ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nimeni nu va putea schimba vreodată realitatea întipărită pe milioane de oameni, oricât de mult ne-am dori.

Se spune că aceste campanii masive de vaccinare a populației îți vor binele, ajutându-te să treci ușor pe lângă moarte fără a cunoaște ghinionul de a gusta din ea. Cândva era nevoie de o singură doză pentru a putea visa la această poveste, dar cu timpul dozele s-au adăugat, mutațiile virusului s-au accentuat, iar internetul s-a aglomerat de articole care afirmă clar și răspicat imposibilitatea existenței unei corelații între cele două aspecte indubitabile. Majoritatea publicațiilor urmăresc aceeași țintă, exprimându-și dezacordul în fața celor care îndrăznesc să nege eficiența vaccinării.

Odată apărute opiniile unor specialiști care au demonstrat prin studii clare faptul că imunitatea dobândită natural este superioară vaccinării, defensivele nu au întârziat să își prezinte contraargumentele. "Replica lui Luc Montagnier este falsă", " Falsă informație legată de imunitatea naturală", " Vaccinații transmit virusul la fel de mult ca nevaccinații - de ce este falsă această știre" și așa mai departe. E plin internetul de aceste titluri incendiare, iar dacă ai pura curiozitate de a citi opiniile " false", este nevoie de o doză considerabilă de efort și de concentrare pentru a răscoli internetul după ele. "Justiția socială" a avut grijă să cenzureze cât mai mulți medici care au opinii diferite și să continue să manipuleze sub pretextul salvării omenirii.

Însă eu vă adresez o singură întrebare: nu este suspectă aceasta cenzură a informației și a libertății de exprimare totodată? Nu vă apare o lipsă de coerență  în această înverșunare de a ascunde cât mai mult rata de efecte adverse ale vaccinului? În mod firesc, o temă medicală care vizează întreaga omenire ar trebui analizată plenar și cu răbdare, ar trebui supusă unor studii amănunțite și obiective. Atâta timp cât în mass-media doar informația prezentată de o singură parte a baricadei este promovată și "validată", înseamnă că ceva este putred la mijloc.

Din păcate, toate cele patru vaccinuri folosite pentru injectarea pacienților sunt realizate fie cu ajutorul unui virus atenuat, fie prin tehnologia ARN-ului mesager, care determină propriul organism să producă proteine spike și să le elibereze în sânge. Această proteină, aparent inofensivă, este patogenică pentru organism, deși la început ea a fost luată în considerare pentru medierea unui răspuns imun. Cunoscutul institut științific de cercetare Salk din California a elaborat niște studii cu privire la această proteină: " This floods the patient's body with the very spike protein that the Salk Institute has now identified as the smoking gun cause of vascular damage and related events (such as blood clots, which are killing many people who take the vaccines)." Ce se petrece de fapt?

Agentul din organism

Când virusul ajunge în organism, sistemul imunitar al gazdei îl recunoaște ca fiind un agent străin și periculos, pe baza acestor proteine Spike (ele fiind elemente importante care intră în componența virusului). Astfel, se dă semnalul de alarmă, iar sistemul nostru imunitar începe să producă anticorpi. În mod similar, dacă un vaccin conține o anume cantitate de virus atenuat sau inactivat, sistemul imunitar va reacționa identic  după vaccinare, datorită proteinelor spike prezente în serul respectiv. Cu toate acestea, cercetătorii au observat că această proteină nu rămâne la locul injectării, așa cum afirmă producătorii, ci 75% din proteinele S ajung în fluxul sangvin și traversează întreg organismul, cantonându-se în zonele vitale, precum inima, plămânii, creierul etc. Responsabilă de acest fenomen este tocmai capacitatea proteinei Spike de a se atașa de receptorii specifici ACE2, prezenți la nivelul plachetelor sangvine sau a celulelor endoteliale, reușind astfel să pătrundă în celula gazdă. Mai mult, poate determina agregarea trombocitelor și formarea trombilor, adică a cheagurilor de sânge care sunt principala cauză de deces post-vaccinare.

Așadar, în funcție de locul unde proteina spike atinge un nivel de concentrație mai mare, organismul poate suferi accidente cerebrale, infarcturi miocardice, pierderi de memorie, miocardite, dificultăți respiratorii etc. E foarte limpede că fiecare doză de vaccin adăugată crește statusul procoagulant al sângelui, iar microtrombozele de la nivelul organelor vitale cresc și ele. Trist este faptul că inima și creierul sunt două din organele care nu se mai regenerează, accidentele de la acest nivel fiind ireversibile.

Institutul Salk a realizat un experiment prin care a creat un pseudovirus, încercuindu-l de acea " coroană" clasică de proteine S care înconjoară Sars-Cov-2. La animalul de experiment au rezultat, în cele din urmă, mai multe celule distruse ale endoteliului și implicit, ale plămânilor. Fragmentele de țesut au prezentat inflamații în celulele endoteliale care căptușesc pereții arterelor pulmonare. Experimentul demonstrează un adevăr concret: proteina Spike este patogenică și vaccinul care o conține reprezintă un pericol ireversibil, având un efect dezastruos la nivelul vaselor de sânge.

De asemenea, un medic englez a efectuat un studiu pe pacienții săi la scurt timp după vaccinare. Între ziua patru și șapte, el a făcut analiza d-dimerilor pentru a observa statistic starea de hipercoagulabilitate a pacienților. D-dimerii sunt un indicator relevant al activității de coagulare a sângelui, pe baza căruia medicul respectiv a demonstrat că peste 60 la sută din indivizi aveau acest status procoagulant. Experimentul său are o deosebită relevanță și explică limpede de ce atât de mulți oameni mor post-vaccinare de afecțiuni precum sindroame coronariene acute, atacuri cerebrale, miocardite, embolii pulmonare etc.

Situația din România

În România sunt autorizate patru vaccinuri anti-Covid care funcționează pe baza a două tehnologii: ARN mesager sau vectori virali non-replicativi. Pfizer și Moderna conțin ARN-ul mesager, iar AstraZeneca și Johnson conțin virusul benign, care nu se multiplică în organism, dar care are de multe ori consecințe tragice, așa cum am menționat anterior. Ambele tipuri de vaccin folosesc mecanismele celulei gazdă pentru a genera proteina Spike patogenică, astfel încât organismul să reacționeze și să activeze sistemul imunitar împotriva acestor proteine pe care le găsim și pe suprafața virusului. Faptul este explicat destul de clar și de Pfizer: " mRNA, delivered to your body's cells by lipid nanoparticles, instructs the cells to generate the spike protein found on the surface of the novel cv that initiates infection". Rezultatul scontat este reprezentat de posibilii anticorpi generați de organism împotriva proteinei S. Din nou, niciun producător nu spune adevărul despre efectele adverse ale serurilor și nici măcar despre superioritatea imunității dobândite în urma trecerii prin boală.

În ceea ce privește vaccinurile cu vector viral, un studiu numit " Vaccine-Induced Covid-19 Mimicry Syndrome" explică într-un mod elocvent cauza apariției proteinelor Spike mutante. În cadrul articolului, se prezintă o analiză detaliată la nivel molecular care atestă faptul că vaccinul cu vector viral pătrunde în nucleul celulei gazdă, folosind propriul ei sistem de transcriere pentru genele care codifică proteina Spike ( aflate în cadrul acestui vaccin cu virus atenuat). Cercetătorii au validat experimental ipoteza unor potențiale evenimente de matisare/combinare a secvențelor de aminoacizi, în urma cărora rezultă multiple variante ale proteinei patogenice. În interiorul ARN-ului transportat de vectorul viral se află anumite cadre de citire deschise ( "open reading frames"), deci implicit diverse variante de a împărți catena ARN-ului în succesiuni de codoni. Aceste cadre de citire pot fi traduse prin sinteza unor secvențe de aminoacizi distincte, în urma cărora rezultă variantele de proteine Spike. Conform studiului, aceste lanțuri specifice de aminoacizi își pierd capătul C-terminal, care se finalizează cu o grupare carboxil liberă. În mod normal, când o proteină este tradusă cu ajutorul ARN-ului mesager, ea este creată începând cu N-terminal și sfârșind cu C-terminal. Odată cu absența acestei secvențe, proteina Spike își pierde capacitatea de a se ancora la nivelul membranei celulare și intră în circulație, devenind solubilă. Cu alte cuvinte, propriile celule ale organismului ajung să secrete proteine Spike în sânge, care au marea șansă de a se lega de celulele endoteliului vascular prin receptorul ACE2. Odată prezente în organism, sistemul imunitar începe să producă anticorpi împotriva lor și să declanșeze un răspuns puternic inflamator, așa cum se întâmplă și în cazului virusului. Inflamația de la nivelul vaselor de sânge poate cauza distrucția celulelor endoteliale, fapt detectat de plachetele sangvine, care vor să căptușească pereții vaselor. Ipoteza susține că aici s-ar afla punctul de plecare al fenomenului de coagulare a sângelui, urmat de evenimentele trombotice cunoscute.

Nici vaccinul Pfizer nu se află mai prejos, stimulând organismul să producă aceleași proteine patogenice care circulă în tot organismul și se concentrează cu precădere în anumite organe.

Acum ceva timp, guvernul a recunoscut oficial că există 16.623 de reacții adverse la vaccin, dar în portalul UE nu au raportat această realitate. Nimeni nu știe adevărul, iar oamenii nu au acces la niște rapoarte bine informate în ceea ce privește vaccinul și efectele sale pe termen scurt sau pe termen lung. Unde scrie în Constituția României că starea de sănătate a cetățeanului este proprietatea statului? Ce bază legală există pentru a impune această segregare și discriminare în societate? Este firesc să fim favorizați sau privați de anumite drepturi sociale doar pe baza administrării unui vaccin experimental? Ceea ce se întâmplă astăzi este un fenomen ieșit cu totul din granițele logicii, un fenomen care tinde să se impună în fața oamenilor pe un fundal de frică indusă și paralizantă.

Bibliografie:

https://www.news-medical.net/amp/health/What-are-Spike-Proteins.aspx

https://www.ft.com/content/f76eb802-ec05-4461-9956-b250115d0577

https://t.co/d9kfto83Ar?amp=1

https://www.salk.edu/news-release/the-novel-coronavirus-spike-protein-plays-additional-key-role-in-illness/

https://principia-scientific.com/covid-study-spike-protein-in-vaccines-is-cause-of-deadly-blood-clots/

https://www.researchsquare.com/article/rs-558954/v1

https://www.nature.com/articles/s41423-021-00779-5

https://www.nature.com/scitable/topicpage/ribosomes-transcription-and-translation-14120660/