ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asta este opinia comună a lui Florin Palas și a mea, implicit a Asociației Calea Neamului: BOICOT VOT!

Doamna Aspazia Oțel Petrescu spunea că un singur măr putred strică un car cu mere bune, iar Părintele Justin Pârvu zicea așa: ,,În aceste condiții numai faptul că te-ai dus si ai intrat în sala de votare este compromițător”
 
Condițiile nu s-au schimbat, ba chiar s-au înrăutățit.
 
Dumnezeu să ne dea înțelepciunea să nu ne facem rău cu mâna noastră, să nu punem ”pecetea” noastră la vot pe o clasă politică care nu are nicio legătură cu intersele României. Nu trebuie să-i legitimăm, ci să-i boicotăm. Pentru cei care cred că o prezență mică la vot ar favoriza UDMR, vă spunem că în anii în care a fost cea mai mare prezență la vot, de peste 75%, UDMR a luat cele mai mari procente la alegeri. Dacă nu ne credeți pe cuvânt puteți analiza singuri pe net, într-o postare anterioară am demonstrat acest lucru.
 
Mai multe nu mai avem a spune acum, decât că, noi vom merge în continuare, în pofida tuturor smintelilor haurii, cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!
 
* * *