ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cuvântul cititorului este, astăzi, cuvântul cititoarei. Eli a comentat la știrea despre moartea actorului Ion Caramitru, semnalând următoarele:

OPA, ce citesc intr-un comentariu:

''Spitalul Elias, acest dorit AKH al României dar în care te poți infecta cu nosocomiale cum am înțeles ca a fost și în cazul asta după perfuziile post AVC.''
Asadar, este posibil ca Dl Caramitru sa fi avut un AVC (multe persoane vaccinate au acest efect secundar, dar evident putea sa nu fie de la vaccin la varsta dansului) si ulterior sa fi contactat ceva infectii in spital?
Sau o transfuzie cu ce nu trebuia?
Nu stiu, nu bag deloc mana in foc, mi se pare si aiurea sa scurmam asa in viata unor oameni, in lucruri pe care familia doreste sa le tina ascunse, dar se pare ca aici ne-au adus cu minciunile, cu propaganda, cu felul in care se ascund lucruri pentru a tot promova vaccinul.
Aici ne-au adus. Vrem adevarul. Cu autopsii macar la persoanele tinere care au decese subite, cu comunicarea daca este vorba despre post vaccin.
Pentru ca multe decese sunt si suntem mintiti ca este sigur si impinsi sa facem vax.
Poate guvernul Citu a cazut ca nu a reusit sa atinga targeturile de vax. Era un articol cu ingrijorarea UE ca Romania si Bulgaria nus e vaxxineaza si pun in pericol imunitatea de turma UE: Ce naiba imunitate ca deja nu mai tin vaxxurile, deja nu mai dau nicio imunitate.
Nu se va atinge ever imunitatea de turma cu vax.
SI UE asta aduce pe banda rulanta emigranti din Africa si din Orientul Mijlociu, dar vrea sa ne casapeasca pe noi. In SUA la refugiatii afgani nu le cere sa se vax, dar la militari da, ii obliga, pe refugiati nu.
la fel si la noi: teste, chestii, sunt pentru fraierii platitori de taxe. Vax la fel. A teste platite tot de fraierii platitori de taxe. si restrictii si reguli si lipsa libertatii si masti si de toate.
Cu politica asta la care si Dl Caramitru a luat parte, cu restrictii covid la National si Dineu cu Prosti si promovat vaxxinarea, cu asta ne-au adus in stadiul de sapam efectiv sa cautam adevarul.
Insa deja au inceput sa apara multe decese, sa ne tinem bine, nu imi vine sa cred totusi ca intr-adevar asta se intampla, stiam, dar tot mi se pare ireal ca efectiv se intampla. O parte din mine incerca inca sa creada ca totul sa fie o conspiratie, sa nu fie asa, sa nu fie atat de daunator vaxul si atatea pierderi si durere si oameni bolnavi, dizabilitati, intr-un mod atat de marsav, intr-un mod atat de neetic, de urat, de miselesc.
Ma concentram pe terminarea pandemiei, pentru ca se va termina, insa acum m-a lovit faptul ca nu se va incheia asa, frumos si nu ma refer la viata dinainte cu totul, dar nu ma gandeam serios la cati oameni vom pierde, cati vor avea probleme, cata durere in jur, in vecini, colegi... asta nu procesasem, dar a ajuns aproape de mine prapadul, cu oameni cunoscuti (nu foarte apropiati) dar cunoscuti, care au decedat din senin, in putere, sub 55...
 
 

Mulțumim cititoarei noastre pentru comentariu și vă îndemnăm să vă exprimați și voi opiniile în caseta de sub fiecare articol. Tot ce trebuie e să vă faceți cont cu un pseudonim, o adresă de e-mail și o parolă, să comentați și să așteptați validarea mesajului transmis. Cu cât scrieți mai mult și mai interesant, cu atât cresc șansele să vi se publice opinia pe pagina ActiveNews!