ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe zi ce trece, devine tot mai evident că vaccinarea și alte măsuri „sanitare” recente sunt doar o farsă: nu au nici o legătură cu vindecarea sau cu prevenirea.

Administrația americană a Medicamentului  a făcut medicilor o recomandare uluitoare: să administreze doze mai mici de vaccin anti-Variola Maimuțelor pentru a putea fi vaccinate mai multe persoane. Inclusiv copii.

Departamentul Sănătății de la Washington a anunțat marți că Administrația pentru Hrană și Medicamente (FDA) a permis„acordarea de autorizații de urgență pentru vaccinurile împotriva Variolei Maimuțelor”.

La fel ca în cazul COVID, se pare că regimul de urgență (declarat de administrația Biden și pentru Variola Maimuțelor) îngăduie orice aberație sanitară.

Publicația Time scrie:

„Această decizie permite medicilor să le administreze pacienților doze mai mici pentru a obține mai multe doze din fiecare flacon.”

FDA a aprobat vaccinul Jynneos împotriva Variolei Maimuțelor fabricat de Bavarian Nordics în septembrie 2019, cu doar două luni înainte să înceapă COVID-mania.

Strașnică inspirație, grozavă afacere!

Administrația Biden a comandat o jumătate de milion de doze de Jynneos în iunie 2022.

Tot în iunie 2022, orașul New York aextins valabilitatea vaccinurilor anti-Variola Maimuțelor la toți „gayi, bisexualii și alți bărbați care fac sex cu bărbați (cisgenderi sau transgenderi), cu vârste de 18 ani sau peste, care au avut relații sexuale cu parteneri multipli sau anonimi, în ultimele 14 zile”.

Anterior, vaccinul era administrat doar persoanelor care „ar fi putut fi expuse direct la Variola Maimuțelor”.

Într-un comunicat de presă, FDA aexplicat:

„Jynneos este administrat sub piele (subcutanat) în două doze la interval de patru săptămâni (28 de zile). Pentru persoanele de 18 ani sau mai mult, despre care s-a stabilit că au un risc mare de infectare cu Variola Maimuțelor, Autorizația Utilizării în regim de Urgență permite acum administrarea unei FRACȚIUNI din doza Jynneos între straturile pielii (intradermal).”

Și comunicatul adaugă:

„Sunt necesare și în acest caz două doze de vaccin administrate la patru săptămâni (28 de zile). Nu există informații disponibile care să confirme că o doză de Jynneos va oferi protecția pe termen lung necesară pentru a ține sub control actuala epidemie de Variola Maimuțelor.”

O singură doză nu oferă protecție, dar două doze MAI MICI da?

Potrivit Fox News, FDA consideră că, prin aceste „economii”, numărul dozelor disponibile – deci și al vaccinaților – poate crește de cinci ori.

„În plus, Autorizația Utilizării în regim de Urgență a FDA permite și utilizarea vaccinului la persoane mai tinere de 18 ani, despre care s-a stabilit că au un mare risc.”

Din nou copiii devin ȚINTE.

Pe vremea Foametei lui Ceaușescu (nu cea de acum), când se băgau la vânzare alimente, existau întotdeauna câteva voci vigilente care se ridicau din coadă și strigau:

„Dați domne câte juma de kil să ajungă la toată lumea!”

Am ajuns să apucăm din nou vremurile alea. Acum nu se mai raționalizează doar alimentele, ci și vaccinurile.

La fel cum atunci nu conta dacă te săturai cu ce cumpărai, nici acum nu contează dacă te faci bine cu ce ți se înjectează.