ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sotul meu a avut un coleg care s-a pensionat acum cativa ani, inainte de pandementa. Era baiat bun, plin de viata, cu un acut simt al umorului. Il stiu si eu, destul de vag, ne-am intalnit de cateva ori, intamplator. Cand l-am cunoscut, era cu sotia lui, o doamna care parea distinsa, politicoasa, manierata. Mi-au lasat impresia unui cuplu de oameni seriosi, echilibrati si inteligenti. Amandoi erau educati, aveau studii superioare. Ultima oara cand ne-am vazut, am convenit sa ne intalnim cu totii undeva, la un restaurant ori la o cafenea. Intre timp a venit nebunia si proiectul nu s-a mai concretizat.

Azi, sotul meu a aflat ca fostul coleg e in stare critica. Sangele din venele de la picioare i s-a coagulat atat de mult incat este imperios necesar sa-i fie amputate ambele. Recent i-au mai descoperit si alte cheaguri pe la diferite organe. Evident, vaxat cu toate dozele. Sotia lui a murit anul trecut dupa o serie de 9 comotii cerebrale. Prima comotie a survenit chiar in noaptea de dupa prima vaxare. Cu toate astea si-a facut si celelalte doze. Amandoi erau la pensie, nu aveau contact cu multa lume, dar s-au vaxat la indemnul fiicei, care le-a spus ca nu le da voie sa-si vada cei doi nepotei decat daca se vaxeaza. Acum nepoteii au ramas fara bunica si, mai mult ca sigur, curand vor ramane si fara bunic.

Paradox

Asadar, Big Pharma, prin guvernele corupte, a castigat miliarde din vanzarea otravii numita vaccin antiguvid. Acum, dupa aproape 3 ani de plandementa, ies la iveala efectele adverse ale serului experimental ( previzibile, de la bun inceput, pentru noi astia, "conspirationistii nebuni", cum am fost catalogati): morti subite, cancere galopante, boli de inima grave, etc. Au inceput sa se dea compensatii familiilor celor care au plecat in lumea de dincolo, gratie experimentului facut pe propriul lor corp ori pe cel al copiilor lor. Altii, sunt acum pusi in situatia de a fi clientii medicinei alopate si au nevoie de tratamente si proceduri medicale costisitoare, care sa atenueze din efectele grave ale otravii. Probabil, pe viata, cata va mai fi.

Cine castiga, din nou, din tarasenia asta? Big Pharma, evident! De unde vor veni banii aferenti repararii celor nenorociti de vaxuri? De la bugetele nationale, of course, ca doar are balta peste, nu-i asa?

In concluzie, marii perdanti suntem tot noi, cei umiliti si obiditi de-a lungul acestor ani apocaliptici. Noi vom achita notele de plata ale prostiei, inconstientei si obedientei alora care ne doreau moartea. Acum trebuie sa platim noi, ca sa poata fi ei mentinuti in viata.