ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cum vedem, ceea ce se întâmplă acum și ne oripilează era prevăzut cu precizie, calculat la rece, încă din 1953. Au trecut de atunci 70 de ani, o viață de om. E firesc să ne întrebăm: cum de s-a întârziat atât de mult?

Simplu. Pentru că cele două "puternice forțe", pe care laboratorul, corect, le identifică: religia și patriotismul, au fost active, au acționat.

De-abia acum se pune în practică planul elaborat atunci pentru că acum are câmpul de desfășurare descoperit. Patriotismul a fost eradicat. A mai rămas Biserica, în care se trage foc încrucișat cu toate tunurile.

Aici e mai greu.

Biserica e zidită pe o stâncă pe care nici porțile iadului nu o vor birui [Matei 16:18].

Iadul și-a scos porțile la bătaie. Suntem victimele acestui război final, suferim, avem și pierderi, dar biruința, așa cum a spus Fondatorul ei, e a Bisericii.

CE FACEM NOI AICI

Ca să fim corecți față de frecventatorii noștri, mii și zeci de mii, să știe pe ce platformă s-au plasat, le dezvăluim programul nostru pentru a nu fi atrași într-o direcție pe care poate nu o doresc.

Dar mai întâi, câteva fraze scrise de Bertrand Russell în 1953 – un alt program care nouă nu ne place, căruia programul nostru i se opune:
………………………………………………………………………….
„Reducerea numărului populației este un bine necesar pentru dezvoltarea lumii.”
„Poate că războiul bacteriologic ar fi mai eficient. Dacă la fiecare generație s-ar răspândi în lume o ciumă neagră…”
„Există însă două puternice forțe care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealaltă este patriotismul…”

……………………………………………………………………….....

Noi, prin firea noastră, suntem oameni credincioși, care nu-și urăsc țara în care s-au născut. Atât. Nu e nimic strigător la cer, dimpotrivă, în vederile noastre e cel mai firesc fel de a fi, cel mai așezat la locul lui, cel care n-ar trebui să deranjeze pe nimeni.

Oooooo! Dar cum deranjează! Și ce forță are!

Pentru că în programul opus nouă tocmai religia și patriotismul sunt indicate ca „forțele puternice” care împiedică înfăptuirea programului lor.

Și sunt: două forțe, și sunt incredibil de puternice.

Cu aceste două „puternice forțe” vă întâlniți zilnic în pagina Dacia Edenică.