvernele pământului, indiferent sistemul lor politic care pentru prima data în istoria de mii de ani a lui sunt unitare in măsurile impuse, deși multe sunt anti-constitutionale!
Punct central comun este „resetarea” sau „noua normalitate” prin care, în primul rând, Dumnezeu nu mai are loc între noi! Nici-un dumnezeu și mai ales cel creștin!
Iisus Hristos, și creștinismul sunt pentru acești indivizi din guvernele lumii percepuți ca un „jug„!
Datătoare de speranța sunt versurile 4 si 5 din același psalm care spun:

Cel ce locuiește în ceruri va râde de dânșii și Domnul îi va batjocori pe ei!
Atunci va grăi către ei întru urgia Lui și întru mânia Lui îi va tulbura pe ei;

 

*

Acolo s‑au temut de frică, unde nu era frică, că Dumnezeu este cu neamul drepților.
Ps. 13. 5

In „pandemia” aceasta frica a fost instrumentul de bază prin care s-au putut implementa toate măsurile draconice luate.
Frica face sa nu mai raționezi și pentru aceasta s-a „muncit” din greu:
*   ni s-a pus o mască pe față tot timpul ca să nu uităm o clipă să ne temem!
*   mass-media a relatat 24 de ore din 24 doar despre imbolnaviri, morți, lipsa tratamentului și niciodată despre cei 98% vindecați!

 

 • ni s-au interzis tot ce putea să facă să uităm pentru o oră sau o săptămână de pandemie: intâlnirile, școala, manifestările sportive, culturale, restaurantele, concediile….
  Totuși, de ce ne era și ne mai este frica?
  De o gripă din care se moare cum se moare și din alte gripe! Este moartea covid mai ingrozitoare decât altă moarte? Cine poate spune asta?
  Viața și moartea nu sunt decise însă nici un virus și nici măsurile de protecție de co-morbidități, vârstă ci de Dumnezeu! Așa se face ca au murit și mai mor tineri sănătoși, din țări cu sisteme medicale bine puse la punct, vaccinați, în timp ce bătrâni din tări subdezvoltate plini de boli și nevaccinați se vindecă de această gripă!
  Dacă tot ne este teamă ar trebui să ne fie de Cel care are puterea să ne lase pradă morții, sau să ne vindece! Să ne aducă în calea virusului, sau să ne ferească de el, chiar fără mască!
  „Au murit și drepți” o să spuneti! Numai Dumnezeu stie cine e drept și cine nu! Numai Dumnezeu știe când e vremea cuiva să moară de ce și cum!
  Au murit de când lumea atât cei drepți cât și cei nedrepți, pentru că toti cei care sunt născuți o să moară cândva! Frica mare ca atare nu este că murim sau nu ar trebui să fie ci ce se întâmplă după acest moment iar „începutul întelepciunii este frica de Dumnezeu” nu de altceva!

 

 Sursa AICI

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews