ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deci sa facem rezumatul isteriei zilei:

1. O femeie cu un profil de personalitate îndreptat către asumarea riscurilor inutile gen urcat pe munte de una singura cu un copil mic de tot acasă sau alergarea in același loc in care a mai pățit-o o data la mai puțin de un an pentru ca exista o concepție a terapiei de șopron ca trebuie sa făceam lucrurile de care ne e frica ca sa scăpăm de frica orice consecințe ar avea asta ajunge pana la urma sa o pățească definitiv. „Arunca-ma la lupi si o sa ma întorc conducând haita” e doar marota unor corporatiste feministe care nu știu cu ce se mănâncă viața. Pentru ca simțul pericolului le-a fost alterat de multimea de concepte de doi lei unii ajung sa sfârșească tragic. Departe de mine ideea de a induce vinovăția victimei dar trebuie sa avem in vedere contribuția.

2. O ciurda de televizii care fac ce știu ele sa facă, să minta și sa manipuleze, primesc ca foaie de parcurs ca problema e la câinii fără stăpân ignorând cu buna știința ca o mulțime de câini CU STĂPÂN, din rase considerate periculoase, provoacă o mulțime de accidente.

Așa cum a fost și in cazul asta. Anume, câini de luptă lăsați vraiște pe câmp au făcut ce știau ei mai bine sa facă. Exista filmări cu ce s-a întâmplat acolo, cu proprietarul, cu tot. Le-ați văzut la vro televizie? Nu? De ce nu? Pentru ca proprietarul e un șmecher cu afaceri cu primăria așa ca plătești bine televiziile ca sa scapi și sa pui vina pe dusmanul colectiv și greu de localizat numit genetic maidanezii. (La primul atac din același loc s-a înregistrat că unul dintre stăpâni - deci nu e vorba de vreun maidanez - a refuzat să predea câinele - n.n.)

3. O adunătura de autorități iresponsabile (știu, e pleonasm) care lasă lucrurile complet vraiște indiferent de tragediile care se întâmpla și de sesizările pe care le fac oamenii dar care toaca fonduri publice ca la balamuc.

ACTUALIZARE: Cazul femeii ucise de câini la Lacul Morii nu e singurul. O selecție de situații similare despre pericolele letale reprezentate de câinii de luptă lăsați nesupravegheați, redate în ultimul an de Daily Mail

MĂRTURIE DE LA FAȚA LOCULUI:

ALTĂ RELATARE:

Adenda Redacției: Ultima ei postare: BUCURIE!