ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hotărârile CNSU - cele care nu sunt publicate pe nicăieri (în Monitorul Oficial nici gând), dar în baza cărora ni s-au restrâns majoritatea drepturilor și libertăților fundamentale direct, sau indirect pentru că prin ele s-au făcut diverse propuneri care au fost preluate în HG -uri: nu le-am văzut niciodată a fi semnate de cineva, fiind publicate numai niște texte pe net sub titlul Hotărâre CNSU. 

Într-un litigiu am invocat că două hotărâri (că atât erau incidente în speță) nu sunt semnate de reprezentantul CNSU (președintele CNSU - prim-ministrul) și drept urmare nu există consimțământul emitentului cu privire la conținutul hotărârii. (fusese depusă o singură hotărâre în word). 

Prima instanța a ignorat criticile sub acest aspect.

Am atacat și în calea de atac s-au depus cele două hotărâri semnate. 

Le găsiți aici, că poate sunteți curioși, cum au fost și eu, dacă măcar există ca înscris: 

 

Eee, și mă uitai eu la o hotărâre, mă uitai și la cealaltă și ce să vezi? semnături total diferite. 

Care o fi semnătura prim-ministrului? Aia de pe o hotărâre sau aia de pe cealaltă? Sau niciuna? 

O să cer, în original, toate hotărârile CNSU să mă lămuresc. Probabil va vrea și instanța din calea de atac să se lămurească. 

Să vedem și noi care este semnătura prim-ministrului, care sunt semnate de el, dacă  a semnat vreuna sau a semnat altcineva sau, mai grav, le semna oricine trecea pe culoar la momentul la care se redacta un text. 

Nu de alta, dar pe baza textelor ălora ni s-au restrâns majoritatea drepturilor și libertăților fundamentale și aș vrea să știu și eu (probabil și dvs.) pe semnătura cui ni s-au restrâns? A persoanei abilitate (prim-ministrul) sau a oricărui cetățean dispus să semneze o hârtie listată?

PS: CNSU nu a făcut nicio apărare. Nu s-a depus dosarul administrativ. Cele 2 hotărâri ale CNSU sunt depuse de un terț intervenient.