ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Lovitura de stat!

Statul captiv România!

Disprețul pentru libertatea umană capătă forma supremă! Președintele a semnat în numele României un document care condamnă România la statutul unei colonii mondiale! Cine l-a însărcinat? Cine i-a permis? Cine îl sprijină în afară de clasa politicianistă? Și ce mai avem de făcut noi, românii, pentru care libertatea este o cauză de existență? Ori va trebui să supraviețuim înăuntrul majorității captive, tarate moral și sufocate de v@c.c.inism? Altfel spus: Ticăloșie supremă! Dictatura sanitaro-f.a.s.c.i.s.t.ă! Statele Uniunii Europene și-au abandonat suveranitatea sanitară pe mâna OMS-ului, una dintre cele mai corupte instituții para-naționale din lume!

"Liderii UE au avut ieri o reuniune a Consiliului, ale cărei concluzii valorează greutatea lor în aur pe traiectoria Marelui Reset. În special în ceea ce privește lupta împotriva p@ndemiilor, care se preconizeaza interminabile, șefii Uniunii decid să renunțe la competențele lor (până acum suverane) în favoarea OMS - printr-o Agenție Europeană -, care va fi atotputernică în a decide asupra măsurilor care trebuie aplicate pe teritoriile naționale. Marea globalizare sanitară este preluată politic și oficializată. La reuniune a participat și Klaus Iohannis, președintele României. […]

Guvernanța Globală a Sănătații. Liderii UE împotriva suveranității.
1. Campaniile de v@xinare din întreaga Europă au înregistrat progrese bune în lupta împotriva C.O.V.I.D.1.9. Cu toate acestea, situația din unele state membre rămâne o preocupare serioasă. Pentru a crește și mai mult ratele de v@xinare în UE, ar trebui intensificate eforturile pentru a depăși neîncrederea în v@xinuri, inclusiv prin combaterea dezinformării, în special pe platformele de socializare. Este necesar să rămânem vigilenți în ceea ce privește apariția și răspândirea unor posibile noi variante.

2. Având în vedere evoluția situației epidemiologice, Consiliul European solicită continuarea coordonării în vederea facilitării liberei circulații în interiorul și în interiorul UE și o revizuire a celor două recomandări ale Consiliului. Acesta încurajează Comisia să își accelereze activitatea privind recunoașterea reciprocă a certificatelor cu țările terțe.

3. Pe baza experienței crizei C.O.V.I.D.1.9, trebuie să se consolideze capacitatea de rezistență și pregătirea orizontală a UE în fața crizelor. Pentru a asigura o mai bună prevenire, pregătire și răspuns la viitoarele urgențe sanitare în UE, Consiliul European solicită încheierea negocierilor privind pachetul legislativ privind Uniunea sănătății și implicarea corespunzătoare a statelor membre în guvernanța Autorității pentru pregătirea și răspunsul la urgențe sanitare (HERA). Acesta reamintește necesitatea de a avansa rapid în ceea ce privește accesul la medicamente în toate statele membre.

4. Consiliul European reafirmă angajamentul continuu al UE de a contribui la răspunsul internațional la p@ndemie și de a asigura accesul tuturor la v@xinuri. Acesta solicită eliminarea rapidă a barierelor din calea introducerii v@xinurilor la nivel mondial și invită Comisia să continue dialogul direct cu producătorii în această privință. Acest lucru va permite statelor membre să accelereze livrarea de v@xinuri către țările care au cea mai mare nevoie de ele. UE va continua să sprijine producția de v@xinuri și v@xinarea în țările partenere.

5. În contextul viitoarei reuniuni a G20 și în perspectiva sesiunii extraordinare a Adunării Mondiale a Sănătății din noiembrie, Consiliul European își subliniază sprijinul pentru un rol puternic și central al Organizației Mondiale a Sănătății în viitoarea guvernanță globală în domeniul sănătății și susține obiectivul de a conveni asupra unui tratat internațional privind p@ndemiile.

Iata și obiectivele-cheie ale Guvenanței Globale a Sănătații, pentru șirul interminabil de pandemii viitoare:

-"creșterea în continuare a ratelor de v@xinare";
- "depășirea neîncrederii prin combaterea prin orice mijloace a dezinformării pe rețelele de socializare";
- "coordonarea pentru facilitarea liberei circulații" (dar prin introducerea unui "Pașaport de sănătate");
-"măsuri legislative privind Uniunea în domeniul sănătății";
-"accesul la medicamente în toate statele membre";
-"acces la v@xinuri pentru toți";
- "un rol puternic și central pentru OMS în viitoarea Guvernanță Globală în domeniul Sănătății, printr-o Agenție Europeană a Sănătății";
 
Această listă arată măsura în care guvernele europene sunt unite în jurul unui "curent principal" comun în ceea ce privește p@ndemiile, cu același limbaj folosit în fiecare etapă. "Consiliul European va rămâne în istorie pentru că a avut ca scop și pregătirea reuniunii G20, în cadrul căreia va fi abordată problema p@ndemiei.", se laudă liderii UE după reuniunea cu ușile închise.

Textul aprobat de liderii UE, prezentat deocamdată ca o "propunere" care trebuie să parcurgă restul procedurilor pentru a deveni realitate, dar votat "de facto" cu ușile închise la reuniune, exprimă "o preocupare și o dorință în domeniul sănătații pentru cetățenii europeni, împreună cu un tratat internațional și o guvernanță globală", după cum se arată într-un comunicat oficial. Îngrijorarea este că Autoritatea pentru pregătirea și răspunsul la urgențe în domeniul sănătății (HERA) va fi creată la nivel european fără o consultare reală. Acesta este motivul pentru care liderii europeni solicită urgența.

Mai presus de toate, descoperim că liderii europeni vorbesc despre pregătirea "viitoarei guvernanțe globale a sănătății" împreună cu OMS. Practic, prin citirea concluziilor Consiliilor Europene înțelegem ce se plănuiește multilateralismului. Ideea dominantă este de a transforma Organizația Mondială a Sănătății într-o structură de guvernanță globală pentru p@ndemii. OMS ar decide apoi totul: v@xinuri, tratamente, măsuri de urgență. Evident, un astfel de transfer de suveranitate nu este explicat popoarelor din Uniune și nici nu este discutat cu acestea. Decizia a fost luată și tot ce rămâne de făcut este să o aplicăm. Astfel, p@ndemia va fi servit, de asemenea, la privarea popoarelor de drepturile lor și la favorizarea apariției unei caste multilaterale atotputernice. Democrația ar beneficia, fără îndoială, de o explicație clară a acestei abordări.” (Ziua News, 23.10.2021)

"H-i-t-l-e-r se gândea la introducerea unei legi a sănătății: După ce examenele radiologice naționale, F-u-h-r-e-r-u-l-u-i i se va da o listă a persoanelor bolnave, mai ales a celor cu boli de piept și de inimă. În baza noii legi de sănătate […] aceste familii nu vor mai putea rămâne în public și nici nu li se va mai permite să aibă copii!” Nu la asta se gândesc astăzi urmașii lui H-i-t-l-e-r?

"După asasinarea persoanei morale și anihilarea persoanei juridice, distrugerea personalității este aproape întotdeauna încununată cu succes. Se poate concepe că ar putea fi găsită o lege a psihologiei maselor pentru a explica de ce milioane de ființe omenești au acceptat să fie duse, fără a opune o rezistență, în camerele de gazare!” (Hannah Arendt)

Ajutați-vă! Organizați-vă! Construiți confrerii morale! Înfruntați ipocrizia celor care v-au uzurpat drepturile! Întoarceți spatele confecțiilor neomenești care vă prigonesc! Omul fără libertate este un om defect! Cereți alegeri anticipate! Nu-i mai votați! Faceți o nouă Mișcare Națională, un partid al românilor cu adevărat liberi! Nu vă abandonați țara ticăloșiei mondiale, nu abandonați lumea voastră cea de toate zilele! Muniția lor este exclusiv frica voastră! Ieșiți în stradă! Faceți-i să se teamă de frica voastră! Cei care au reușit să vă conducă nu sunt ființe umane! Există totdeauna o ieșire din robia care vă așteaptă! Și continuați să credeți în puterea lui Dumnezeu!

Ce îndemn românesc a fost mai sublim decât cel rostit în Decembrie 1989? Vom muri și vom fi liberi!

Peste o mie și o sută de morți a costat Libertatea în Decembrie 1989! Libertatea pe care astăzi o dați hrană monstrului c0vid!

Totalitarismul!

De la Marx la Orwell!

De la Ceaușescu la Trudeau, la Macron, la Biden, la Merkel, la Ursula von der Leyen…

Era eroismului a murit pentru omenire!

România într-o singură direcție! Moartea civilă! Și oamenii Securității peste tot!

Nu aveți mustrări de conștiință când votați oameni ca ăștia? "Internaut: "Sunteți jalnici. Dacă mă duc să mă vaccinez îmi garantați în scris că răspundeți dvs dacă pățesc ceva?" Alina Gorghiu: "Dacă mori, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alții.”

Uneori, privind resemnat mulțimile obediente îndreptându-se în cârduri lungi, tăcute, cu capul plecat, spre abatoarele vaccinale sub cnutul dictaturii de stat, simt că nu mai suntem din aceeași specie! (Dedicat lui Eugene Matzota).

N-am întâlnit încă o Țară care să își refuze libertatea în halul ăsta! Marii ei exilați pot depune mărturie că au fost alungați, că martirii ei au fost uitați, că eroii i-au fost abandonați! România postdecembristă a ajuns un colectivism al mediocrității, unde Iisus e răstignit pe zăbrelele închisorii deschise din care nu vor să iasă nici în ruptul capului! Și dovada este Revoluția demnității și onoarei, căreia toți s-au grăbit să-i pună capăt!

V-ați făcut campioni la resemnare, frică și lașitate! Pur și simplu, niște legume sociale!

După o baie de sânge pe care au călcat cu picioarele, trăiesc furând și jefuind! România astăzi este un târg al tâlharilor cu inima de piatră. Lăsată de izbeliște, Țara ni se stinge încet-încet…

Când românul se leapădă de libertatea lui!

Asistăm fără reacție națională la un atac generalizat al plutocrației c0vid asupra libertății oamenilor de pe întreaga planetă!

Intelighenția, partea din societate înhămată la luminarea poporului! Dar nu în România de astăzi! Dar nu în lumea de astăzi! Dimpotrivă, ea reprezintă partea din societate privilegiată de recompense pe care nu le mai merită! Fricoasă, lașă, oportunistă, ascunsă sub straturi dense de imposturi, supusă dictaturilor criminale, și totdeauna dispusă să-și traficheze conștiințele de vânzare! De 31 de ani, în țara asta năpăstuită, ea joacă rolul pomanagiului de ocazie! Ce intelighenție este asta care nu reacționează la sugrumarea libertăților neamului său? Nu a reacționat nici în Decembrie 1989! A stat ascunsă în spatele ferestrelor, pentru ca mai târziu să declame că nu a fost nici o Revoluție! Intelighenția sau o șleahtă de babuini cu masca pe figură! E destul să observi comportamentul Academiei Române: o tăcere de mormânt și, alături de Ortodoxie, un cor al capitulării și neputinței! Intelighenția - pur și simplu nu-mi pot închipui o Academie cu obrazul ascuns, rușinos, sub o peringea de zădărnicie!

Românii așteaptă Liderul? Liderul nu va veni! Fiecare trebuie să își asume mișcarea de rezistență, și de abia atunci unul dintre ei va deveni Liderul! Dinăuntrul și nu din afara Mișcării de rezistență la dictatura c0vid!

Traduceți proverbul italian: "Cento Giorni da Leoni: "Mieux vaut vivre 100 jours en lion que 1000 jours comme une brebis") În numele lui s-a format un partid antic0vid! Faceți și aici acest partid, un partid românesc, pentru a da putere revoltei voastre! Nu aveți curaj? Sunt români care au!

"Depuis 2020, seul M 3V s'oppose frontalement aux mesures anticonstitutionnelles imposées, et ce faisant, est devenu le sixième ou septième parti politique d'Italie avec environ 30 000 adhérents. La plateforme de M 3V, quoiqu'encore rudimentaire, appelle à l'arrêt immédiat des opérations de privatisation et financiarisation de la santé et des biens publics, la réouverture de toutes les structures publiques démantelées et la garantie de la primauté du bien commun sur le profit privé. Sur le plan de la famille, elle réaffirme que les enfants ne sont pas la propriété de l'État, mais la responsabilité des parents. Toute intervention étatique doit être limitée aux cas d'extrême nécessité. M 3V rejette l'éducation à distance comme hautement préjudiciable pour le développement psycho-physique et intellectuel des jeunes, qui ont besoin de contacts directs. Le parti appelle à un soutien massif aux PME, qui sont la colonne vertébrale économique de l'Italie, et aux autres secteurs ayant souffert des mesures dites anticovid.” Între timp partidul francez Franța Nesupusă și-a schimbat numele!

Ce diferență este între un membru al Academiei pentru care libertatea nu înseamnă nimic și un revoltat pentru care Libertatea e totul?

Ce diferență este între dictatura lui Ceaușescu și dictatura c0vid?

Libertatea este în genă!

Societatea mediocratică!

Regimul totalitar recurge la mână forte! Pe frontul ei, puzderia de medici fără scrupule, medicii mercenari!

"Ne-am luat rația de libertate!” Ca astăzi s-o pierdeți fără nici o împotrivire!

"Jurnalista Claudia Marcu de la Ziarul Național diagnostichează psihoza deceniului: segregarea pe criteriul vaccinării și învrăjbirea vaccinaților împotriva nevaccinaților. Astfel, a apărut dușmanul de clasă - „antivaccinistul” -, dar și noua propagandă de partid și de stat - vaccinul și doar vaccinul e „soluția”, iar cine cu crede asta face parte din problemă. S-a însămânțat încet, dar sigur, ura. Vaccinații contra nevaccinaților. O ură furibundă, irațională, inexplicabilă. Văd tot mai mulți jurnaliști, unii chiar respectabili, care propagă această ură împotriva noastră, a nevaccinaților. Și chiar artiști cunoscuți sau alte persoane publice. Și ne fac proști, iresponsabili și criminali. Că doar de, numai elita societății a înțeles cât de bine face vaccinul și că fiecare secundă care trece cu atâția nevaccinați ucide.”

"Întorsătură de situație în cazul morții Preasfințitului Gurie al Devei și Hunedoarei. Conform unei înregistrări audio, maicile care aveau grijă de Episcop reclamă că a intrat în colaps la scurt timp după injectarea cu o a treia doză de v@c.c.in și a murit de accident vascular, nu de c0vid. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei a dezmințit știrea falsă dată de HotNews, Adevărul și alte oficine ale sistemului că ar fi fost nevaccinat, dar a susținut că moartea i s-a datorat îmbolnăvirii cu c0vid. ActiveNews a primit la redacție Certificatul de V@c.c.inare al Preasfințitului, pe numele de botez Georgiu Grigore, care arată că s-a injectat cu J.o.h.n.s.o.n.&.J.o.h.n.s.o.n pe 3 iunie 2021 la un Centru din Hunedoara” – Active News, 21.10.2021

Stigmatele națiunii: Câți cîțu sunt la vârf în România de astăzi?

Cetățeni, chiar așa de ușor poate fi trădată o țară?

De la vorbe la fapte! Până când numai vorbe? Se despart apele între sclavii moderni și oamenii încă liberi!

Spiritul de turmă din Parlament nu este egalat decât de spiritul de turmă din afara lui!

Evident, lumea bună a postdecembrismului se v@.c.c.inează!

Dacă există o slugă a Regimului c0vid mai sârguincioasă ca oricare alta, aceasta este mass-media națională! Mercenari cu sufletele blocate!

Cea mai gravă traumă de care suferă România astăzi nu este pandemia c0vidului, ci orbirea! Orbirea în masă a celor care nu pot să vadă, combinată cu aceea a celor care nu vor să vadă! Pentru prima e nevoie de bastonul de invalid, pentru a doua totalitarismul pe viață!

Regimul care umilește România contează pe frica voastră! Să nu vă fie teamă! Numai împreună îi vom arunca dintre noi! Viitorul țării noastre v-o cere!

"Astăzi ce gânduri ajung să stăpânească un om după o milisecundă când îi curg mucii, strănută, tușește sau îl doare capul? Simplu de răspuns. Că are c0vid.1.9 și în două săptămâni va muri acasă sau la spital în chinuri groaznice! Nev*inați sau v*inați, același gând cumplit. Și mai simplu de înțeles de ce marea majoritate dintre noi am ajuns să gândim așa. Zilnic, prima „știre” la capitolul „Actualități” a televiziunilor de rahat, în frunte cu Digi24, e contabilizarea paturilor ATI ocupate de cazuri c0vid.1.9. Vă reamintesc că România are 41 de județe, plus municipiul București cu statut de județ. Dacă împărțim cele 2000 de paturi ATI la numărul de județe, putem spune că avem o distribuție medie de cca 50 de paturi/județ, cu medicii aferenți necesar. Pentru cei cu o logică de bun simț nu are rost să discutăm numărul de 50 de paturi pe județ și la cât s-ar putea ajunge, astăzi, în 2021, într-o situație excepțională.

Urmează, tot la „știrile” de doi bani, imaginile cu paturile „ocupate” de pe hol, sacii cu morți care nu mai încap la morgă și „interviurile” cu săracii oameni în suferință pe patul de spital. Apoi urmează toți demenții, autointitulați specialiști, unii plătiți pentru asta, să răspundă întrebărilor idioate ale ziariștilor. Aici lacul lebedelor casnice, responsabile cu timpul liber, își revarsă valurile de prostie și dramatism patetic, îndemnând, culmea, la gândire, responsabilitate și logică. Vaccinează-te sau nu te vaccina! Dacă te-ai vaccinat, ești deștept și responsabil, dacă nu te-ai vaccinat, ești analfabet și iresponsabil. Asta e noua logică! Păi, măi, dragă deșteptule și responsabilule, înainte să promovezi vulgaritatea aia de cont numit Ro V@c.c.i.nare, adu-ți aminte că în clasa a șaptea ai scris la extemporal că laptele de var e fabricat de Albalact. Lasă un om competent să îți spună când, cum și de ce să te v*inezi!!! Dar nu, tu ai argumentul suprem al țărilor „civilizate” în care rata de v*inare ajunge către 100%. Ăla e punctul tău forte care îți încheie discursul, după care mai faci o „căutare” statistică pe Google pentru a fi „informat”! Din nefericire, se pare că logica, educația și bunul simț sunt depășite astăzi de pașii mici și repezi ai noului curent de „gândire” în care frica și panica dau ritmul unei defilări vulgare de prostie, agresivitate și ipocrizie, iar libertatea e înlocuită de o mască inutilă, de un cod de bare și de un ITP medical.” (Titi Cladova).

Statul de drept postdecembrist este sabotat sub ochii intelighenției filistine, parvenite, oportuniste, castrate! Elita: Liiceanu, Pleșu, Patapievici, Cristian Preda, Teodor Baconschi, Monica Macovei, Sever Voinescu, Daniel Funeriu, Adrian Papahagi, Tismăneanu, Mihăieș, Cărtărescu, cea care a constituit garda de onoare a Regimului securistic Băsescu – una dintre forțele societății care în ultimii 50 de ani nu a avut nici o importanță istorică! Precum pe vremea carlismului!

Ticăloșia claselor politice, aliniate servil unor ordine asasine!

"V@xinarea sigur că este un gest de iubire față de comunitate. Suntem un eu personal, dar în același timp facem parte dintr-un organism social colectiv, complex, ale cărui sănătate și bunăstare spirituală și trupească depind de comportamentul fiecăruia.” (Preotul Crin Triandafil Theodorescu) Nu cred în preoții cu masca pe Credință!

Popoarele mor unele după altele sub ochii istoriei! Așa vrea Dumnezeu?

"Vreau să fiu foarte clar din capul locului: dacă vrem să se oprească p@ndemia, singura soluție este v@xinarea. În Vestul Europei, unde lumea s-a v@xinat în masă, s-au relaxat, pandemia, practic, nu mai are impact.” Vreau să fiu clar din capul locului: dacă vrem să se oprească p@ndemia, singura soluție este lăsarea lumii noastre în pace! Și pe mâna lui Dumnezeu! Acolo unde a avut loc v@xinarea în masă, p@ndemia c0vid continuă să trăiască!

Majorități nevolnice mânate de bunăvoie la stână!

Tabăra c0vid este plină de specialiști care mai de care! Nici nu se mai tem de viitoarele consecințe! Dar Dumnezeu îi privește!

O mână de psihopați și slugile lor!

A sosit și momentul în care românii se sfâșie între ei!

Este tot mai greu de crezut că oamenii sunt copiii lui Dumnezeu!

”Pe partea de evenimente private - nunți, botezuri și orice fel de evenimente va fi o interdicție totală. Aici și cei care sunt v@xinați sau au certificatul verde vor fi supuși la această măsură. Realitatea ne-a arătat că nu am reușit să controlăm. Vor fi interzise evenimente private, nunți botezuri, onomastică, orice altceva, că e spațiu închis sau deschis” (Cseke Attila, 22.10.2021)

Cred că nici Securitatea n-a avut atâția colaboraționiști cât Regimul c0vid!

Nu-i mai votați! Ce motiv aveți să aruncați buletinul de vot în urna lui ciolacu ori a lui cîțu? Lăsați-i singuri cu scălâmbii care îi slujesc.

Cum se explică faptul că propaganda c0vid are mai mult succes la vârful societății decît la baza ei?

Se pregătește arestarea României, dar românilor nu le pasă!

Pentru cine și-au jertfit viața martirii din Decembrie 1989?

"Rareș Bogdan (PNL) se remarcă prin sumele colosale la care ajung tablourile, ceasurile și bijuteriile pe care le deține. Potrivit declarației de vedere pe care a completat-o în 2021, are tablouri în valoare de 200.000 de euro, ceasuri în valoare de 200.000 de euro, bijuterii ce ajung la 150.000 de euro și argintărie de 15.000 de euro. Mai deține două terenuri intravilane, unul în Alba Iulia, de 9.100 de metri pătrați, și unul în Voluntari, Ilfov, de 2.349 de metri pătrați. Tot în Voluntari are și o casă în construcție, de 321 de metri pătrați, dar notează și un apartament în Cluj-Napoca, de 100 de metri pătrați. Are, împreună cu soția sa, mai multe conturi bancare, cu sume în lei și euro. Mai declară că a primit de la Parlamentul European 29.229 de euro pentru diurnă și transport, alături de 54.912 euro, fiind vorba de o alocație pentru cheltuielile cabinetelor parlamentare. În 2020 a avut venituri anuale de 9.000 de lei, fiind consultant la firma Trend Communication, 83.860 de euro (net) ca europarlamentar, adică aproximativ 6.988 de euro pe lună, la care se adaugă 101.672 de lei din dividende de la firma unde lucrează ca și consultant.” Șimpe acest demagog îl vrea Partidul așa-zis liberal Ministru al Apărării Naționale!

"PS Ambrozie, Episcopul Giurgiului, i-a criticat dur pe conducătorii țării, în frunte cu Președintele Iohannis, cu ocazia slujbei pe care a ținut-o de Sfânta Parascheva. El l-a numit pe președinte, „dezbinator” și a spus că a desemnat ca prim-miniștri numai corupți. Episcopul a mai zis că „țara se duce la vale” pentru că „cei care conduc azi sunt oameni de nimic, n-au credință”. „Singurul proiect de țară din ultimii 30 de ani a fost Catedrala Mântuirii Neamului. Președintele țării, care nu face nimic pentru țară și care dezbină, a venit la Comana, s-a plimbat cu bicicleta dar n-a intrat la Mănăstire, unde e înmormântat voievodul Vlad Țepeș. Nu-i interesează biserica. Sfidare peste sfidare, oameni corupți, pe care i-a desemnat miniștri și prim-miniștri, n-au făcut pentru țară. În alte țări din vecinătatea noastră, cum sunt polonezii sau ungurii, au avut grijă ca să aibă anumite strategii în a proteja categoriile vulnerabile, precum bătrânii, copiii, persoanele singure de prețurile celor care furnizează căldură, energie, etc. Să nu ai o strategie ca să-ți protejezi țară, dar să aibă țară că nu vor ieftini combustibilii…Uitați-vă cum se duce țara la vale, cum se scumpesc toate. De la pâinică la untdelemn, pentru că cei care conduc țara astăzi sunt oameni de nimic. N-au credință. Sunt de 21 de ani episcop și i-am văzut pe toți președinții. Chiar și liberii cugetători. Toți președinții de după 1990 se duceau să se închine la Sf. Parascheva, erau alături de popor. Pe-ăștia nu-i îngăduie sf. Parascheva să vină pentru că sunt mincinoși și nu iubesc poporul. Singura care mai face ceva pentru oameni și pentru copii, este Biserica. Patriarhul nostru, când era Mitropolitul Moldovei, făcea spitalul Providența, făcea centre culturale, cumpăra salvări din străinătate. O activitate pe care o continuă de la București”, a explicat PS Ambrozie. PS Ambrozie a spus că poporul trăiește „în frig și-n foame, mai rău ca-n ‘89. „Cine-i plătește pe acești epigoni să-i înregistreze pe preoți și să-și bată joc de Biserică. Până când o să-și bată joc de credința noastră? Pentru că la baza piramidei stă poporul și la vârf stau ăștia care ne conduc. Dar să vedeți când s-o mișca poporul, să vedeți cum o sa cadă să-și rupă gâtul toți! Când și-o lua Dumnezeu mâna de pe ei, de pe ăștia care chinuie țara…toți vor sfârși. O să se găsească un procuror să vadă ce-au făcut pentru străini, pentru corporații, că pentru popor n-au făcut nimic. Numai minciuni. Poporul trăiește în frig și-n foame, mai rău ca-n perioada comunistă. Au sărăcit țara și noi trebuie să tăcem să nu zicem nimic.”, a tunat Episcopul. „Dumnezeu nu se lasă batjocorit, așa cum a zis Patriarhul anul trecut. Și pentru toate rugăciunile celor care vin la biserică și la mănăstiri, nu se poate să nu-i dea jos pe nemernicii ăștia care ne conduc, care nu sunt vrednici de încrederea noastră. Credința i-a ținut pe părinții noștri și îi salva și pe copiii voștri de toate ideologiile străine. Dvs sunteți tineri și o să vedeți cum vor sfârși cei care-și bat joc de români. E o chestiune de timp. Nu vă smintiți de ceea ce vedeți la TV, nu vă speriați nici de c.o.v.i.d, nu vă grăbiți să vă v.a.c.c.i.n.a.ț.i, lăsați-i pe ei, parlamentarii, să se v.a.c.c.i.n.e.z.e mai întâi. Toți senatorii și deputații. Și apoi. Și de-o mai rămâne un v.a.c.c.i.n din astea 120 milioane cumpărate de Câțu, abia atunci să vă v.a.c.c.i.n.a.ț.i, că sunt… expirate… Își bat joc de români, bată-i Dumnezeu să-i bată, de dușmani…! Atât de mult și-au bătut joc de țară, că ard spitalele cu oameni cu branulă în mână. Cum se poate așa ceva în secolul XXI? Vor să promoveze spitalele private, dar cum se poate duce un om cu o pensie mică într-un spital privat? Rămâneți în Biserică, avem un Patriarh puternic și un Sinod care se luptă.”, a cuvântat episcopul.” (Active News, 17.10.2021)

Aproape un Program politic! Vocea acestui Episcop a putut să spună, în plină represiune c0vid, tot ce n-a fost în stare să declare partea ticăloasă a intelectualității din România! Ea tot așteaptă, în schimb, umilă, să primească un Premiu Nobel, ca pomană a străinătății!

Uriașa campanie mondială de impunere a certificatului C0vid! Lacătul de la porțile libertății!

Încet-încet, umanitatea întreagă devine China lui Xi! Totalitarismul înarmat până în dinți!

Ca să constatăm cât de puțini oameni mai dau un sfanț pentrui libertatea lor! Oamenii-viermi!

Portrete ale dezumanizării: Arafat, Streinu-Cercel, Tătaru, Musta, Jurma, Cîțu, Mahler, Cherecheș, Craiu, S. Florescu, G. Diaconu, A. Pistol, A. Baciu, R. Dabija, Imbri, Alexiu, Mihăilă, Câmpeanu, Ciuhodaru, Ichim, Rădulescu, Chirieac, Prelipceanu, A. Mungiu-Pippidi, N. Manolescu, A. Caramitru, R. Tudor, Mîndruță, Vâlcu, Vijulie, Wiener, Voiculescu, Rafila, Orban și ceilalți asemenea lor ar trebui să fie înscriși în cartea infamiei românești! Nu se gândesc la viitorul care îi așteaptă cu Legea în mână! F-a-u-c-i ai noștri! Și nimeni nu le verifică averile! Acolo unde și-au ascuns sperjurul! Ei cum de mai sunt liberi? De i-ar veni cuiva ideea să le expună portretele în Piața Guvernului! Astfel de ființe deozonorează ideea de om! Suflete putrezite!

De câte ori când o civilizație intră în declin primele semne se întrevăd mai ales la intelighenția care a parazitat pe trupul tot mai vlăguit al vechii societăți! La dolce vita!

Normalitatea necăjită a României securistice!

Câtă lumină Dumnezeiască era în privirile românilor în Decembrie 1989, lumină care acum s-a stins!

Deși, dacă sunteți atenți, încă de pe acum se aud clopotele Rezistenței! Revoluția celor care nu se mai tem de moarte!

"Nu s-a întâmplat niciodată ca un stat sau niște politicieni să recomande v@xinarea sistematică a miliarde de oameni de pe planetă pentru o boală a cărei rată de mortalitate este acum de 0,05%. Este o rată a mortalității foarte mică!" „Știm că peste 90% din cazuri sunt la persoane foarte vârstnice. Și le putem trata: avem tratamente. Există sute de publicații care arată că tratamentele timpurii funcționează: există h.i.d.r.o.x.i.c.l.o.r.o.c.h.i.n.a, a.z.i.t.r.o.m.i.c.i.n.a, i.v.e.r.m.e.c.t.i.n.a, zincul, vitamina D și așa mai departe - funcționează! Există publicații! Așadar, toate aceste produse, așa-numitele 'v@xinuri', sunt inutile, pentru că putem controla perfect o epidemie. Dacă tratăm din timp, putem reuși, iar epidemia se va termina foarte repede." „Persoanele v@xinate sunt expuse riscului noilor variante. În ceea ce privește transmiterea, s-a dovedit acum, în mai multe țări, că persoanele v@xinate ar trebui puse în carantină și izolate de societate. Persoanele nev@xinate nu sunt periculoase; persoanele v@xinate sunt periculoase pentru ceilalți.” Profesorul Christian Peronne este un expert în domeniul v@xinurilor, șeful Departamentului Medical al Spitalului Raymond Poincaré din Garches - spital didactic pentru Universitatea Versailles-St. Quentin, în apropiere de Paris.

Putreziciunea societățiii românești iese la suprafață! Ca tumorile pe suflete!

"Atâta timp cât mioarele valahe stau cu capul plecat și se lasă tunse de spoliatori, ele nu fac decât să ilustreze formula un politolog francez: un popor de oi naște un guvern de lupi!” Academicianul Florin Constantiniu.

S-au obișnuit să se joace cu viața oamenilor și nu mai pot fi vindecați decât atunci când sunt dați jos! Ați auzit de vreun dictator care abdică?

Sunt sclavi care doar așteaptă răbdători să fie eliberați?

Pe cine au jelit mai mult popoarele decât pe dictatorii lor?

Timpurile nevolnice nasc totdeauna tirani de ocazie!

"Cadrele medicale mai vor să știe și ce pregătire profesională au cei care fac parte din acest grup, dar și cu cât sunt remunerați. Reacția mai multor cadre medicale a venit după ce Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CSNU) a respins propunerea de carantinare a Bucureștiului venită de la Institutul Național de Sănătate Publică.” Cine sunt acești oameni și ce le dă drept de viață și de moarte asupra cetățenilor României? Care dintre ei a îngrijit vreodată vreun bolnav de c0vid.1.9, care dintre ei a încercat sa găsească un loc în ATI unui pacient ce se sufoca în fața lui? Care dintre ei știe ce presupune o anchetă epidemiologică și care sunt măsurile principale ce se impun în cazul unei boli infecto-contagioase? CARE DINTRE EI ARE VREO RĂSPUNDERE? CINE SUNT OAMENII ĂȘTIA?" (Medicul craiovean Livia Davidescu)."

Pe urmele neo.n.a.z.i.s.m.u.l.u.i! Acum vor arest c.0.v.i.d la domiciliu până în vara lui 2022!

Certificat c.0.v.i.d, ideologie f.a.s.c.i.s.t.ă! Oamenii închiși în case ca ei să-și facă de cap!

Adevărul rostit de gura altora! "Potrivit acestuia, forțe private cum sunt companiile multinaționale reprezintă o nouă provocare pentru statele-națiune, iar miza luptei dintre state și multinaționale o reprezintă controlul asupra resurselor financiare, economice, naturale și umane ale țărilor. Puterile private încearcă să slăbească și chiar să elimine identitatea națională pentru a stabili o nouă ordine mondială globală, a susținut acesta, adăugând că înscrierea în lege a dreptului la identitate națională poate fi „o armă eficientă de autoapărare" a statelor națiune împotriva puterilor private.” (Președintele Parlamentului Ungariei, Laszlo Kover)

Ați auzit de dreptul la muncă? Luați-vă adio de la el! Raluca Turcan: "Cred că în instituțiile publice certificatul verde trebuie să fie pașaport de acces la muncă.”

Le e dor de Ceaușescu! ”Ca medic și ca președinte al Colegiului Medicilor din România, analizând și văzând situația dramatică a pandemiei din România, voi susține din acest moment, cu toată tăria, sancționarea oricărui medic prin suspendarea exercitării profesiei, dacă medicul prezintă în spațiul public teorii care nu sunt validate științific, iar prin informațiile transmise poate duce în eroare populația în privința stării de sănătate și periclita sănătatea publică. Știu că mulți dintre dumneavoastră, atât colegi medici cât și cetățeni, ați considerat că astfel de decizii trebuiau luate până acum și cu siguranță aveți dreptate. Din păcate prerogativele mele și ale CMR sunt limitate, iar pentru astfel de situații se parcurg proceduri disciplinare de lungă durată până a se ajunge la o decizie. Astfel pentru a exista o astfel de cale legală, trebuie să existe o nouă prevedere în legea 95/2007”, transmite Coriu."

Miluirea presei: "Bilanțul sumelor cheltuite atinge circa 30 de milioane de euro într-un an”, scrie solidnews.ro.

"Total plăți 2020: 87,747,134 RON, adică 17,729,478 EUR. Total plăți 2021: 53,433,997 RON, adică 10,796,442 EUR.Total: 141,181,131 RON, adică 28,525,921 EUR.
Pro TV SRL 19 milioane de lei.
Antena Group 12 milioane de lei
Antena 3 SA 5,4 milioane lei
Dogan Media International SA (KanalD) 12 milioane de lei
A.G. Radio Holding SRL (KissFM, RockFM, MagicFM) 5,9 milioane de lei
Ridzone Computers SRL (România TV) 6,3 milioane de lei
Adevarul HOLDING SRL 2 milioane de lei
B1 TV CHANNEL SRL 1,5 milioane de lei
DBV Media House SRL (Realitatea PLUS) 1,3 milioane de lei
RCS&RDS 1,2 milioane de lei
Editura Evenimentul și Capital SRL (evz.ro) 1 milion de lei
Press Media Electronic (dcnews.ro) 971 mii lei
European Business Environment SRL (stiripesurse.ro) 641 de mii de lei.”

Democrația a la Arafat: „Trebuie oprit microfonul tuturor celor care îndeamnă lumea să nu se vaccineze. Măcar pentru trei luni”, a declarat sâmbătă Raed Arafat, șeful DSU. „Acum, cu tot dreptul de liberă exprimare, aș tăia microfonul. (..) Trebuie oprit microfonul tuturor celor care îndeamnă lumea să NU se vaccineze”, a spus Arafat.

Un pas înapoi, doi pași înainte! Lozinca noului totalitarism care a asociat în jurul ei partidul numeros al oamenilor cu frica patologică de moarte! Deși raportul vieții cu al morții este relativ constant! Trebuie să ne imaginăm că în acest moment lumea a căzut pradă unui Stalinism mondial! A cărui singură doctrină este că trebuie să nu te mai opui! Elita puterii lumii este astăzi magma compactă a totalitarismului!

Industria infamă a v@xinărilor și pleava ei feudală! Cu mult mai curajoasă a fost generația veacului trecut!

Conjurația medicilor v@xiniști! N-au mamă, n-au tată! Până se va schimba foaia și pentru ei!

Cuvântul "solidaritate” lipsește din dicționarul românului contemporan!

Bogdan Iliescu: Cum spuneam, mă aștept ca instituțiile statului să se sesizeze și să le tragă la răspundere din toate punctele de vedere: răspundere civilă, răspundere penală, care mai pot găsi. Oamenii ăia nu trebuie doar să plătească pentru ce au făcut și nu pot zice că au făcut-o cu neștiință sau mai știu eu ce, doar nu sunt copii. Asta pe de o parte. În al doilea rând, să impună v@xinul. Eu îmi aduc aminte, vorbeam cu colegii mai de seama mea, mergeam la țară, la bunica, ai mei fiind în Iași. Dacă voiam să mă duc vara la grădiniță, doar cu copiii, nu neapărat să stau la grădiniță, mi se cerea obligatoriu carnetul de v@xinuri. Nu am avut unul, m-au trimis la dispensar și l-am făcut. Nu știu cum atunci se putea și acum nu se mai poate, când ne-am obișnuit să punem în discuție orice, ca și cum opinia fiecăruia e egală pe subiect. Ăsta este un subiect în care contează doar opinia doctorilor și a ălora care iau legile, atât. Restul se supun și asta e.”

Și dacă într-o dimineață românii ar ieși cu copiii în brațe, străbătând satele și orașele cu o floare în mână, și oprindu-se din când în când pentru a se ruga împreună: "Există Dumnezeu! Și suntem liberi!” Și dacă într-o zi românii s-ar reînfrăți ca în Revoluția Română, strigând: "Există Dumnezeu! Și suntem liberi!” Și dacă ne-am întoarce iarăși cu fața la România?

Dar până atunci nu putem vedea decât o Țară legată de mâini și de picioare! Aceasta e România!

23.10.2021

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews