ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Potrivit datelor oficiale, efectele adverse grave ale vaccinului anti-Covid au fost cu peste 1.300% mai multe decât efectele adverse ale tuturor vaccinurilor la un loc, semnalează dr. Oana Secară. Aceasta a reiterat faptul că tehnologia ARN mesager a dat rateuri în toți cei 30 de ani în care a fost studiată. Totodată, medicul consideră că peste 50% dintre vaccinați au semne de afectare în diferite grade, iar restul sunt la nivel subclinic, compensate de organism, nu se știe pentru cât timp.

Efectele secundare ale vaccinului anti-Covid au fost cu 1.300% mai multe decât toate reacțiile adverse ale tuturor vaccinurilor la un loc, raportate în VAERS,  atrage atenția dr. Oana Secară.
 
Potrivit medicului, tehnologia ARN mesager, folosită pentru prima oară pe oameni, prin vaccinul anti-Covid,  s-a studiat între 1990 -2000 pe animale de laborator în universități de medicină din SUA, cu complexe nanolipide-ARNm, care s-a dovedit a avea un efect proinflamator extrem. Robert Malone, unul din autorii studiilor, a arătat că primatele au dezvoltat un infiltrat inflamator cu PMN al plămânilor, care aveau deja aspect de bloc compact, și că toate animalele de laborator au murit sau au fost eutanasiate pentru a le scuti de chinuri, experimentele fiind abandonate. Studiile s-au reluat după anul 2000 pentru a dezvolta vaccinuri pentru SARS – Cov 1 (apărut în 2002 ) și MERS – Cov (apărut în 2012) și s-au soldat cu noi eșecuri. ”Timp de încă 20 de ani s-a încercat și nu s-a reușit ca tehnologia ARNm să fie introdusă în pseudovaccinuri pentru diferite boli grave, dar niciunul  nu a depășit faza 2 de studiu. Apoi, după 30 de ani de rateuri, s-a forțat introducerea vaccinului anti-Covid în populația generală, prin acordarea unei autorizații de urgență, invocându-se rata mare de mortalitate Covid, care era, în realitate, de doar 0,5%”, a declarat dr. Oana Secară.

Subraportare incredibilă

Medicii atrag atenția că SUA au o subraportare în VAERS care necesită o înmulțire a numărului de efecte adverse cu un factor de amendare de cel putin 41, dar specialiștii estimează, de fapt, la 100 factorul de amendare. În România ar trebui să înmulțim numărul de efecte adverse raportat cu un factor incalculabil în acest moment. Totuși, în ciuda piedicilor în constatarea și estimarea statistică a numărului de efecte adverse, există medici români care observă o adresabilitate semnificativ crescută în afecțiuni neurologice (AVC, nevrite), afecțiuni cardiovasculare (infarct de miocard, tromboze, trombembolii pulmonare, tulburări de ritm, boli autoimune, tumori maligne etc. ”În realitate, toți vaccinații au leziuni. Peste 50% din cazuri au semne clare de afectare în diferite grade, iar restul cazurilor sunt la nivel subclinic, compensate de organism, nu se știe cât timp. Realitatea statistică se va afla peste 10 ani de studiu, cu condiția să fie studiat serios fenomenul”, a afirmat dr. Oana Secară.

Morți subite

Medicii susțin că producătorii vaccinurilor anti-Covid au știut că atacul acestora va fi de natură autoimună, cu afectare pe sistemul imunitar, pe vasele de sânge și pe organe țintă. ”Totodată, aceeași producători au știut că se va pierde urma cauzei dacă persoanele injectate nu vor fi urmărite corect și dacă va fi o subraportare la nivel mondial, trecându-se sub tăcere reacțiile adverse, mai ales cele grave. Orice încercare a pacienților vaccinați de a semnala efectele adverse ale vaccinării a fost dusă în derizoriu prin mass-media și prin atitudinea comunității medicale. Mai mult, au fost și sunt ignorate decesele subite la pacienți foarte tineri, dar și la cei relativ tineri, fără patologii sugestive, prin utilizarea de argumente care mai de care mai ridicole pentru a le justifica”, a mai precizat dr. Oana Secară.