ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Epilogul pandemiei.

Dovada că vaccinul Covid nu a funcționat

Deși gluma aceea cu Putin care a îngropat pandemia este sinistru de reală, nu putem trece peste o analiză zdrobitoare, care arată clar că vaccinul Covid nu a funcționat decât din punct de vedere financiar. Țările vaccinate aproape în totalitate se confruntă și acum cu spitalizări însemnate și decese, în timp ce codașele la înțepare au scăpat de virus. Mai mult, studiile arată acum că ”arestarea” asimptomaticilor a fost un abuz, fără nicio justificare medicală.

În mass-media aservită, mondială și națională, nu mai răzbat știri apocaliptice despre Covid. De fapt nu mai răzbate niciun fel de știre despre virusul pandemic. Aceasta nu înseamnă că în lume nu se mai întâmplă nimic, ci înseamnă că ceea ce se întâmplă distruge tot discursul pseudo științific și manipulant al autorităților. Chiar dacă s-a intrat în sezonul cald, când organismul uman este mai puternic și luptă mai bine cu virusul, țările în care populația a fost aproape în totalitate vaccinată se confruntă cu un număr excesiv de cazuri Covid, spitalizări și decese.

Am analizat însă, mai aprofundat, trei țări: Portugalia, România și Bulgaria, cu procente diferite de vaccinare, iar concluziile au fost stupefiante. Astfel, în perioada 12-25 mai, Portugalia a avut 364.799 cazuri Covid și 426 de decese, România a înregistrat 6.130 cazuri și 75 de decese, iar Bulgaria, 3.416 cazuri și 96 de decese.

Portugalia, lăudată pe plan mondial pentru viteza cu care și-a vaccinat toată țara, a raportat 94% vaccinați cu o doză, 86%, cu două doze și 63%, cu 3 doze. Procente nemaintâlnite pe plan mondial.

Cu toate acestea, Portugalia avea, în 25 mai, 41 de decese, cu o medie pe 7 zile de 37 de decese, în timp ce România raporta un singur deces în 25 mai și o medie pe 7 zile de 4 decese, iar Bulgaria, 6 decese în 25 mai și 6,3 decese media pe 7 zile. Media pe 7 zile a spitalizărilor a fost de 1.210 în Portugalia, de 868 în România și de 558 în Bulgaria. Și asta în timp ce în România 42% din populație este vaccinată cu două doze și 12% cu trei doze, iar în Bulgaria 29% din populație s-a vaccinat cu două doze și 11% cu trei doze.

Deci, ce face vaccinul?

La început ni s-a spus că oprește infectarea și transmiterea, dovedindu-se total neadevărat. Apoi ni s-a spus că reduce mortalitatea. Lucru neconfirmat până acum. Faptul că mureau mai mulți nevaccinați decât vaccinați se datora procentului mic de vaccinați. Acum însă procentul decedaților vaccinați este aproape același cu cel al vaccinaților. În ce privește infectarea, cel puțin în România, 60% dintre vaccinați sunt depistați pozitiv la Covid. Ceea ce se întâmplă în Portugalia, dar și în celelalte țări vaccinate în exces, nu poate fi explicat decât într-un singur fel. Vaccinul nu funcționează. Și, dacă nu funcționează, măcar să nu dăuneze și să fie doar o pagubă uriașă în bugetele țărilor. Dar se pare că lucrurile nu stau așa. În fiecare zi, auzim de morți subite ale unor tineri și ale unor oameni care nu aveau nicio problemă de sănătate. Sigur că cei vaccinați vor respinge cu furie și cu vehemență o asemenea ipoteză, și este de înțeles să reacționeaze așa.

Dar lumea medicală trebuie să-și asume un răspuns la aceste tragedii care nu se mai opresc.

Apar studiile

Un studiu realizat în 42 de țări, printre care și Marea Britanie și SUA, a concluzionat că asimptomaticii ar fi fost responsabili de doar 14% din cazurile Covid și că, la nivel mondial, riscul ca aceștia să transmită virusul era cu două treimi mai mic decât al persoanelor simptomatice. Și chiar și atunci când transmiteau virusul, acest lucru se întâmpla doar în cazul persoanelor din aceeași familie, unde contactele fizice erau foarte apropiate. Ce înseamnă acest lucru? Că toate ”arestările” asimptomaticilor au fost pur și simplu niște abuzuri grosolane pentru care, evident, nimeni nu va răspunde.

Parteneriat NAȚIONAL

Citiți pe aceeași temă și Beniamin Muj: CE-ȚI DORESC EU ȚIE, VERDE ROMÂNIE

A apărut Național – Italia, ziarul românilor din Italia. Se găsește la chioșcurile de ziare, în aeroporturi și în magazinele românești. FB AICI